Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Økonomi & Jura

Med et kursus i økonomi eller jura er du godt rustet til at møde dine daglige opgaver med ny energi og indsigt. Vores kurser henvender sig både til den erfarne økonomimedarbejder eller jurist, men også til dem, som ikke sidder med økonomi og jura til dagligt, men som vil have glæde af at få indsigt i denne verden.

Du får værktøjerne til at kunne deltage i drøftelse om økonomi og regnskab på et højere niveau. 

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i netop jeres situation, behov og ønsker.

Økonomi og jura – et arbejdsområde i konstant forandring
Når du til dagligt arbejder med økonomi og jura er der hele tiden nye tiltag, lovgivning og retningslinjer, som du har ansvar for at være opdateret omkring. Dit kendskab til den nyeste viden på området er derfor afgørende for, hvordan du håndterer dine opgaver i hverdagen. Økonomi og jura er specialistopgaver, som er essentielle for alle virksomheder og organisationer. Derfor kan du være med til at gøre en stor forskel for netop din arbejdsplads. Et kursus i økonomi og jura vil give dig opdateret viden og værktøjer til dig daglige arbejde. Men det vil også give dig mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med de øvrige deltagere, som kommer fra andre virksomheder og hverdag.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets kurser i økonomi og jura sig til?
Kurser i økonomi og jura er for dig, som til dagligt arbejder med økonomi og jura og, som ønsker at holde dig opdateret med den nyeste viden og udvikle dine kompetencer. Men det kan også være givende for f.eks. dig som leder at få indsigt i den økonomiske og juridiske verden. Dette kan skabe mulighed for at deltage i drøftelser om økonomi og regnskab på et højere niveau og være med til at træffe de store beslutninger i organisationen.

Åbne kurser i økonomi og jura
Hos Kursus-Kompagniet finder du en bred vifte af kursusprogrammer inden for økonomi og jura som du, som enkeltperson, kan deltage i. På kurserne vil du blive ført grundigt igennem økonomiske og juridiske begreber, lovgivning og retningslinjer. Derudover vil det på det åbne kursus i økonomi og jura også være muligt at lære af og sparre med de andre kursister, så en bred indlæring og perspektivering sikres.

Firmatilpassede kurser i økonomi og jura for hele afdelinger eller virksomheder
Vores kurser i ledelse og kommunikation udbydes også som skræddersyet træning til den enkelte virksomhed eller afdeling. Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til økonomi og jura.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

 

FÅ PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING