Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Masterclass 4-dages arbejdsuge

Optimér organisationen og opnå high performance teams, bedre trivsel og ekstraordinære resultater ved kun at arbejde 4 dage om ugen.

Med Masterclass i 4-dages arbejdsuge får du konkrete værktøjer til at transformere jeres måde at arbejde på, så I ikke længere skal arbejde hårdt – men smart.

Hvordan en 4-dages arbejdsuge ser ud i din organisation bliver planlagt sammen med Danmarks førende ekspert Pernille Garde Abildgaard. For der er ikke en one-size-fits all. Mere end 40 danske virksomheder arbejder i dag med en 4-dages arbejdsuge – og du kan nu lære af deres erfaringer og opnå banebrydende resultater.

Udbyder

Målgruppe

Denne masterclass henvender sig særlig til virksomhedsejere, direktører, HR-direktører samt HR-ansvarlige og teamledere, som har ansvaret for planlægningen af hverdagen for andre i organisationen.

Dette får du med

  • 1 dags masterclass, hvor du får konkrete værktøjer og et løst skelet til, hvordan en 4-dages arbejdsuge kunne se ud i netop din organisation
  • ½ dags opfølgning, hvor I drøfter udfordringer, tanker, idéer og får lagt en plan for, hvordan du kommer videre i processen.
  • 1:1 coaching med Pernille Garde Abildgaard efter opfølgningen, hvor du får sparring på netop de tanker og udfordringer, som måtte gælde hos jer.

Dit udbytte

Når du har deltaget på denne masterclass i 4-dages arbejdsuge vil du:

  • Have et indblik i, hvad en 4-dages arbejdsuge kan betyde for jeres organisation
  • Have en plan for, hvordan hverdagen kommer til at se ud
  • Få kendskab til, hvordan andre virksomheder arbejder med 4-dages arbejdsuge

På baggrund af masterclassen kan du træffe et oplyst valg om, hvorvidt en 4-dages arbejdsuge er gangbar for dig og din organisation eller ej. Og hvis det er noget for jer, så vil du komme hjem med et løst skelet for, hvordan modellen kan se ud specifikt i jeres organisation samt forventet udbytte, ulemper, fordele og tidshorisont. Altså Plug’n’ Play på kun én dag

Virksomhedens udbytte

Når du har deltaget på masterclass i 4-dages arbejdsuge vil virksomheden få:

  • En navigør for den fremadrettede implementeringsproces
  • Kendskab til de dokumenterede effekter af 4-dages arbejdsuge
  • Mulighed for at skabe bedre trivsel og større resultater – ved at arbejde mindre

Om underviseren

Pernille Garde Abildgaard (f. 1974) er en eftertragtet og anerkendt inspirator, foredragsholder og konsulent for danske virksomheder. Hun er Danmarks førende ekspert i 4-dages arbejdsuge og bliver ofte brugt i landsdækkende medier, når emnet skal dækkes grundigt og nuanceret.

Pernille Garde Abildgaard er specialist i personlig og kollektiv produktivitet og indehaver af TAKE BACK TIME, der arbejder for at knuse hamsterhjulet og skabe lykkelige medarbejdere og sunde, fremtidssikrede virksomheder. Metoden er dataindsamling, videndeling og fokus på konkrete og lavpraktiske metoder, der allerede har gået sin sejrsgang blandt både ledere og medarbejdere.

Pernille Garde Abildgaard har oprindeligt en baggrund som kommunikationsrådgiver og journalist – og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige virksomheder.

 

Pernille Garde Abildgaard har desuden en lang række af bogudgivelser bag sig – både på dansk og engelsk:

Seneste bog er ”Brænd Hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv” (2021). Derudover har hun skrevet ”Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser” (2018) og ”Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” (2019), der fik seks stjerner af Jyllands-Posten og blev kaldt både ’epokegørende’ og ’årets vigtigste erhvervsbog’ af anmelderen. Sidstnævnte bog er også udgivet på engelsk under titlen ”The Secret of The Four Day Week”.

Metode

Undervisningen er involverende, velstruktureret og levende. Det forventes at man aktivt tiltager og bidrager til drøftelser samt viser åbenhed overfor nye ideer og værktøjer.

Tidligere deltagere fortæller

“Pernilles kursus var euforisk inspirerende. Hele holdet købte fra første sekund ind på konceptet. Kursets output var overraskende håndgribeligt og værktøjerne lige til. Vi implementerede hurtigt flere værktøjer fra kurset, som vi i dag ikke forstår, vi har kunne leve uden – for sagen er den, at værktøjerne hjælper os med at kontrollerer vores opgaver og ikke omvendt.”
Simon Kehlet Werenberg, partner, Igniz brandteknisk rådgivning

”Pernille er god til at involvere folk, skubbe processen i den rigtige retning, og sikre at alle ved, hvad de skal dagen efter. Hun har ledet en del af vores workshops, og har en stor del af æren for, at vi er der, hvor vi er i dag”
Anne Mikkelsen, Operation Manager, Arkitema Architects

”Pernille brænder virkelig igennem, fordi hun tror på sin vision. Noget der for nogen kan lyde som noget hippiepladder, bliver meget troværdigt. Ikke mindst fordi Pernille understøtter sin viden med fakta og data”
Rasmus Ansbjerg, teamleder og konstruktør, Arkitema Architects

 

Afholdelsessteder

København |

Tilmeld dig masterclass i 4-dages arbejdsuge

Detaljer Pris Stk.
København: 6. september 2022 + 4. oktober 2022 14.995 (DKK)*  
København: d. 22. marts + 26. april 2022 14.995 (DKK)*  

* price does not include taxes