Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

PROJEKTLEDELSE

Projektledelse er et håndværk. Vores leverandører giver dig de rette værktøjer til at lykkes som projektleder. Der er efterhånden udviklet mange forskellige projektledelsesmetoder. En projektleders værkstøjskasse består af en eller flere metoder, som AgileScrumPRINCE2® og SAFe, som alle ruster dig til at styre projekter sikkert i mål.

På et kursus i projektledelse får du ikke alene en brugbar værktøjskasse fyldt med brugbare redskaber til at planlægge, lede og styre dine projekter. Du lærer også at motivere og kommunikere med mange interessenter på én gang.

Læs mere om vores virksomhedsforløb


______

 

FÅ PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Projektledelse – en altafgørende disciplin

For at rykke en virksomhed fremad er det af enorm vigtighed at besidde ressourcerne til succesfuld gennemførelse af projekter. Dette kan spænde imellem alt fra at udvikle et nyt produkt til virksomhedens sortiment til at arrangere et mindre event. Ligegyldigt om projektet er stort eller småt, kræver det overblik, en stærk strategi samt engagement fra alle, der deltager i projektet, enten direkte eller indirekte, hvis projektet skal følges til dørs med succes. Dette gør sig i endnu højere grad gældende for selve projektlederen.

Projektlederen værktøjskasse kan skabe forskellen på succes og fiasko

Retningen på projektet sættes fra oven, hvorfor rollen som projektleder er af stor betydning. Chancen for at projektet lykkes stiger markant, hvis projektlederen besidder de rette værktøjer og egenskaber. Af denne grund er et kursus i projektledelse en god investering for langt de fleste virksomheder, der periodisk gennemfører større eller mindre projekter. Projektlederen besidder en nøglerolle, og hvis han eller hun ikke har, hvad projektet kræver, kan det i sidste ende resultere i, at projektet ikke gennemføres tilfredsstillende eller i værste fald helt mislykkes. Med en uddannelse i projektledelse garderes der mod afsporede projekter og resultater, der ikke lever op til forventningerne.

Hvem henvender uddannelserne i projektledelse sig til?

Projektledelseskurserne henvender sig til medarbejdere med det overordnede ansvar fra start til slut i projektet, som blandt andet har det samlede overblik, har ansvaret for at sammensætte det optimale projektteam samt for at sikre samspil mellem projektteamet og ledelsen og mellem alle andre involverede parter.
 

Åbne kurser i projektledelse

Ovenfor finder du en bred vifte af åbne kursusprogrammer indenfor projektledelse, som du, som enkeltperson, kan deltage på. På kurserne vil du blive ført grundigt igennem projektledelsesprocessen fra start til slut, med alt hvad dette indebærer af udfordringer og muligheder. På det åbne kursus vil der yderligere også være god mulighed for at lære af og sparre med de andre kursister, så en bred indlæring og perspektivering sikres.

Skab en samlet retning med et firmatilpasset kursusforløb

Er I flere i din virksomhed, som har brug for redskaber til god projektledelse og /eller stiller din virksomheds branche særlige krav til virksomhedens arbejde med projekter, så kan et firmatilpasset forløb i projektledelse være relevant for jer.  Med et firmatilpasset projektlederkursus er I sikret et forløb, der tager hensyn til jeres særlige situation, med alt hvad det indebærer af særegne hensyn, der eksempelvis skal tages til myndigheder, jeres marked, virksomhedskultur med videre.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den projektledelsesuddannelse, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

“you cannot hope to build a better world without improving the individuals”


marie curie