Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

AGILEPM® PRACTITIONER

Kom helt i dybden med den agile værktøjskasse med AgilePM® Practitioner

AgilePM® er en skalerbar, agil projektmetode, som omfatter de væsentligste styringsmekanismer for virksomhedens projektportefølje. Den har alt hvad virksomheden behøver uden at det bliver tungt og bureaukratisk.

Tag AgilePM i den rigtige rækkefølge

AgilePM Foundation giver dig den grundlæggende viden om AgilePM. Derudover giver kurset dig også den internationalt anerkendte certificering AgilePM Foundation.

AgilePM Practitioner bemyndiger, opmuntrer og udstyrer dig med en dybdegående viden om ikke kun certificeringen, men også hvordan du anvender og implementerer disse principper i en projektleders liv på daglig basis.

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Kursus-Kompagniet AGILEPM® PRACTITIONER inklusiv en fuld akkrediteret eksamen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

  • Du deltager i eller leder projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder.
  • Du ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra A-Z.
  • Du arbejder i projekter – enten som projektdeltager, teamleder eller projektleder, eller hvis projektledelse indgår i dine fremtidsplaner.

Hvad får du

✔  At anvende en bred vifte af agile metoder i et projekt, f.eks Faciliterede workshops, MoSCoW-prioritering, Iterativ udvikling og modellering.

✔  At teste, vurdere og evaluere levering i det agile projekt.

✔  Mekanismerne for lettelse og støtte inden for det agile projekt.

✔  Den agile metode til at styre og prioritere krav.

Forudsætninger
Forudsætningen for at deltage i kurset er, at du har bestået AgilePM® Foundation eller et DSDM Atern Foundation Certifikat, eller DSDM Advanced Practitioner Certifikat.

Målet med kurset

  • Udvikle et mere avanceret, anvend niveau af viden for at få en forståelse af smidighed og evnen til at anvende relevante projektstyringsmetoder, hvilket fører til vellykkede agile projekter.
  • Afklaring af  forskellige ledelsesformer, der er nødvendige for vellykkede agile projekter sammenlignet med traditionelle projekter, og være i stand til at skræddersy disse til situationen.
  • Fremme aktivt tillid og tæt samarbejde mellem virksomheden og udviklerne og giver virksomheden løbende synlighed til, hvad der sker.
  • Kombiner viden om mere traditionelle styringsmetoder med agile for bedre at tilpasse sig et skiftende forretningsmiljø.
  • Forbedre succesrater fra tid til marked og projekt – samtidig med ar accelerere resultaterne ved at tilskynde interessenters inddragelse, feedback og effektiv kontrol.

 

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Roller & Ansvar

Mere detaljeret vejledning om hver af DSDM-rollerne findes i denne session, herunder en beskrivelse af specifikt ansvar, der er knyttet til hver af dem.

3 videoer – 25 min.

Projektledelse gennem livscyklus

Fokuserer på det praktiske, hvad DSDM-projektlederen skal overveje i hver fase, efterhånden som projektet skrider igennem forskellige faser.

2 videoer – 39 min.

Effektiv brug af DSDM-produkter

Flere detaljer leveres til projektlederen om de roller, der er ansvarlige for deres produktion, ansvarlig for deres indhold, bidrag til og informeret af deres indhold (RACI).

1 video – 32 min.

Kombination af MoSCoW og timeboks

I denne session samler DSDM fremgangsmåderne med MoSCoW-prioritering og timeboks for at muliggøre levering af projekter til tiden konsekvent og forudsigeligt, gang på gang.

5 videoer – 37 min.

Mennesker, hold og interaktioner

Forklarer betydningen af ​​to af de otte principper, effektiv kommunikation og samarbejde.

1 video – 16 min.

Krav og brugerhistorier

DSDM anerkender dilemmaet i forbindelse med krav og foreslår en bedre måde at arbejde på.

3 videoer – 18 min.

Estimering

Detaljeret forklaring om forskellige former for estimering og estimering af livscyklus.

1 video – 17 min.

Projektplanlægning gennem livscyklus

Forklarer, hvordan sættet med planlægning, test, sporing og kontrol-koncepter hænger sammen med DSDM-produkter, DSDM-praksis og det ansvar, der er forbundet med DSDM-roller.

3 videoer – 12 min.

Gå aldrig på kompromis med kvalitet

Forklarer vigtigheden af ​​at forstå, hvad princippet ‘aldrig kompromitterer kvalitet’ faktisk betyder, og hvordan det fungerer i praksis på et DSDM-projekt.

3 videoer – 10 min.

Risikostyring

Dæk vigtige risikokilder for Agile projekter, og hvordan DSDM hjælper med at mindske projektrisikoen.

2 videoer – 11

Skræddersy DSDM-metoden

Beskriver nogle typiske måder, DSDM er blevet tilpasset eller skræddersyet til at imødekomme de omstændigheder, de er stødt på.

1 video – 9 min.

Eksamensforberedelse

Den videobaserede øvelse er baseret på en dyrebar prøveeksamen. Du kan få et fantastisk resultat ved at afslutte øvelsen og se begrundelsen bag svarene fra træneren.

17 videoer – 100 min.

underviser

Antony della Porta, Founder af “The Sustainable PM” initiative

Erfaring gennem mere end 30 år i projektledelsesfaget. Han har gjort det muligt for organisationer at realisere deres strategiske forretnings-, miljø- og bæredygtighedsmål gennem ekspertisen ved Portfolio-Program-Project Management

Se på Linkedin

Afholdelsessteder

E-learning/Online kursusforløb |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.