Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Personlig udvikling

Vi mennesker skal lære hele livet igennem. Det gælder både vores professionelle kompetencer, men i høj grad også for vores personlige udvikling.

Her finder du kurser, som kan hjælpe dig med at komme på rette kurs i din udvikling. Er du i tvivl om, hvad der vil være det helt rette for det? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige konsulenter. Vi sidder klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. 

Det er også muligt at få skræddersyet et virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i jeres situation, behov og ønsker. 

LÆS MERE OM VORES VIRKSOMHEDSFORLØB
_____

 

FÅ personlig OG PROFESSIONEL rådgivning 

Tag på kursus i personlig udvikling og udnyt dit potentiale!

Det er for de fleste af stor vigtighed, privat såvel som professionelt, at leve op til sit fulde potentiale og få det maksimale ud af sig selv. Der er få ting, der er mere ærgerlige end at tænkte tilbage på en situation og føle, man kunne være kommet bedre igennem den, hvis man nu bare havde brændt mere igennem, ikke havde holdt sig tilbage eller været i stand til at bruge sig selv og sine evner endnu bedre.

Med et kursus eller et forløb inden for personlig udvikling vil du blive mere bevidst omkring dig selv og dit værd og lære at udnytte din personlighed og dine personlige egenskaber på bedst mulige vis.

På denne måde garderer du dig mod ærgerlige oplevelser, du føler du kunne være kommet bedre igennem, eller for eksempel mod situationer, hvor du ville ønske du havde budt ind, men holdt tilbage på grund af usikkerheder, frygt for ikke at slå til eller andre ting, som du føler holder dig tilbage fra at være den person, du gerne vil være.

Hvem henvender kurserne i personlig udvikling sig til?

Kurserne inden for personlig udvikling henvender sig til dig, der ønsker at bruge dig selv bedst muligt eller for eksempel ønsker at turde vise omverden, hvad du kan. Derudover kan de være for dig, der ønsker at arbejde med dig selv for at få mere ro, fokus og nærvær i din hverdag. Hvad end du ønsker at vende dig selv og din personlighed ud ad og brænde igennem over for omverden, eller om du ønsker at vende dit fokus ind ad og finde dig selv, er der masser at komme efter med et kursus inden for personlig udvikling.

Mange ledere vælger også et sende deres medarbejdere af sted på et personlig udvikling-kursus. Det kan eksempelvis være, at lederen ønsker, at medarbejderen brænder endnu bedre igennem over for virksomhedens kunder, eller måske kræves der input udefra for at hjælpe medarbejderen med at overvinde arbejdsmæssige barrierer, som holder vedkommende tilbage.  

Åbne kurser i Personlig udvikling – et trygt rum til udvikling af individuelle behov

Som oftest vælger folk at deltage på åbne kurser inden for personlig udvikling. Dels går folks ønsker til deres personlige udvikling ofte i vidt forskellige retninger, men derudover er det for mange oftest lettest at bringe sig selv i spil og snakke åbent og sig, når man er blandt fremmede i stedet for sammen med sine kolleger. Dette sikrer et trygt rum til at arbejde med sig selv uden at skulle tænke på, hvad kollegaen mon tænker om én.

Firmatilpassede udviklingsforløb

Der er dog også enkelte emner inden for personlig udvikling, der egner sig til virksomhedsforløb, og vi hjælper hellere end gerne med at skræddersy det helt rigtige forløb til jer, så jeres ønskede udbytte sikres, og der sørges for et trygt rum til indlæring.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Hvis du har spørgsmål til vores udbud af kurser inden for personlig udvikling, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, også hvis du I første omgang bare samler informationer eller gerne vil have hjælp til at indsnævre feltet af kurser lidt, så det er lettere for dig at vælge det helt rigtige for dig. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.