Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

NYT

Der sker altid en masse spændende hos Kursus-Kompagniet. På denne side kan du følge med i, hvad vi arbejder med netop nu.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os på 22 60 11 70.  

SE HELE VORES KURSUS-KATALOG
______

Kun hos Kursus-Kompagniet! Masterclass i 4-dages arbejdsuge

Pernille Garde Abildgaard er den førende ekspert, når det kommer til at skabe en 4-dages arbejdsuge. Snart har over 35 virksomheder arbejdet med hendes metoder og frigjort en dag dag om ugen, hvor medarbejderne kan holde fri. 

Modellerne er mange – for det er ikke one size fits all. 

Derfor kan du nu komme med på en Masterclass, som giver dig indsigt i metoderne og giver dit et skelet til, hvordan en 4-dages arbejdsuge kunne se ud i netop din organisation. Derudover får du også opfølgende sparring og erfaringsudveksling med de øvrige deltagere samt mulighed for 1:1 coaching og sparring med Pernille Garde Abildgaard omkring de udfordringer og tanker, som du måtte møde. 

Læs mere og book din plads allerede i dag

 

Den jeg gerne vil være

Hvordan vil du gerne være som leder, som kollega, som forælder, som partner, som ven?

På dette særdeles inspirerende 3 dages kursus lærer du en metode til at tegne et skarpt billede af den person, du gerne vil være. Og du kommer til at lægge en meget lavpraktisk plan for, hvordan du rent faktisk BLIVER den person, du gerne vil være. Kurset bygger på dokumenteret viden inden for psykologi, adfærdsdesign og hjerneforskning. Kurset er særdeles relevant for ledere.

Pas på hinanden, men hold Danmark i gang.

Både vi og alle vores kursusleverandører tager vores forholdsregler omkring COVID-19. Vi tager regeringens retningslinjer alvorligt, og agerer ud fra forsigtighedsprincippet. Der kan derfor forekomme ændringer og udsættelser af afholdelsesdatoer. Du kan følge med på vores hjemmeside eller ringer til den kursusleverandør du har booket et kursusforløb hos – du finder leverandørens navn på  din bekræftelse. 

 Vores mindre hold med under 10 deltagere fortsætter som planlagt, og vi garantere, at vores undervisere ikke har opholdt sig udenlands inden for de seneste 14 dage. 

 Vi afholder stadig møder. Teknologien giver os mulighed for at holde videomøde eller telefonmøde, som vi gerne arrangerer.   

PRINCE2 Agile® Practitione

På dette forløb lærer du at tilpasse PRINCE2® til agile udviklingsprocesser. Kurset er til dig, som ønsker at få et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder

Excel grundlæggende – Online kursus

Et kursus i grundlæggende Excel giver dig et overblik over de grundlæggende Excel-funktioner, så du efterfølgende kan udføre disse funktioner på egne Excel-filer.


HAR DU SPØRGSMÅL?


Du er meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf. +45 22 60 11 70
E-mail: info@kursuskompagniet.dk

Vi sidder klar ved telefonerne.