Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Optimal videndeling i service desken

Dette kursus udbydes kun som internt virksomhedsforløb

Opnå nye værktøjer og redskaber til knowledge management i service desken. Med dette interne kursusforløb vil du lærer metoder til både personlig vidensopsamling samt metoder til, hvordan hele afdelingen kan styre og forbedre vidensdelingen internt. Alt dette vil være i fokus så dagligdagens support forbedres og giver brugerne og/eller dig selv hurtigere og mere konkrete løsninger. Metoderne tager udgangspunkt i jeres eksisterende tekniske løsninger, og forløbet kræver derfor ikke indkøb af særlige programmer.

Når det interne virksomhedsforløb er afsluttet vil I være i stand til at strukturere og opbygge vidensartikler med fokus på hurtigere løsning af sager. Derudover har I også lært metoder til søgning og opdatering af artikler uden at det kræver nævneværdigt mere tid i dagligdagen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Dette interne virksomhedsforløb henvender sig til dig, der arbejder med viden som et afgørende element for din effektivitet. Det kan f.eks. være, at du sidder i en IT-support, service desk eller help desk. Det kan også være, at du arbejder emd at dokumentere og anvende løsninger i en anden rolle i IT.

Udbytte

Når afdelingen har deltaget i dette interne virksomhedsforløb, vil I have udformet kompetence til at:

  • Kunne strukturere artikler til videndeling
  • Forstå brug af sprog og fagsprog i vidensartikler
  • Have en grundlæggende forståelse af knowledge management
  • Kende SOKA-modellen til at udarbejde og anvende brugbare vidensartikler

Form

Dette interne virksomhedsforløb gennemføres på dansk med tilhørende danske materialer. Hvis du har valgt certificering, så vil denne også blive gennemført på dansk.

Vi anbefaler, at du medbringer din egen computer til løsning af opgaverne, da du får disse tilsendt i elektronisk form før kursets start. Hvis du foretrækker at få opgaverne udleveret i papirform, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Eksamen

Du kan opnå et certifikat på dine nyerhvervede kompetencer ved at tilvælge eksamen. Denne eksamen har en varighed på 30 minutter, hvor du skal besvare 20 spørgsmål i form af multiple choice. For at bestå eksamen skal du svare min. rigtigt på 13 – dvs. 65 % korrekte svar.

Eksamen kræver en laptop (PC med Windows – eller Mac) og enten Chrome, Safari eller Edge browser.

Afholdelsessteder

Hele Danmark |

Bestil mere information her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.