Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Leading SAFe®

Leading SAFe® giver dig en grundlæggende forståelse af hele SAFe® rammeværktøjet

SAFe® (Scaled Agile Framework) er det foretrukne agile skaleringsrammeværktøj i Danmark. SAFe® består af elementer fra Scrum, Kanban, XP, DevOps og lean portefølje management og præsenterer samt klare definitioner af roller, procedurer, målinger mv. Du vil lære at støtte og udføre PI Planning-arrangementer, samarbejde på tværs af teams og koordinere flere Agile Release Trains (ARTs).

Kurset giver dig et helhedsindtryk af, hvordan du starter, leder og løbende forbedrer produktet og den agile organisation. Alle lag i ledelsen af den agile organisation bliver gennemgået og, hvad hvert enkelt lag skal bidrage med for at styre den agile organisation. Dette er så du som agil forandringskonsulent ved, hvordan du skal orientere sig i organisationen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Kurset er for dig som vil være en aktiv medspiller i implementeringen af SAFe®. Du kan f.eks. komme med en baggrund som leder i en agil organisation, eller agil forandringskonsulent, der skal hjælpe organisationer i den agile transformation eller sælge SAFe til organisationer.

Kurset er endvidere ideelt til alle der gerne vil have et overblik og forstå det samlede SAFe rammeværktøj uden at have forudsætninger fra en agil organisation.

Dit udbytte

Når du deltager på dette kursus vil du opnå:

 • Forståelse for hele SAFe®-rammeværktøjet
 • Stor indsigt i de agile processer
 • Kendskab til Lean-Agile mindsettet
 • Evnen til at kunne forklare agile principper

Virksomhedens udbytte

Når din arbejdsplads sender dig på dette kursus, så vil de opnå:

 • At få dig som Lean-Agile ambassadør/Change agent, hvor du kan gå forrest i en agil transformation
 • En medarbejder, der kan være en af drivkræfterne ift. skalering af de agile tilgang i virksomheden
 • En komplet tilgang til Lean-Agile udvikling, fra porteføljeniveau via programniveau til teamniveau.

Kursusindhold

Du vil få en forståelse af lean-agile tankegangen og, hvorfor den er så effektiv i nutidens “adapt-or-die” marked samt, hvad det betyder at lede en Lean-Agile transformation. Du lærer også at opbygge og støtte agile teams og programmer, styrke Lean Portfolio, opbygge en kontinuerlig Delivery Pipeline og DevOps kultur og koordinere store løsninger.

På kurset får du en forståelse af, hvad agil tilgang er, og alle elementerne af det agile manifest bliver gennemgået, de agile principper samt SAFe Lean Agile principper med eksempler og øvelser. SAFe House of Lean beskriver endvidere, hvorfor og hvordan agil skal bruges i organisationen, og du kommer omkring ledelse, værdi, respekt for individet og kulturen, samt hvordan man starter den agile transformationen og, hvordan organisationen vedbliver at forbedre sig.

Kurset rundes af med Q&A samt tips til certificeringen.

Særlig praktisk information

Det er 2 intense dage, så sørg for at være veludhvilet og kan deltage den fulde tid.

Undervisningen foregår på dansk. Undervisningsmaterialet og certificering er på engelsk. Materialet bliver udleveret på dagen.

Som deltager på dette kursus får du:

 • Deltagerbevis
 • Undervisningsmateriale
 • SAFe Agilist (SA4) Certificering
 • Adgang til ScaledAgile Community
 • Forplejning

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22601170 for at høre mere.

Afholdelsessteder

København |
Aarhus |

Tilmeld dig kurset her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.