Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

PRINCE2® Practitioner

Styrk din professionelle værktøjskasse med PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner giver dig en endnu større mulighed for at anvende og tilpasse PRINCE2 til de projekter, som du arbejder med i din hverdag. Når du har deltaget i dette PRINCE2® Practitioner kursus, vil du have en stærk værktøjskasse, så du med succes kan styre projekter sikkert i mål uden at overskride deadlines og budget.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som allerede er certificeret i PRINCE2® Foundation og, som ønsker at udbrede dit kendskab til planlægnings- og styringsværktøjerne i PRINCE2®.

Det er en stor fordel at have erfaring med projektarbejde. Det kan være, at du f.eks. besidder en stilling som styregruppemedlem, projektleder eller lign.

Dit udbytte

Som deltager på PRINCE2® Practitioner opnår du:

  • Kontrol over PRINCE2®-metoden i flere typer af projekter
  • Større indblik i tilpasningen af metoden
  • Stærkere indsigt i at finde uhensigtsmæssige arbejdsgange og uholdbare projekter

Virksomhedens udbytte

Virksomheden vil få en medarbejder, der:

  • Kan stå for en effektiv og kontrolleret projektstyring
  • Mindsker fejl og ikke-rentable projekter
  • Levere projekter til aftalt tid og budget

Metode

Undervisningen foregår over 3 dage, hvor du bliver undervist fra kl. 09:00-17:00 alle dage. Udover undervisning fra en erfaren PRINCE2® træner modtager du også den officielle PRINCE2® manual, 2 testeksaminer samt en afsluttende certificerende eksamen.

Indhold

Dag 1

Deltagerne arbejder dagen igennem med praksisnære opgaver i forhold til en konkret case, som danner grundlaget for hele kurset. Med udgangspunkt i denne case afprøver deltagerne, hvordan man anvender PRINCE2® i praksis, samtidig med at man øver sig i konkrete eksamensspørgsmål.

Dag 2

På anden og sidste dag gennemgår vi alle kursistspørgsmål, og varmer op til eksamen med opgaver og testspørgsmål. Dagen afsluttes med Practitioner-eksamen – en multiple choice-test af 2,5 timers varighed.

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22601170 for at høre mere.

Afholdelsessteder

København |
Aarhus |

Tilmeld dig kurset her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.