Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

SAFE®

Viden om agile processer er et af de allervigtigste områder, da virksomhederne i dag operere på et marked, hvor det er den virksomhed, der er bedst til at omstille sig til nye vilkår, der overlever.

Med et kursus i SAFE® får du den helt rette værktøjskasse til at kunne begå dig i en altid foranderlig verden. Du kan være med til at gøre en forskel på din arbejdsplads, så I kommer bedst igennem de mange forandringer, som I står overfor. 

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i jeres situation, behov og ønsker.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSFORLØB
______

Kontakt os for personlig rådgivning

 

“you cannot hope to build a better world without improving the individuals” 

MARIE CURIE

Hvorfor deltage på et kursus i SAFe®

SAFe®, eller Scaled Agile Framework, er det skalerings-rammeværktøj, der bruges mest i hele Danmark og bruges til at starte, lede og løbende forbedre virksomhedens produkter samt den agile organisation som helhed. Viden om agile processer er af store vigtighed på et marked, hvor det kun er den virksomhed, der er i stand til hurtigt at tilpasse sig nye vilkår, der overlever. Med en uddannelse i SAFe® klædes du på til at sørge for, at din virksomhed har de bedste forudsætninger for at klare sig på et omskifteligt marked ved at være i stand til hurtigt at omstille sig både og organisations- og produktniveau. Dette gøres på en måde, der samtidige respekterer den enkelte medarbejder samt virksomhedens kultur som helhed.

Hvem henvender kurserne i SAFe® sig til?

SAFe®-kurserne er rettet mod ledere i agile organisationer samt forandringskonsulenter, der bistår virksomheder eller afdelinger i deres agile omstilling, eller som skal sælge SAFe® til organisationer. Derudover henvender kurserne sig til alle, der er interesserede i SAFe® og gerne vil have indblik i og forståelse værktøjet. SAFe® er også særdeles relevant for projektledere, produktchefer og programledere, der ønsker at forstå og kunne agere i et agilt program, forbedre leverancerne i en agil organisation, kunne bestemme den mest hensigtsmæssige retning for virksomhedens produktudvikling eller kunne sikre den målrettede udvikling fra vision til leverancer.

Firmatilpassede kurser i SAFe®

Mange virksomheder har deres egen, unikke måde at arbejde med agil omstilling på, og nogle virksomheder oplever også endnu større krav til deres omstillingsevner end andre. Af denne grund kan det være særdeles relevant at få udviklet et skræddersyet undervisningsforløb i SAFe® specifikt til jeres virksomhed eller afdeling, så der kan tages hensyn til jeres særlige situation, og jeres udfordringer med videre kan adresseres i dybden i pensummet. På denne vis er I sikre på at få undervisning, der har optimal effekt i forhold til jeres virksomhed, og derudover kan træningen lægges på tidspunkter, der passer ind i jeres kalender og rammer uden om peak-perioder og andet, der måtte kræve jeres fokus. Denne løsning anbefales, hvis I har en række medarbejdere, med ansvar for SAFe® og agil omstilling, eller hvis I ønsker hele virksomheden eller afdelingen stifter bekendtskab med SAFe®, så der sikres buy-in fra alle medarbejdere til jeres agile proces.

Åbne SAFe®-kurser

Hvis behovet primært er til stede hos enkeltpersoner, tilbyder vi en lang række SAFe®-kurser, hvor der er meget at hente for alle, der arbejder med SAFe® eller agilitet. På disse kurser vil medarbejderen blive før grundigt igennem de forskellige SAFe®-koncepter og blive rustet til at varetage SAFe®-processer fra start til slut, med alt hvad dette indebærer af muligheder og udfordringer. Derudover er der på de åbne kurser god mulighed for at sparre med de andre kursister, så en bred perspektivering og indlæring sikres. Se hele udvalget af åbne SAFe®-kurser ovenfor.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Hvis du er i tvivl, hvilken løsning du skal vælge, er du altid velkommen til at tage fat i os for sparring og vejledning – også hvis du bare ønsker en uforpligtende snak omkring jeres muligheder. Vi bidrager hellere end gerne til, at du vælger netop den SAFe®-uddannelser, der passer til dig. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.