Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Vilkår & betingelser

______

VILKÅR OG BETINGELSER

Betaling

KursusKompagniet.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron,

Mastercard betaling vil først blive trukket på din konto sidst i hver måned.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er ekskl. moms.

Kursus-Kompagniet.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
KursusKompagniet.dk afholder/leverer kurser på alle ugens dage, med ordre indgået før afholdelse.

Leveringsform
Der er personligt fremmøde til alle kurser og foredrag.

Betingelser
Vilkår for kurser og uddannelser
Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende.

Aflysning
Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores kursuskatalog, forbeholder vi os ret til at aflyse kurser. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. skønnes, at et for lavt deltagerantal vil medføre, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af kurset. I så fald tilbyder vi naturligvis en plads på det førstkommende kursus med samme indhold.

Forbehold for ændringer:
KursusKompagniet.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet www.kursus-kompagniet.dk. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer

Fortrydelsesret, afmelding og flytning
Afmelding eller flytning til anden kursusafholdelse kan ske såfremt dette gøres skriftligt (brev eller e- mail). i henhold til nedenstående retningslinjer:

Indtil 6 uger før kursusstart opkræves intet gebyr
Mellem 5-4 uger før kursusstart: 20 % af kursusprisen opkræves
Mellem 4-3 uger før kursusstart: 40 % af kursusprisen opkræves
Senere end 2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves

Ved sygdom eller anden forhindring, har du mulighed for at overgive din plads på kurset til en anden person/kollega. Kursus-Kompagniet.dk afholder sig retten til at flytte kursusdagen til anden dato ved f.eks. for lidt deltagerantal (under 10 deltagere).

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris, aflysninger, trykfejl og indhold samt force majeure. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. vurderes, at et for lavt antal deltagere medfører, at den enkelte ikke får maksimalt udbytte på dagen eller sygdom hos vores undervisere. Ligeledes hæfter vi ikke for eventulle direkte eller indirekte tab, der måtte være som følge af aflysning, undervisningens eller materialets beskaffenhed.

Priser
Alle priser er inkl. materialer og forplejning men ekskl. moms, rejse og ophold, medmindre andet er anført. Kurset faktureres umiddelbart efter tilmelding. KursusKompagniet.dk forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betaling
Manglende fakturaoplysninger i form af korrekt firmanavn, EAN-nr., indkøbsordrenr. m.m., vil medføre at fakturaen skal genfaktureres, og der vil blive pålagt et gebyr på kr. 350,00. Her kan du betale med Visa og Mastercard. Ved Visa og Mastercardbetaling debiteres beløbet i slutningen af måneden.

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser er som udgangspunkt løbende måned plus 30 dage netto fra fakturadato. Ved sen tilmelding skal betaling ske senest 2 dage før kursusstart.

Manglende betaling 
Ved for sen betaling, pålægges renter pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr på kr. 250,00.

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Det er vigtigt, at man løbende holder sig opdateret om vores betingelser på vores hjemmeside, da vi forbeholder os retten til løbende at ajourføre disse.

KursusKompagniet.dk
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170

 

Handelsbetingelser

Reklamationsret ved returnering

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationen gælder dog ikke flytning af kursusdato, flytning af kursuslokation, forplejning eller vores valg/skift af dagens underviser.

Kursus-Kompagniet.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering
Henvendelser rettes til, og reklamationer sendes til:

KursusKompagniet.dk
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170

 

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Trykfejl
Ved trykfejl eller prisfejl, forbeholder vi os ret til at annullere aftalen. Du vil altid blive kontaktet hurtigst muligt hvis fejl skulle opstå på vores onlineshop

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelsen.
Der er ingen returneringsomkostninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet af et kursus/foredrag.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kursus@Kursus-Kompagniet.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kursus-Kompagniet.dk sælger ingen varer der fysisk kan sendes retur.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

KURSUS-KOMPAGNIET.DK
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170

KURSER & UDDANNELSER
KURSER
Uddannelser
Virksomhedsforløb

 

PRIVATLIVSPOLITIK

VI OPDATERER VORES PRIVATLIVSPOLITIK – og passer fortsat godt på dine data

Hos Kursus-Kompagniet.dk (eller omtalt ”vi” i nedenstående stykke) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Kursus-Kompagniet.dk måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

KursusKompagniet.dk
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170
Mail: info(at)kursuskompagniet.dk

2. Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, firmaadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

Når du køber varer online på kursus-kompagniet.dk
Når du tilmelder dig Kursus-Kompagniet.dk’s kampagnetilbud
Når du opretter en kundekonto på kursus-kompagniet.dk
Når du deltager i en af Kursus-Kompagniet.dk’s konkurrencer online
Når du accepterer vores cookiepolitikpå kursus-kompagniet.dk
Når du følger Kursus-Kompagniet.dk på sociale medier som fx Facebook eller Instagram
Den e-mailadresse og personlige oplysninger opsamles for at kunne levere den ønskede service til dig. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Kursus-Kompagniet.dk flere gange.

3. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

Gennemførelse af ordre i vores webshop
Tilmelding til kampagnetilbud
Administration af deltagerlister
Administration af brugerkonto / profil
Deltagelse i konkurrencer eller andre events
Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af rabatkoder/kampagnetilbud
Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
Oversigt over købshistorik
Statistik
Øvrige markedsføringstiltag
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Kursus-Kompagniet.dk fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender wwwkursus-kompagniet.dk og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

5. Overladelse til databehandlere
Oplysninger til brug for Kursus-Kompagniet.dk’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Kursus-Kompagniet.dk’s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Kursus-Kompagniet.dk’s vegne og i overensstemmelse med Kursus-Kompagniet.dk’s instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

6. Overførsel til tredjelande
Dine personoplysninger overføres/videregives ikke til tredjepart. For at kunne sende kampagner/kampagnetilbud/nyhedsbreve til dig og administrere det visuelle look på vores nyhedsbreve, har vi brug for din mailadresse tilknyttes til HeyLoyality.

7. Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde under “Om os”

9. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og vores webshop er drevet via en sikker SSL forbindelse anbefalet af Google. Du handler derfor sikkert når du benytter www.kursus-kompagniet.dk til at handle online.

10. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

11. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Kursus-Kompagniet.dk. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på kursus@ursus-Kompagniet.dk eller telefon 22601170.

12. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites eller YouTube. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13 Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på kursu@Kursus-Kompagniet.dk eller telefon 22601170. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

KursusKompagniet.dk
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170
Mail: info@kursuskompagniet.dk

14. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Derefter kan du også vælge at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

OLINEPOLITIK
ONLINEPOLITIK
Kursus-Kompagniet.dk bruger cookies til optimere brugeroplevelsen på Kursus-Kompagniet.dk og til den fortsatte udvikling af hjemmesiden. Konkret bruges cookies til at indsamle statistik og holde styr på, om besøgende er logget ind på rosemunde.dk.

Når du besøger www.Kursus-Kompagniet.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til vores cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

COOKIES
Når du besøger dette website, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

HVAD ER EN COOKIE?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I HVOR LANG TID OPBEVARER VI COOKIES?
De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at besøge: http://minecookies.org/cookiehandtering.

HVAD BRUGES COOKIES TIL PÅ VORES WEBSITES?
Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

KURSUSKOMPAGNIET.DK
Rosenvængets Allé 25
DK-2100 København Ø
info@kursuskompagniet.dk
+45 22 60 11 70
Cvr nr. 41408170