Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

HVEM ER KURSUS-KOMPAGNIET

Kursus-Kompagniet samarbejder med flere af Danmarks dygtigste undervisere og kursusudbydere for at sikre din læring og udvikling.

Hver enkel kursist skal lande på det rigtige kursus. Så enkelt kan det siges. Derfor er dit udviklingsønske, niveau og behov vores absolutte førsteprioritet. Vi indgår i en tæt dialog med dig og finder i fællesskab ud af, hvad der vil passe dig allerbedst. Vores platform er bygget op omkring vores dygtige kursusudbydere inden for en lang række af områder. Alt fra jura & økonomi over ledelse & kommunikation til IT og kundeservice. Blot for at nævne nogle få. Vi tilbyder kurser, workshops, interne virksomhedsforløb, seminarer, uddannelser og konferencer. Derfor er vi sikre på, at vi kan finde det, som passer netop til dig.

Platformen er bygget op omkring vores mange dygtige kursusudbydere, hvor vi hoster og formidler deres åbne kurser, uddannelser, seminarer, konferencer og interne virksomhedsforløb.

Kursus-Kompagniet lægger vægt på stærke og gode relationer til både kursister, kursusudbydere og andre samarbejdspartnere. Det er altafgørende for os, at du som kursist kommer godt fra start i din udvikling og, at du som kursusudbyder og samarbejdspartner får en engageret og kompetent sparringspartner i din forretning

Vores mål er at være førende indenfor kurser og undervisning og leverer faglig viden inden for medarbejder- og lederudvikling, personlig udvikling, psykologi, motivation, grafisk design, regnskab & økonomi, HR, strategi, projektledelse, kommunikation, salg, kundeservice, stress, IT & Sociale medier.

Kursus-Kompagniet er en del af Kompetenceudviklingsportalerne ApS, som også indeholder SPEAKERSlounge, som er en portal til formidling af foredrag. Flere af vores dygtige kursusudbydere på Kursus-Kompagniet.dk afholder også foredrag. 

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at afholde et foredrag hos jer, så er du altid velkommen til at kontakte SPEAKERSlounge på 22 80 60 56.

Se alle vores kurser og uddannelser her

_____