Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

MENTALTRÆNERUDDANNELSEN (MMT) v. Rasmus Bagger

CERTIFICERET MASTER MENTALTRÆNER & PERFORMANCE COACH
Mentaltræneruddannelsen er på en og samme tid, både en mentaltræner- og performance coach uddannelse, som udstyrer dig med de bedste strategier til peak performance og ekstraordinære resultater.

BLIV PERFORMANCE COACH
Med MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvede værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst, og certificeres først når du er World Class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper.

IKKE BARE ENDNU EN MAINSTREAM COACHUDDANNELSE
Du vil noget ekstraordinært og du vil hjælpe mennesker med at nå deres mål, drømme, ambitioner og ekstraordinære resultater. Uddannelsen er til dig som ikke blot ønsker endnu en mainstream coachuddannelse, men som vil have det helt unikke, ambitiøse og ekstraordinære fundament, med et afprøvet veldokumenteret system og metoder som giver dig en fordel, og et solidt forspring til alle andre i branchen.

UDDANNELSEN KRÆVER STORT ENGAGEMENT OG ER IKKE FOR ALLE!
For at sikre implementering og integrering af uddannelsens indhold, gennemføres uddannelsen både i teorilokalet, såvel som ude på specielle lokationer med udvalgte udfordringer og tilhørende hjemmearbejde.

Se uddannelsesdatoer for 2020 længere nede.

 

 

Udklip fra ét af Rasmus Baggers inspirationstalks på #fredagsblokken

 

Hans signatur emner og præsentationer omfatter:

 • Ledelse og innovation
 • Motivation
 • Personlig udvikling
 • Teambuilding og træning
 • Vinder kultur og Mindset

Rasmus rejser fra København, Danmark. Corporate National Keynote-salær er minimum DKK 25.000 og DKK 50.000 internationalt.

Rasmus Baggers MMT-forløb er ikke bare en coach-uddannelse

Du kommer her til at gennemgå et forløb du ikke har fantasi til at forestille dig. Dine holdninger til dig selv, til kroppen, sindet og de tætte sammenhænge i os som et holistisk menneske bliver udfordret – på bedste vis.

Rasmus selv er dybt engageret i at videregive de allerbedste af de redskaber og input han selv gennem årene har samlet, hvilket betyder at forløbet indeholder rigtig mange vinkler på performance og coaching.

Du får således ikke et kursus der udelukkende er baseret på én vinkel af coaching, fx NLP, men du får en bred vifte af redskaber og Rasmus formår at få skabt en nysgerrighed omkring emnerne der gør, at du har lyst til selv at arbejde videre og tilegne dig endnu mere viden, når du har afsluttet forløbet.

Du kommer igennem litteratur der understøtter undervisningen og bla. inspirerer til nytænkning på hvordan du holder dig sund på flere planer, hvordan du som menneske kan forandre sig, hvordan du skaber kontakt med og aflæser mennesker. Du bliver klædt på til at kunne anvende e-Stiimate personlighedsprofil som udgangspunkt for at arbejde med coaching-klienters potentiale og du bliver undervejs trænet i selv at blive udfordret og performe gennem en lang række øvelser.

I tillæg kommer du til at indgå i en gruppe af deltagere der igennem forløbet bliver tæt forbundet. Gennem spejling af Rasmus’ engagement og åbenhed vil i vokse sammen og understøtte hinandens læring, i bliver en del af den eksklusive ”MMT-familie”.

Lone Horne Bertelsen Würtz

Målgruppe

Målgruppe:

 • Du er sikkert leder, elitesporstudøver, coach,
 • træner, konsulent eller psykolog og ønsker, at arbejde med ambitiøse mennesker og organisationer samt skabe resultater i verdensklasse
 • Du er motiveret for, at indgå i et intenst, krævende og – måske til tider, grænseoverskridende forløb
 • Du ønsker at skabe ekstraordinære resultater indenfor dit felt

Indhold og uddannelsesdatoer

Personal Challenge: How to Become an Expert
Eksperten opstår i spinfeltet mellem viden og resultater. Har du kun resultater, er du bare erfaren og har du kun viden, er du bare teoretiker – har du begge dele er du ekspert!

KOMFORT ZONEMENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ er fuld af personlige udfordringer som har til formål at udvide din horisont, din komfortzone og bryde med dine begrænsende overbevisninger.

FIREWALK MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ veksler mellem træning i den nyeste psykologiske viden samt praktisk erfaring med personlig udvikling og lederskab til følge.

WALK THE TALK MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ ligger vægt på at eleverne kan ”walk the talk” og dermed opnå ”ekspertstatus” allerede ved gennemførsel af uddannelsen.

Uddannelsesdatoer for 2020/21

Vigtigste datoer
15. august 2020 – 17. august 2020 MMT Performance Coach Modul
14. september 2020 – Online Mastersession Modul 2
18. september 2020  – 20. september 2020 MMT Performance Coach Modul 3
2. oktober 2020 – Online Mastersession Modul 4
12. oktober 2020 – 13. oktober 2020 MMT Performance Coach Modul 5
6. november 2020 – Online Mastersession Modul 6
23. november 2020 – 24. november 2020 MMT Performance Coach Modul 7
8. januar 2021 – Online Mastersession Modul 8
18. januar 2021 –19. januar 2021 MMT Performance Coach Modul 9
5. februar 2021 – Online Mastersession Modul 10

Eksamen Skriftlig
26. februar 2021

Mundtlig
4.-5. marts 2021

29. april 2021 –1. maj 2021 BONUS (tilkøb 15.000 kr. ex. moms):MMT Executive Coach Modul

 

Hvad kan du forvente

THE MMT CERTIFICATION Master of Mental Training™  – 3 certifications in 1 –

Når du har gennemført din MMT – Master of Mental Training™, har du bevist at du er en af de få eksperter indenfor feltet –nemlig en som både kan teorien, og som kan skabe resultaterne.

Uddannelsen er bygget op om hele 3 certeficeringer:

 • Certificeret Mentaltræner & Performance Coach
 • Fast track NLP Performance Coach certificering
 • e-interpersonel persontype- og adfærdsanalyse certificering powered by e-Stimate A/S

ADGANGSKRAV OG EKSAMEN

Adgangskrav: Test og personlig samtale

Eksamen: Hovedopgave + mundtligt forsvar

 • Bestående elever får titel af MMT Certificeret Mentaltræner og Performance Coach. Inkl. certificering i interpersonel adfærdsanalyse fra firmaet e-Stimate og NLP certificering.
 • Uddannelsen er et 17 ugers højintenst modulopbygget forløb med hjemmearbejde. Heri skræddersyede webinars
 • Udvalgte mentorere, bøger og kursusmateriale udleveres og implementeres i modulerne

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00

Performance and metal coach Rasmus Bagger

Rasmus Bagger er rytterens mentale træner! Han er bag flere individuelle europæiske og verdensmesterskaber såvel som olympiader. Han er Danmarks absolute mest benyttede mentaltræner og performance coach og foredragsholder.

Rasmus Bagger var der også for at støtte showjumper Rolf-Göran Bengtsson på vej til triumfer som Europas Champion og Rolex World Ranking nr. 1 i 10 måneder i træk.

Rasmus Bagger står bag flere nationale hold (både Dressage, Showjumping, Eventing og Icelandic Horse riders). Udover dette har han hjulpet hundredevis af ryttere  og ledere over hele verden på alle niveauer, gennem personlig træning, klinikker og workshops, produkter som dvd’er, app’er og online video seminarer.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarne undervisere/KONSULENTER kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes, et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

WORKSHOPS
Rasmus Bagger’s workshops og seminarer er blevet kendt for at kombinere to elementer: omfattende og handlebart indhold samt personlig transformation. Han er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. På grund af dette er han blevet kendt for sin træning med atleter, ledere og organisationer i verdensklasse.

COACHING
Rasmus Bagger har coachet og rådgivet virksomhedsledere og olympiske titaner, berømtheder og iværksættere om avanceret mental træning, ledelse, forretnings- og præstations strategier. Disse kunder spænder fra showjumping world ranking no. 1 Rolf-Goran Bengtsson og landshold til corporate powerhouses.

PEPTALKS
Rasmus Bagger er mange gange over, opkaldt som en af ​​de bedste motiverende højttalere i Europa. Han har inspireret tusindvis af mennesker til at vokse stærkere i deres liv, deres ledelsesmæssige færdigheder, har hjulpet folk i deres personlige udvikling, præstationer og resultater. Han er kendt for sine entusiastiske og underholdende keynote-samtaler – kaldet “PEPTALKS”.

Læs mere information her eller ring til os på +45 5380 9004 og få en snak om mulighederne.

Afholdelsessteder

København, 15/8-2020 - 5/2-2021 |
SE ALLE DATOER & MODULER HER |

Tilmelding til MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ hos Rasmus Bagger & Co.

We're sorry, but all ticket sales have ended.