Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner giver dig en endnu større mulighed for at anvende og tilpasse PRINCE2 til de projekter, som du arbejder med i din hverdag. Når du har deltaget i dette PRINCE2® Practitioner kursus, vil du have en stærk værktøjskasse, så du med succes kan styre projekter sikkert i mål uden at overskride deadlines og budget

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som allerede er certificeret i PRINCE2® Foundation og, som ønsker at udbrede dit kendskab til planlægnings- og styringsværktøjerne i PRINCE2®.

Det er en stor fordel at have erfaring med projektarbejde. Det kan være, at du f.eks. besidder en stilling som styregruppemedlem, projektleder eller lign.

Dit udbytte

Som deltager på PRINCE2® Practitioner opnår du:

  • Kontrol over PRINCE2®-metoden i flere typer af projekter
  • Større indblik i tilpasningen af metoden
  • Stærkere indsigt i at finde uhensigtsmæssige arbejdsgange og uholdbare projekter

Virksomhedens udbytte

Virksomheden vil få en medarbejder, der:

  • Kan stå for en effektiv og kontrolleret projektstyring
  • Mindsker fejl og ikke-rentable projekter
  • Levere projekter til aftalt tid og budget

Metode

Undervisningen foregår over 3 dage, hvor du bliver undervist fra kl. 09:00-17:00 alle dage. Udover undervisning fra en erfaren PRINCE2® træner modtager du også den officielle PRINCE2® manual, 2 testeksaminer samt en afsluttende certificerende eksamen.

Indhold

Dag 1

Deltagerne arbejder dagen igennem med praksisnære opgaver i forhold til en konkret case, som danner grundlaget for hele kurset. Med udgangspunkt i denne case afprøver deltagerne, hvordan man anvender PRINCE2® i praksis, samtidig med at man øver sig i konkrete eksamensspørgsmål.

Dag 2

På anden og sidste dag gennemgår vi alle kursistspørgsmål, og varmer op til eksamen med opgaver og testspørgsmål. Dagen afsluttes med Practitioner-eksamen – en multiple choice-test af 2,5 timers varighed.

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22601170 for at høre mere.

Tilmeld dig kurset her

Detaljer Pris Stk.
26.-27. oktober 2021 - Herlev 9.900 (DKK)*  
2.-3. december 2021 - Herlev 9.900 (DKK)*  

* price does not include taxes