Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

HVEM ER KURSUS-KOMPAGNIET.DK

KursusKompagniet.dk er en grøn virksomhed. Vi er Danmarks One Stop Shopping og førende Co-Creation kompetenceplatform.

På platformen SPEAKERSlounge.dk præsenterer vi en række skarpe foredragsholdere, der hver især bidrager med stor faglighed og emner.

Vi arbejder med viden, vækst og udvikling i hele Danmark, og har opbygget én Danmarks stærkeste platforme. Her tilbyder vores leverandører dig og din virksomhed kompetencegivende kurser, uddannelser, workshops, konferencer og foredrag til den private som offentlige sektor. Efter ønske og behov sammensætter vi lige netop det kursus, uddannelse og/eller foredrag som din virksomhed har behov for. Dette kan være både internt og eksternt forløb/arrangementer, uddannelser eller blot nogle timers inspiration eller motivation. Dette kan eventuelt være i forbindelse med kick-off, motivationsdage, faglig kompetenceudvikling mv. Du har også mulighed for at tilmelde dig ét af de åbne forløb som udbydes på vores platform.

Platform er bygget op omkring vores mange dygtige kursusudbydere, og vi hoster og facilitere deres kurser, uddannelser, seminarer, konferencer, interne forløb og foredrag.

I samarbejde med vores kunder, løfter vi kvaliteten af dine og de danske virksomheders kompetencer gennem udvikling, læring og ny viden – både i den private og offentlige sektor. Standarden er høj når det gælder vores produkter, services, undervisere og foredragsholdere.

KursusKompagniet.dk har et tæt og løbende samarbejde med vores content partneres/kursusudbydere, som blandt andre konsulenthuset Mannaz, Serviceskolen, Mikael Kamber, TACK & Peopleteam. Derudover har vi samarbejde med store danske og internationale virksomheder som Novo Nordisk, DR, SAS, Region Hovedataden, Syddansk Universitet, Regionerne, København Zoologiske Have og Danmarks stærkeste profiler inden for undervisning, foredrag, viden & vækst.

Vores forretningsmodel bygger på den gode langvarige relation og samarbejde med vores dygtige kursusudbydere, undervisere, foredragsholdere og ikke mindst vores glade og tilfredse kunder. Vi garanterer et høj niveau af faglighed i vores udbud af vores mange forløb.

Vi lægger stor vægt på faglighed og innovation. Vores mål er at være førende indenfor Co-Creation og leverer faglig viden inden for medarbejder- og lederudvikling, personlig udvikling, psykologi, motivation, grafisk design, regnskab & økonomi, HR, strategi, projektledelse, kommunikation, salg, kundeservice, stress, IT & Sociale medier.

Se hele vores kursuskatalog her

_____