Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Change Management™ Foundation

Opnå struktureret tilgang til forandringer med Change Management™

En certificering i Change Management Foundation, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtig for dig – uanset om du er projektleder for organisatoriske ændringer, om du arbejder som programleder, som Business Change Manager i en programstyregruppe eller som leder. Med andre ord er vores Change Management kursus skræddersyet til såvel ledere som andre med ansvar for at gennemføre og implementere forandringsprocesser.

Change Management™ er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Det handler nemlig om at tilpasse organisationen til nye teknologier, ny lovgivning og andre ting, der forandrer sig uden for virksomhedens rammer.

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Kursus-Kompagniet Change Management™ Foundation inklusiv en fuld akkrediteret eksamen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Program-, portefølje- og projektledere og alle medarbejdere, der arbejder med Change Management™ generelt. Kurset henvender sig til ledere og kommunikationspersoner, der er engagerede og involverede i tilrettelæggelsen, gennemførsel og styring af organisatoriske ændringer.

Hvad får du

✔  Hvordan den organisatoriske forandring finder sted.

✔  De nødvendige roller som skal sikre en succesfuld forandring.

✔  Hvordan projektdeltagere reagerer på organisatoriske forandringer.

✔  De forskellige typer af forandringer – eksempelvis planlagt.

✔  Om udvikling strategier til at fastholde menneskers motivation under forandringsprocessen.

✔  Hvordan man holder interessenter involveret mens en organisation gennemgår forandring.

 

Forudsætninger

Der er ingen krav.

Målet med kurset

  • At lære de effektive kommunikationsmetoder, og hvordan interessenter med forskellige udgangspunkter håndteres på en effektiv måde.
  • På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen.
  • Du får konkrete metoder til kommunikation og interessenthåndtering, og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyring.
  • Kurset klæder dig kort sagt på til at håndtere alle de udfordringer og opgaver, du møder i forbindelse med implementeringen af forandringer i organisationen.

Undervisningsform
Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Introduktion

En certificering for professionelle ledere i organisatoriske forandringer, overgangs- og transformationsroller.

Oprettet i samarbejde med The Change Management Institute (CMI) – den globale, non-profit-sammenslutning af forandringsledere, der fokuserer på at fremme forandringsledelsen.

Professionelle, certificerede forandringsledere anerkendes for den viden og de færdigheder, der understøtter en problemfri organisatorisk forandring.

1 video – 9 min.

Change Management Perspektiv

Hvorfor effektiv forandringsledelse er vigtig. Det beskriver “den viden, der kræves for at tilbyde klare, præcise og veldokumenterede oplysninger om den rolle, som effektiv forandringsledelse har i forbindelse med at muliggøre en vellykket forandring i organisationer”.

11 videoer – 90 min.

Idenfitikation af forandringsfaktorerne

Idenfitikation af forandringsfaktorerne, altså de faktorer, der driver behovet for forandring, omfatter brugen af disse oplysninger for at opretholde strategisk fokus og energi gennem hele forandringsprocessen. Det giver svaret på det grundlæggende spørgsmål “Hvorfor forandring” og “Hvorfor nu”.

10 videoer – 10 min.

Principper, processer og teknikker

Beskrivelse af principper, processer og teknikker til effektiv styring af fordele (gevinster) og realisering i et forandringsinitiativ.

1 video – 9 min.

Interessenter

Hvordan man analyserer og engagerer interessenter. At analysere en interessent er vigtigt for at identificere de vigtigste interessenter samt for at samle og opretholde en god engagementstrategi, især når man arbejder med et forandringsteam.

2 videoer – 33 min.

Menneskelige og kulturelle aspekter

 Fokuserer på menneskelige og kulturelle aspekter – hvorfor de betyder noget, hvordan man identificerer problemerne og øger villigheden til forandring, hvordan man forbereder sig på modstand mod forandringen og hvordan man måler virkningen af eventuelle forandringsinitiativer.

5 videoer – 45 min.

underviser

Thomas Pulawski, Akkrediterede træner i PRINCE2® & Change Management™.

Thomas har mere end 19 års erfaring. Han har arbejdet som projektleder, programleder, samt generel afdelingsledelse primært indenfor IT branchen. Underviser primært i Change Management & PRINCE2®.

Afholdelsessteder

E-learning/Online kursusforløb |

Køb dit e-learning kursus her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.