Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve

Bliv stærkere i din projektledelse

Med ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve vil du blive i stand til at styre både dig selv, teams, afdelinger og projekter, når I som virksomhed arbejder med at udvikle, drifte og understøtte IT-afdelingens værdistrømme og practices. På dette kursus i ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve vil du få en række redskaber og teknikker over en bred skala. Du vil bl.a. modtage undervisning i personlig effektivitet, planlægning samt governance på forretningsniveau.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Kurset i ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve er for dig, som har styrende eller ledende ansvar. Du kan f.eks. være teamleder, afdelingsleder eller projektleder.

Metoderne og principperne fra ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve er dog også anvendelige for ikke-ledere, som vil kunne benytte disse i personlige styringsopgaver, ligesom du også vil opnå en generel indsigt i, hvad der foregår i en IT-afdelings forskellige ledelsesniveauer.

Dit udbytte

Når du har været på kursus i ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve, vil du:

  • være i stand til at bruge principper og metoder i forandringsledelse
  • Forstå principper og metoder for styring og planlægning
  • Kunne bruge principper og metoder for måling og rapportering

Virksomhedens udbytte

Når du kommer hjem fra kursus, vil din arbejdsplads have en medarbejder som:

  • Kan bruge Continual Service Improvement principper og metoder
  • Forstår hvordan GRC’s principper og metoder integreres i Service Value System
  • Har en grundlæggende indsigt i principper og metoder i forandringsledelse

Metode

Du vil blive undervist i tre dage fra kl. 09:00-17:00. Der er tale om et kursus, hvor undervisningen vil foregå på dansk, mens kursusmateriale og eksamen er på engelsk. Det er derfor vigtigt, at du har gode kundskaber i engelsk for at kunne deltage.

Vær opmærksom på, at der er tale om et intensivt kursus, hvor du skal regne med at afsætte tid til hjemmearbejde mellem kursusdagene. Derfor skal du heller ikke regne med at kunne varetage andre arbejdsopgaver i dagene, hvor du er på kursus.

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22 60 11 70 for at høre mere.

Eksamen

Eksamen er pr. 1. november 2019 obligatorisk og kan derfor ikke længere fravælges. Eksamen vil foregå på den sidste dag på kurset. Når du har bestået din eksamen, vil du modtage et ITIL ® 4 Specialist: Direct, Plan & Improve certifikat.

Afholdelsessteder

København Ø |

Book din plads nu

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.