Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

sALG

Salg er en essentiel disciplin i enhver virksomhed. For at være en dygtig sælger, skal du ikke blot have styr på salgets faser og metode. Du skal også kende til menneskelig adfærd. Det er derfor altafgørende, at din værktøjskasse er helt up to date, så du opnår succes med salget i et konkurrencepræget marked.

Her på siden finder du både kurser for den erfarne sælger og den medarbejder, som skal til at stifte bekendtskab med feltet.

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i netop jeres situation, behov og ønsker.

LÆS MERE OM VORES VIRKSOMHEDSFORLØB
_____

"You Cannot hope to build a better world without improving the individuals"

Marie curie 

 

Salgskurser – boost jeres salg og boost jeres bundlinje
Salget er en altafgørende faktor i alle virksomheder og organisationer. Men salget handler ikke kun om at overbevise kunden om, at du har det bedste produkt på markedet. Salg handler også om at opbygge stærke og værdifulde relationer, så den samme kunde vender tilbage igen og igen – og på den måde skaber endnu mere værdi for din forretning.
Ved at booste jeres salgsindsats via salgskurser får du nye idéer, inspiration og indsigter i, hvordan du kan blive en endnu bedre sælger. Salg handler om meget andet end metodik. Det handler om, hvordan vi er sammen som mennesker. Hvad der betyder noget for os som mennesker – og ikke mindst, hvordan man skaber relationer og værdi for hinanden.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets salgskurser sig til?
Salgskurserne hos Kursus-Kompagniet omhandler mange forskellige facetter og faser i salget. Derfor kan både den nye sælger og den erfarne sælger hente ny viden og inspiration via Kursus-Kompagniets salgskurser. Salg handler ikke kun om metode og teknik. Det handler også i høj grad om, hvordan vi som mennesker agerer ved udfordringer og, hvordan vi træffer beslutninger. Med andre ord, hvordan er menneskers adfærd i forskellige situationer. Derfor vil du også finde en lang række af salgskurser hos Kursus-kompagniet, som ikke kun handler om direkte salg men også om, hvordan du opbygger stærke og værdifulde relationer til dine kunder.

 

Salgskurser for den enkelte medarbejder
Når du tager på kursus i salg, får du udbygget din værktøjskasse, så du står stærkere med de rette redskaber til at løse dine salgsopgaver i hverdagen. Ved at tage et kursus i salg får du øget motivation, som giver et energiboost, som du vil kunne mærke i dit daglige arbejde. Du vil opnå fornyet energi og gå til dine opgaver med en helt ny indsigt og viden. Så du kan performe endnu bedre end før. Hvis du som enkeltperson står med et specifikt behov, kan du melde dig på et af ovenstående kurser. Her vil du møde ligesindede, som du kan sparre med og dermed udvide din læring.

 

 

Firmatilpassede salgskurser for hele afdelinger eller virksomheder
Salgskurser udbydes også som skræddersyet træning til den enkelte virksomhed eller afdeling. Ved denne slags salgskurser tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til salg.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-Kompagniet i dag!
Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere

 

 

FÅ PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING