Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Mere tid og større overblik med OUTLOOK

Skab bedre overblik i hverdagen med Outlook

Kender du følelsen af, at du planlægger og planlægger, men tiden synes alligevel at skride – og du sidder tilbage og er tidspresset og har mistet overblikket. Så er der hjælp at hente. Med kurset i “Mere tid og større overblik med OUTLOOK”, får du værktøjer til at skabe mere struktur, overblik og overskud i din hverdag.

  • Du får mere tid i din hverdag
  • Du får ro i maven og i hovedet
  • Du får struktur på dine arbejdsopgaver
  • Du opnår en tom indbakke
  • Du får brugbare værktøjer til, hvordan Outlook funktioner kan blive en kæmpe hjælp i din hverdag

Deltager du i kurset med fysisk fremmøde er prisen inkl. morgenmad, kaffe/the, vand og frugt. Der serveres en let frokost ved kursets afslutning.

Deltager du i onlinekurset, får du tilbudt 30 minutters personlig opfølgning, og du kan frit vælge om det skal være efter første eller anden kursusdag.

Det er nødvendigt, at du medbringer egen PC med adgang til dit Outlook e-mailsystem, dine arkiver samt dit kalender- og opgavesystem. På den måde sikrer du, at DIN hverdag er i fokus under kurset.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

 

Få et skræddersyet forløb

“Mere overblik og større overskud med OUTLOOK” udbydes også som et skræddersyet virksomhedsforløb. Gennem et aftalt formøde med vores kompetente underviser afdækkes specielle behov og ønsker. Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. 22601170 og få en uforpligtende snak med vores dygtige konsulenter om et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Herning |
Online kursus |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.