Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Podcasting et fremadstormende medie

Styrk dit brand og skab nære relationer til dine kunder med en podcast

Podcasting er en effektiv måde at skabe nærværende indhold og opbygge en unik relation til dine kunder -og ja, du kan lave en podcast om alt. Tandlægen, kursusleverandøren, Letbanen og mange små som store virksomheder har i dag en podcast, og det er der mange grunde til. Podcasting er en af ​​de hurtigst voksende strategier for content marketing, og hvis du ønsker at opbygge tillid, autoritet og netværk bør du starte den nu!

 

Målgruppe

Dig som ser et stort potentiale i podcasting for din virksomhed og ønsker at teste formatet af samt benytte dette som et brandingværktøj og skabe merværdi i form af en bedre og tættere relation med virksomhedens kunder.

Hvilke emner kan man tale om? Vil nogen overhovedet lytte med? Hvordan redigerer man, og hvordan får man podcasten ud på de forskellige platforme? Der er mange spørgsmål, men vi hjælper dig med at besvare dem alle.

3 andre gode grunde..

..hvis du ikke er overbevist endnu!

Brug din podcast som et brandingværktøj
Diskuter de seneste trends indenfor din branche og promover dig som eksperten, ved at dele viden og din know-how med dine lyttere. De vil elske dig for det. Ligeledes får du en content du kan anvende på din hjemmeside, i nyhedsbrevet, LinkedIn, Instagram, Facebook etc.

Vi tilbyder både at hjælpe dig i gang med din egen podcast, som du derefter selv holder kørende, men jeg kan også fungere som producer og tilrettelægger.

Podcasting er et fremadstormende medie
De nyeste tal fra andet halvår 2019 viser at 24% af danskerne lytter til podcast ugentlig. Det er 6% mere end i samme periode i 2018. Ligeledes lyttede hele 31% af 15-31-årige ugentlig til podcast. Og her er tale om en generation, der har svært ved at se pointen i traditionelle medier der år efter år taber terræn til de mange on-demand tjenester.

Fang dit publikum, mens de er på farten
Undersøgelser viser at 65% foretrækker at lytte til podcasts på mobilen og på den måde, er det en rigtig god mulighed for at fange lytterne, mens de visuelt er fokuseret på noget andet. Det kunne være mens de er på farten, gør rent, laver mad eller er i fitness. Det er IKKE muligt med blogs og videoer.

Forløbet

Vi udvikler og tilretter sammen et forløb efter jeres behov.

Vi indleder samarbejdet med et møde, hvor vi idé- og konceptudvikler jeres podcast. Herefter er valget op til jer, om I blot ønsker sparring i opbygningen af jeres podcast eller om I ønsker, at vores underviser og specialist fungerer som producer og optager alle interviews, laver speaks og redigere, samt sørge for jeres egen unikke jingle og logo.

Intet er umuligt og prisen fastsættes  vi forhold jeres ønsker og behov.

Vores underviser tilbyder dig ligeledes 30 min. gratis onlinesamtale, hvor I brainstormer om din podcast idé, og hvordan vi sammen kan nå i mål, så vi får lavet en podcast, som brander din virksomhed bedst muligt.

Et forløb kunne typisk se sådan ud

 • Online samtale eller hvor jeg kommer ud til jer, hvor vi gennemgår forventninger samt hvilke behov din virksomhed har.
 • 3-4 onlinesamtaler (55 min. pr. samtale) hvor vi snakker om udviklingen af din podcast. Vi vil bl.a. komme ind på konceptudvikling, redigering, jingle, lydudstyr samt interviewteknik. Der vil ligeledes være plads til sparring og svar på dine spørgsmål.
 • 24/7 hotline både under og efter hvis du har spørgsmål der skal besvares hurtigst muligt.
 • Optagelse ude ved jer med mit mobile lydstudie, der giver mulighed for at optage episoder med 4 deltagere
 • Mulighed for at jeg er producer og tilrettelægger af din podcast.

Dit udbytte

100% online forløb – Dit udbytte

 • Et færdigredigeret afsnit klar til udgivelse – Hvis du ønsker jeg fortsætter med redigering og distribution koster fra 1.000 kr. pr. afsnit (eksl. moms)
 • En guide til redigering, så det fortat er nemt for dig at podcaste
 • En kvalitetspodcast med fokus på dit brand og passion, hvor du er med hele vejen fra idé til udgivelse
 • Stor brandingværdi og bedre relation til virksomhedens kunder og følgere

Prisen
12.500 eksl. moms

 

Producering af podcast – Dit udbytte

 • Din egen unikke podcast med to afsnit samt et introduktionsafsnit
 • Mulighed for at jeg fremadrettet er producer og tilrettelægger af din podcast
 • Teasers til hver episode du kan bruge i din markedsføring
 • En kvalitetspodcast med fokus på dit brand og passion, hvor du er med hele vejen fra idé til udgivelse.
 • Stor brandingværdi og bedre relation til virksomhedens kunder og følgere

Prisen
25.000 eksl. moms

Din ekspert og underviser

Podcast, Kursuskompagniet, Jakob Sloth Linneberg, find podcastJakob Sloth Linneberg er podcastnørd, der siden 2018 har brugt uendelig mange timer på at studerer podcasting.

Han er til daglig vært på podcasten ’Ledelse Gennemtænkt’ med ca. 1000 ugentlige lyttere og ’Mit Liv..’, samt ansvarlig for Danish Startup Groups podcast ’Klar, Parat, Startup’ og Kursus Kompagniets egen podcast; ’SPEAKERSlounge Podcast’ der forventer udgivelse i løbet af 2020.

Hvad koser det?

100% Onlineforløb  kr.12.000 ex. moms

Produktion af podcast kr. 25.000 ex. moms

Online samtale eller hvor underviseren kommer ud til virksomheden
Nordjylland og Midtjylland DKK 500
Sydjylland DKK 750
Fyn DKK 1.000
Sjælland DKK 2.000

Ring til os på på tlf. 22601170eller per e-mail: info@kursus-kompagniet.dk og få en uforpligtende snak om mulighederne for et kursusforløb.

Afholdelsessteder

Online |
Eksternt eller internt i virksomheden |

Ring og få en uforpligtende snak med vores konsulent på 22601170

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

5000 DKKEkskl. moms