Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

ITIL 4®

ITIL 4 ® er verdens mest anerkendte rammeværktøj for IT og digtale services. ITIL 4 ® er bl.a. med til at hjælpe organisationen eller virksomheden med at opnå deres vision og målsætning ved at tilpasse IT og digitale services til konkrete og specifikke behov. 

ITIL 4 ® blev oprindeligt udviklet i slutningen af 1980’erne for at imødekomme den stigende afhængighed af informationsteknologi ved at imødekomme forretningsmål og behov. 

Det er også muligt at få skræddersyet et ITIL 4 ® forløb, som passer præcist til jeres virksomhed og organisation og, som tager udgangspunkt i jeres behov, ønsker og situation.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSFORLØB
______

“you cannot hope to build a better world without improving the individuals”

marie curie

 

ITIL kurser – verdens mest anerkendte rammeværktøj
ITIL er verdens mest anerkendte rammeværktøj for IT og digitale services. ITIL indeholder en omfattende praktisk og velrevideret vejledning til etablering af et effektivt service management system. ITIL har siden midten af 1990’erne været en verdensomfattende de facto-standard for IT service management og er ikke ulig Information Services Procurement Library (ISPL), Application Services Library (ASL), Dynamic Systems Developement Method (DSDM) og Control Objectives for Information and related Technology (COBIT).

ITIL blev udviklet af det britiske Computer and Telecommunications Agency (CCTA) i slutningen af 1980’erne. CCTA skabte ITIL som et svar på den voksende afhængighed af informationsteknologi til at imødekomme forretningsmål og behov.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets ITIL kurser sig til?
ITIL kurserne hos Kursus-Kompagniet henvender til dig både den nye og den erfarne medarbejder, som skal bruge ITIL i sit daglige arbejde. På ITIL Foundation kurserne får du den nødvendige introduktion til begreber, termer samt metode. Derefter er det muligt at bygge ovenpå med forskellige specialer i ITIL

ITIL kurser for den enkelte medarbejder
Med et kursus i ITIL får du en grundig vejledning i, hvordan ITIL kan bruges som et værktøj, som kan være med til at facilitere vækst og transformation. Derudover kan et ITIL-kursus også være med til at hjælpe organisationen eller virksomheden med at opnå deres vision og målsætninger ved at tilpasse IT og digitale services efter konkrete og specifikke behov.

 

 

 

 

Firmatilpassede ITIL kurser for hele afdelinger eller virksomheder
Kurserne i ITIL udbydes også som skræddersyet træning til din virksomhed eller afdeling. Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til ITIL.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!
Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

 

 

 

FÅ PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING