Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Den Jeg Gerne Vil Være

Hvordan vil du gerne være som leder, som kollega, som forælder, som partner, som ven?

På dette særdeles inspirerende 3 dages kursus lærer du en metode til at tegne et skarpt billede af den person, du gerne vil være. Og du kommer til at lægge en meget lavpraktisk plan for, hvordan du rent faktisk BLIVER den person, du gerne vil være. Kurset bygger på dokumenteret viden inden for psykologi, adfærdsdesign og hjerneforskning. Kurset er særdeles relevant for ledere.


Hold Danmark i gang
 

Pas på hinanden, men hold Danmark i gang.

Både vi og alle vores kursusleverandører tager vores forholdsregler omkring COVID-19. Vi tager regeringens retningslinjer alvorligt, og agerer ud fra forsigtighedsprincippet. Der kan derfor forekomme ændringer og udsættelser af afholdelsesdatoer. Du kan følge med på vores hjemmeside eller ringer til den kursusleverandør du har booket et kursusforløb hos – du finder leverandørens navn på  din bekræftelse. 

 Vores mindre hold med under 10 deltagere fortsætter som planlagt, og vi garantere, at vores undervisere ikke har opholdt sig udenlands inden for de seneste 14 dage. 

 Vi afholder stadig møder. Teknologien giver os mulighed for at holde videomøde eller telefonmøde, som vi gerne arrangerer.   

PRINCE2 Agile® Practitione

På dette forløb lærer du at tilpasse PRINCE2® til agile udviklingsprocesser. Kurset er til dig, som ønsker at få et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder

Excel grundlæggende – Online kursus

Kursus give dig et overblik over de grundlæggende Excel-funktioner så du efterfølgende kan udføre disse funktioner på egne Excel-filer.

Varinghed 4 × 2 timer

4D personlighedsprofilen – Online kursus

Vil du gerne have succes på jobbet? Så skal du både have selvindsigt og indsigt i andre. Det får du på det her onlineforløb, der også inkluderer en test af din egen 4D Personprofil.

God kommunikation og godt samarbejde – også med dem, der ikke ligner dig selv.

Henrik Leslye har udviklet 4D Profilen som et supereffektivt værktøj til dig, der gerne vil ‘kunne det med andre mennesker’ – uden at glemme dig selv og dine egne behov.


HAR DU SPØRGSMÅL?


Du er meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf. +45 22 60 11 70
E-mail: info@kursuskompagniet.dk

Vi sidder klar ved telefonerne.