Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

E-learning & Online kurser

Online kurser og e-learning giver dig større fleksibilitet. Du har mulighed for at dygtigggøre dig, når du har tid og overskud til det. Du får nye værktøjer og redskaber til at løse dine arbejdsopgaver – samtidig med, at du stadig kan være til stede på din arbejdsplads og deltage i den daglige drift.

Tag kurset hvor det passer dig og når det passer dig – lær i dit helt eget tempo.

I har også mulighed for at få skræddersyet et online kursusforløb til jeres virksomhed, som passer til netop jeres situation, hvor vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSFORLØB HER

__________

"You Cannot hope to build a better world without improving the individuals"

Marie curie 

 

Løft dine kompetencer til nye højder med e-learning og online kurser
Langt de fleste kan blive enige om, at det er en god idé at udvikle og forbedre sine kompetencer. Men når hverdagen rammer og faste arbejdsopgaver, bredt ansvarsområde og ”opgaver kommer flyvende ind fra højre”, så kan det være svært at finde et par dage, som man med god samvittighed kan hive ud af kalenderen til at tage på kursus. Men langt de fleste ved også, at det er vigtigt at prioritere kursus og undervisning for at sikre, at du er ajour med den nyeste viden, så du kan performe bedst muligt i dit daglige arbejde. Dilemmaet mellem uddannelse og kurser eller hverdagens arbejdsopgaver er desværre et, som rigtig mange kan nikke genkendende til.   

Gå på kursus i trygge og vante rammer
Det kan også være, at du ønsker en langt større fleksibilitet i din hverdag, hvor du kan dygtiggøre dig, når du har tiden og overskuddet til det. Der er flere og flere som foretrækker at gå på kursus derhjemmefra, hvor man er i sine trygge og vante omgivelser, fremfor at skulle rejse land og rige rundt for at tage på kursus. Det kan være, at I som virksomhed sidder spredt rundt i hele landet – eller måske endda hele verden – hvilket giver en endnu større udfordring, når der skal tilbydes kurser og undervisning.

Du skal ikke gå på kompromis
Men bare rolig, der er en løsning på dine udfordringer. E-learning, e-læring eller online undervisning. Kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at du opnår den fleksibilitet, som passer til lige netop din situation. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dit arbejde for at videreudvikle dine kompetencer. Det er et win-win for alle. Du får nye værktøjer og redskaber til at løse dine arbejdsopgaver – samtidig med, at du stadig kan være til stede på din arbejdsplads og deltage i den daglige drift.

Kursus-Kompagniet er din sparringspartner til den rette e-learning eller online kursus
Kursus-Kompagniet tilbyder en lang række af kurser og mange af dem kan også afholdes virtuelt via online undervisning. Uanset om du ønsker at deltage på et åbent online kursus, eller om der skal skræddersys et online kursusforløb til din organisation eller virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig på rette vej. Hos os finder du en bred pakke af online kurser og vi skræddersyr gerne et e-learning-forløb, som passer til jeres situation og specifikke behov. Vi rådgiver og vejleder jer ift. indholdet og emnet på undervisningen, men vi kommer også omkring valget af undervisningsplatform og format. Det er altafgørende, at vi i samarbejde finder den helt rigtige løsning til netop din situation, ønsker og behov.