Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Den Jeg Gerne Vil Være

Få værktøjerne til at tage styringen over dit liv

Du kender sikkert allerede følelsen af at tænke store tanker og lægge planer for fremtiden, men så sker livet – og det går alligevel ikke helt, som det var planlagt. Vores karriere og vores liv følger sjældent en lige linje. Men undervejs gør du dig vigtige erfaringer, som har betydning for det næste skridt du tager. Men bruger du disse vigtige erfaringer aktivt?

Kurset Den Jeg Gerne Vil Være med Mikael Kamber henvender sig til dig, som ønsker at bringe dine værdifulde erfaringer i spil for at lægge en plan, som kan holde og, som sætter en kurs for resten af dit liv. På kurset med Mikael Kamber får du muligheden for at trække stikket fra hverdagen i tre døgn og sammen med ligesindede stoppe op og reflektere. Du kommer til at reflektere over dine erfaringer og forholde dig til centrale spørgsmål: Hvad er mit fundament? Hvad er mine drømme? Hvilket aftryk kan jeg sætte i verden? Hvordan vil jeg gerne være som menneske?

Du vil undervejs på disse tre dage lærer at lave en lavpraktisk plan for, hvordan du bliver den, som du gerne vil være. Med denne plan mangedobler du din chance for, at du rent faktisk kommer i mål og bliver den, du gerne vil være.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Kurset med Mikael Kamber henvender sig til dig, som vil bruge din livserfaring til at skabe en ny retning. Kurset er særdeles velegnet til ledere og til personer, der er klar til at udfordre sig selv med et intellektuelt krævende forløb.

Dit udbytte

Som deltager på kurset Den Jeg Gerne Vil Være har du skabt en bevidsthed om, hvordan du aktivt kan skabe positive forandringer både for dig selv, men også for andre. Du vil i løbet af kurset definere præcise pejlemærker for dit liv. Og Mikael Kamber vil lære dig, hvordan du lægger en lavpraktisk plan, der sikre, at store ord kan blive til din virkelighed.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en leder/medarbejder, der:

 • Er bevidst omkring egne styrker og svagheder
 • Aktivt kan hjælpe andre til at afklare deres muligheder og styrker
 • Kan bruge dokumenterede metoder fra positiv psykologi og adfærdsdesign i det daglige
 • Kan skabe mening og sprede arbejdsglæde og motivation

Metode

Kurset “Den Jeg Gerne Vil Være” med Mikael Kamber har et fundament i veldokumenterede videnskabelige metoder fra både adfærdsdesign, psykologi, antropologi samt hjerneforskning. Derudover arbejder Mikael Kamber også ud fra filosofien om, at man før virkelig tager ved lære, når man prøver at gøre det selv.

Underviseren

Mikael kamber, Den jeg gerne vil være, KursusKompagniet.dkPå dette kursus bliver du undervist af Mikael Kamber (f. 1967). Mikael Kamber er både forfatter, nyhedsvært på TV2 samt certificeret underviser i positiv psykologi. Han har i over et årti afholdt utallige foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse, kommunikation og positiv psykologi. Derudover har Mikael Kamber også i flere år arbejder på både leder- og toplederniveau som hhv. mediedirektør i DR og adm. Direktør og chefredaktør for dagbladet JydskeVestkysten.
Sidst men ikke mindst så har Mikael Kamber senest udgivet bestselleren ”Sur for en sikkerheds skyld?”, som er den fjerde bog fra Mikaels hånd. Tidligere har han udgivet bøgerne ”3 gode ting”, ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade”.

Form

Dette kursus afholdes som internatkursus fordelt på én aften + 3 dage. Og der undervises på nedenstående tidspunkter:

Tirsdag: kl. 18:30 – 21:00

Onsdag: kl. 09:00-17:00 + aftenprogram kl. 19:30-21:00

Torsdag: kl. 09:00-17:00 + aftenprogram kl. 19:30-21:00

Fredag: kl. 09:00-17:00 + sandwich

Prisen er ekskl. forplejning, ophold og konferencefaciliteter, der vil blive faktureret sammen med kursusinvesteringen.​

 

Kursusstedet

“Den Jeg Gerne Vil Være” bliver afholdt i naturskønne omgivelser på hhv. Brandbjerg Højskole, som ligger i Vejle Ådal, Bosei Højskole i Præstø samt på Krogerup Højskole i Humlebæk. Bygningerne er historiske, og vi benytter os aktivt af naturen, som er lige udenfor døren. Du får dit eget værelse, som er godt og ordentligt – men ikke luksuriøst. På nogle af kursusstederne er der bad og toilet på værelset, på andre vil de være placeret på gangen.

Hvis højskolerammer får dig ud af din komfortzone, så skal du vide, at netop dét er der en vigtig pointe i. Hele meningen med kurset Den Jeg Gerne Vil Være er, at du trækker stikket og kommer væk fra din hverdag, så du kan se dit liv og dit arbejdsliv fra nye vinkler. Og bare rolig: Du vil komme til at elske de enkle rammer – ligesom stort set alle andre kursusdeltagere før dig.

Indhold

Før kurset
Cirka 14 dage før kursusstart får du to obligatoriske opgaver, der vil forberede dig til kurset. Du skal regne med, at de disse forberedende opgaver vil kræve en del refleksion og derefter cirka to timers fokuseret arbejde.

Tirsdag aften: Indledende session

 • Ankomst til kursusstedet. Der vil være adgang til dit værelse fra kl 17.30. Du bedes være klar til at spise aftensmad sammen med de øvrige kursusdeltagere kl 18.30.
 • Efter aftensmaden mødes vi i vores kursuslokale til en indledende session, hvor vi blandt andet afklarer dine og de øvrige deltageres ønsker for de kommende tre døgn. Og du lærer en metode, som du får brug i de kommende døgn: memoteknik.

Onsdag: Styrker og forbilleder

 • Morgensang mm.
 • Dagens program begynder med en introduktion til positiv psykologi – videnskaben om trivsel.
 • Senere lærer du at bruge værktøjet De 24 karakterstyrker til at identificere styrkerne i dig selv og andre.
 • Du laver din første formulering af Den Jeg Gerne Vil Være.
 • Filmaften!

Torsdag: Hvad kan jeg ændre – og ikke ændre?

 • Morgensang mm.
 • Dagen indledes med en fremtidsrejse.
 • Formiddagen centrerer sig om følgende spørgsmål: Hvem og hvad styrer mit liv? Hvad kan jeg ændre? Og hvad kan jeg ikke ændre?
 • Du får et indblik i en af menneskehjernens vigtigste egenskaber, neuroplasticitet. Det vil give dig en forståelse af, hvorfor forandring er ofte er svær, og hvordan den alligevel bliver mulig.
 • Over middag kommer du muligvis et stykke ud af komfortzonen, når du skal lave en opdateret formulering af Den Jeg Gerne vil Være.
 • Om aftenen samler vi op på løse ender og drikker et glas.
 • Du får et indblik i en af menneskehjernens vigtigste egenskaber, neuroplasticitet. Det vil give dig en forståelse af, hvorfor forandring er ofte er vanskelig, og hvordan den alligevel bliver mulig.
 • Over middag kommer du muligvis et stykke ud af komfortzonen, når du skal lave en opdateret formulering af Den Jeg Gerne vil Være.
 • Om aftenen får du brug for det, du har lært om memoteknik.

Fredag: Den lavpraktiske plan

 • Morgensang mm.
 • Dagen indledes med en fremtidsrejse.
 • Formiddagen centrerer sig om følgende spørgsmål: Hvem og hvad styrer mit liv? Hvad kan jeg ændre? Og hvad kan jeg ikke ændre?
 • Du får et indblik i en af menneskehjernens vigtigste egenskaber, neuroplasticitet. Det vil give dig en forståelse af, hvorfor forandring er ofte er svær, og hvordan den alligevel bliver mulig.
 • Over middag kommer du muligvis et stykke ud af komfortzonen, når du skal lave en opdateret formulering af Den Jeg Gerne vil Være.
 • Om aftenen samler vi op på løse ender og drikker et glas.

Alle dagene
Hver kursusdag har flere faste elementer, blandt andet:

 • Morgensang
 • Mindst én gåtur (så husk solide sko og tøj der passer til vejrudsigten)
 • Øvelsen 3 gode ting

Som du kan se af dagsprogrammet, er der tale om et intensivt kursus, der vil kræve din fulde opmærksomhed, og derfor vil du ikke have mulighed for at løse arbejdsopgaver sideløbende. Så indstil dig selv og din arbejdsplads på, at du er off line i tre døgn.

Afholdelsessteder

Værløse |
Vejle |

Tilmeld dig her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.