Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

VILKÅR & BETINGELSER

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSFORLØB

______

Betaling
Kursus-Kompagniet.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron,

Mastercard betaling vil først blive trukket på din konto sidst i hver måned.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er ekskl. moms.

Kursus-Kompagniet.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Kursus-Kompagniet.dk afholder/leverer kurser på alle ugens dage, med ordre indgået før afholdelse.

Leveringsform
Der er personligt fremmøde til alle kurser og foredrag.

Betingelser
Vilkår for kurser og uddannelser
Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende.

Aflysning
Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores kursuskatalog, forbeholder vi os ret til at aflyse kurser. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. skønnes, at et for lavt deltagerantal vil medføre, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af kurset. I så fald tilbyder vi naturligvis en plads på det førstkommende kursus med samme indhold.

Forbehold for ændringer:
Kursus-Kompagniet.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet www.kursus-kompagniet.dk. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer

Fortrydelsesret, afmelding og flytning
Afmelding eller flytning til anden kursusafholdelse kan ske såfremt dette gøres skriftligt (brev eller e- mail). i henhold til nedenstående retningslinjer:

Indtil 6 uger før kursusstart opkræves intet gebyr
Mellem 5-4 uger før kursusstart: 20 % af kursusprisen opkræves
Mellem 4-3 uger før kursusstart: 40 % af kursusprisen opkræves
Senere end 2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves

Ved sygdom eller anden forhindring, har du mulighed for at overgive din plads på kurset til en anden person/kollega. Kursus-Kompagniet.dk afholder sig retten til at flytte kursusdagen til anden dato ved f.eks. for lidt deltagerantal (under 10 deltagere).

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris, aflysninger, trykfejl og indhold samt force majeure. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. vurderes, at et for lavt antal deltagere medfører, at den enkelte ikke får maksimalt udbytte på dagen eller sygdom hos vores undervisere. Ligeledes hæfter vi ikke for eventulle direkte eller indirekte tab, der måtte være som følge af aflysning, undervisningens eller materialets beskaffenhed.

Priser
Alle priser er inkl. materialer og forplejning men ekskl. moms, rejse og ophold, medmindre andet er anført. Kurset faktureres umiddelbart efter tilmelding. Kursus-Kompagniet.dk forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betaling
Manglende fakturaoplysninger i form af korrekt firmanavn, EAN-nr., indkøbsordrenr. m.m., vil medføre at fakturaen skal genfaktureres, og der vil blive pålagt et gebyr på kr. 350,00. Her kan du betale med Visa og Mastercard. Ved Visa og Mastercardbetaling debiteres beløbet i slutningen af måneden.

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser er som udgangspunkt løbende måned plus 30 dage netto fra fakturadato. Ved sen tilmelding skal betaling ske senest 2 dage før kursusstart.

Manglende betaling 
Ved for sen betaling, pålægges renter pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr på kr. 250,00.

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Det er vigtigt, at man løbende holder sig opdateret om vores betingelser på vores hjemmeside, da vi forbeholder os retten til løbende at ajourføre disse.

Kursus-Kompagniet.dk
World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup
kursus@kursus-kompagniet.dk
+45 53 80 90 04
Cvr nr. 38549847

Se handelsebetingelser her