Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Virksomhedsforløb

Når verden omkring os forandre sig hele tiden, stiller det store krav til virksomhedens agilitet og forandringsparathed. 

Med forandringer bliver virksomheden mødt med nye krav, nye muligheder og nye udfordringer. For at imødekomme disse bedst muligt, kan det være en fordel at få lavet et internt virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i netop jeres hverdag, situation, behov og ønsker. 

Vi skræddersyr i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere det helt rigtige forløb til jeres situation. Ring til os på 22 60 11 70 og få en uforpligtende snak. 

SE HELE VORES KURSUSKATALOG
______

 

FÅ PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Giv dine konkurrenter baghjul med et internt virksomhedsforløb

De virksomheder, der klarer sig bedst, er dem, der kontinuerligt sørger for, at deres medarbejdere er opdateret med den nyeste viden, og har alle de værktøjer, der skal til, for at lykkes i deres stilling. Denne udvikling kan nærmest betragtes som et våbenkapløb mellem konkurrerende virksomheder, og den mindste fordel kan være afgørende. Af denne grund vælger mange virksomheder at få udviklet skræddersyede træningsforløb, der passer netop til dem. Disse forløb laves til den enkelte afdeling eller virksomheden som helhed.

Skræddersyet til jeres verden og jeres behov

Fordelen ved at tænke udvikling på denne måde er, at der ved skræddersyede virksomhedsforløb er mulighed for at udvikle træningsmateriale og –cases, der nøjagtigt afspejler virksomhedens hverdag. Det kan for eksempel være, at virksomheden ønsker hjælp til at uddanne hele virksomhedens medarbejderstab i et nyt koncept, virksomheden ønsker at implementere, eller måske er der en for virksomheden karakteristisk ledelsesmæssig udfordring, som det ønskes, at ledelseslaget bliver klædt på til at håndtere på bedst mulig vis. Det kunne også tænkes, at virksomhedens kundeserviceafdeling skal rustes til at håndtere konflikter bedre, eller bare ønsker træning i udfordrende kundehenvendelser.

Udvikling og medarbejderengagement går hånd i hånd

Hvad end I ønsker træning til hele virksomheden eller den enkelte afdeling, eller ønsker at jeres træning skal løbe over en enkelt dag eller flere år, er der enormt meget at hente ved at få skræddersyet virksomhedsforløbet med udgangspunkt i jer og jeres virksomhed. Samtidig med, at træningen selvfølgelig giver jeres medarbejdere nye redskaber og holder dem opdateret på udviklingen inden for deres felt, skal man heller ikke undervurdere den positive effekt af at give sine medarbejdere en god oplevelse. Træningen vil ofte også øge gejsten blandt medarbejderne og samtidig fungere som en slags teambuilding, der også rykker jeres medarbejdere rent socialt.

Skræddersyede virksomhedsforløb – hvem er de relevante for?

Et skræddersyet virksomhedsforløb er relevant for alle virksomheder eller afdelinger, der ønsker at gardere sig mod, at udviklingen løber fra dem, eller at de bliver overhalet af deres konkurrenter. Det henvender sig også til virksomheder eller afdelinger, hvor det ønskes at øge medarbejdertilfredsheden og arbejdsglæden ved at klæde medarbejderstaben grundigt på til deres opgaver, så trygheden i arbejdet ligeledes øges. Slutteligt er det også en måde for virksomheder til at afholde et teambuilding-lignende forløb, hvor medarbejderne samtidig opgraderes, så der arbejdes både med det sociale og det arbejdsmæssige på samme tid.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Hvis du vil være helt sikker på at vælge den rette løsning til din afdeling eller din virksomhed, sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak med jer omkring, hvordan vi kan hjælpe jer til at løfte jeres virksomhed til næste niveau. Ofte vil vi kunne bidrage med værdifuld sparring, og hænder tit, at vi kan komme med nye vinkler på de udfordringer I måtte opleve og komme med løsningsforslag, I endnu ikke selv har tænkt på. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at vi kender jer og jeres virksomhed i dybden, så vi har den vide, der skal til for at kunne udvikle målrettet træning til jer og jeres situation. Ring allerede i dag og hør om jeres muligheder på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.