Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Mentaltræneruddannelsen v. Rasmus Bagger

Skab ekstraordinære resultater med mentaltræneruddannelsen

Mentaltræneruddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med high performance og være med til at hjælpe andre til at skabe ekstraordinære resultater. Du vil både blive uddannet mentaltræner samt performance coach, som giver dig en udvidet værktøjskasse, som du kan bruge i dit professionelle virke.

Målgruppe

Rasmus Baggers mentaltræneruddannelse henvender sig til dig, som gerne vil hjælpe mennesker til at udfylde deres fulde potentiale. Du vil gerne hjælpe dem med at opnå de mål og ambitioner, som de har sat sig og sørge for, at de bliver ført ud i livet.

Uddannelsen er også for dig, som ønsker mere end bare en almindelig coachuddannelse. Rasmus Bagger kan tilbyde dig et ambitiøst og veldokumenteret fundament, som giver dig sikre teorier og velafprøvede metoder.

Indgangen til mentaltræneruddannelsen kan være mange. Du er måske leder, elitesportsudøver, konsulent, psykolog eller noget helt fjerde. De gennemgående karakteristika er, at du gerne vil hjælpe andre mennesker til, at de kan blive en bedre udgave af dem selv..

Dit udbytte

Når du har gennemført mentaltræneruddannelsen vil du:

  • Have markedets bedst afprøvede værktøjskasse
  • Få titlen MMT Certificeret mentaltræner og performance coach
  • Opnå 3 certificeringer på én uddannelse
  • Være i stand til at skabe resultater i verdensklasse

Metode

Når du har gennemført Rasmus Baggers mentaltræneruddannelse vil du have ikke mindre end 3 certificeringer i én uddannelse.

  • Certificeret mentaltræner og performancecoach
  • Fast track NLP performance coach certificering
  • E-interpersonel persontype- og adfærdsanalyse certificering powered by e-Stimate A/S

Form

Uddannelsen strækker sig over 8 måneder, som er opbygget omkring højintense modul med sideløbende hjemmearbejde. Derudover vil der også være webinarer.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, som består af en skriftlig hovedopgave samt mundtligt forsvar.

Uddannelsen kræver stort engagement og er ikke for alle. For at sikre implementering af din læring vil undervisningen veksle mellem undervisning i teorilokalet såvel som på særlige lokationer og med dertilhørende hjemmearbejde.

Internt virksomhedsforløb

Rasmus Bagger har mulighed for at tilbyde både foredrag, workshops, coaching og peptalks. Kontakt os på  22 60 11 70 og hør nærmere om mulighederne.

WORKSHOPS
Rasmus Bagger’s workshops og seminarer er blevet kendt for at kombinere to elementer: omfattende og handlebart indhold samt personlig transformation. Han er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. På grund af dette er han blevet kendt for sin træning med atleter, ledere og organisationer i verdensklasse.

COACHING
Rasmus Bagger har coachet og rådgivet virksomhedsledere og olympiske titaner, berømtheder og iværksættere om avanceret mental træning, ledelse, forretnings- og præstations strategier. Disse kunder spænder fra showjumping world ranking no. 1 Rolf-Goran Bengtsson og landshold til corporate powerhouses.

PEPTALKS
Rasmus Bagger er mange gange over, opkaldt som en af ​​de bedste motiverende højttalere i Europa. Han har inspireret tusindvis af mennesker til at vokse stærkere i deres liv, deres ledelsesmæssige færdigheder, har hjulpet folk i deres personlige udvikling, præstationer og resultater. Han er kendt for sine entusiastiske og underholdende keynote-samtaler – kaldet “PEPTALKS”

Alle datoer

Modul #1 – 6. december 2021 – 8. december 2021 MMT Master Training Session #1
Modul #2 – 7. januar 2022 Online MMT Master Class #1
Modul #3 – 20. januar 2022 – 22. januar 2022 MMT Master Training Session #2
Modul #4 – 4. februar 2022 MMT Online Master Class #2
Modul #5 – 3. marts 2022 – 4. marts 2022 MMT Master Training Session #3
Modul #6 – 18. marts 2022 MMT Online Master Class #3
Modul #7 – 31. marts 2022 – 1. april 2022 MMT Master Training Session #4
Modul #8 – 15. april 2022 MMT Online Master Class #4
Modul #9 – 30. april 2022 – 1. maj 2022 MMT Master Training Session #5
Modul #10 – 13. maj 2022 MMT Online Master Class #5

Afholdelsessteder

Helsingør |
|

Tilmeld dig kurset her

We're sorry, but all ticket sales have ended.