Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Masterclass 4-dages arbejdsuge

Lær at optimere din organisation eller din afdeling, således at I kun behøver at arbejde 4 dage om ugen. Dermed skabes en hel ekstra dag om ugen, der enten kan bruges til at holde fri – eller kan bruges som ‘buffer’ i travle perioder. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Mere end 35 danske virksomheder gør det allerede. Her er Masterclassen, der viser dig hvordan.

Udbyder

Målgruppe

Denne masterclass henvender sig særlig til virksomhedsejere, direktører, HR-direktører samt HR-ansvarlige.

Dette får du med

  • 1 dags masterclass, hvor du får konkrete værktøjer og et løst skelet til, hvordan en 4-dages arbejdsuge kunne se ud i netop din organisation
  • ½ dags opfølgning, hvor I drøfter udfordringer, tanker, idéer og får lagt en plan for, hvordan du kommer videre i processen.
  • 1:1 coaching med Pernille Garde Abildgaard efter opfølgningen, hvor du får sparring på netop de tanker og udfordringer, som måtte gælde hos jer.

Dit udbytte

Du får en introduktion til, hvad en 4-dages arbejdsuge vil betyde for jeres organisation i praksis. Samt et indblik i de forskellige 4-dages modeller, der pt. praktiseres i Danmark og udlandet samt en unikt indblik i implementeringsprocessen.

På baggrund af masterclassen kan du træffe et oplyst valg om, hvorvidt en 4-dages arbejdsuge er gangbar for dig og din organisation eller ej. Og hvis det er noget for jer, så vil du komme hjem med et løst skelet for, hvordan modellen kan se ud specifikt i jeres organisation samt forventet udbytte, ulemper, fordele og tidshorisont. Altså Plug’n’ Play på kun én dag

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en eller flere kompetencer i forhold til en drøftelse af en 4-dages arbejdsuge fremadrettet internt i organisationen. Samt en navigatør for den fremtidige implementeringsproces.

Om underviseren

Pernille Garde Abildgaard (f. 1974) er en eftertragtet inspirator, foredragsholder og konsulent for danske virksomheder. Pernille Garde Abildgaard er specialist i personlig og kollektiv produktivitet og indehaver af TAKE BACK TIME, der arbejder for at knuse hamsterhjulet og skabe lykkelige medarbejdere og sunde, fremtidssikrede virksomheder. Metoden er dataindsamling, videndeling og fokus på konkrete og lavpraktiske metoder, der allerede har gået sin sejrsgang blandt både ledere og medarbejdere.

Pernille Garde Abildgaard har oprindeligt en baggrund som kommunikationsrådgiver og journalist – og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige virksomheder.

Bogudgivelser fra Pernille Garde Abildgaard:
Seneste bog er ”Brænd Hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv” (2021). Derudover har hun skrevet ”Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser” (2018) og ”Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” (2019), der fik seks stjerner af Jyllands-Posten og blev kaldt både ’epokegørende’ og ’årets vigtigste erhvervsbog’ af anmelderen. Sidstnævnte bog er også udgivet på engelsk under titlen ”The Secret of The Four Day Week”.

Metode

Undervisningen er involverende, velstruktureret og levende. Det forventes at man aktivt tiltager og bidrager til drøftelser samt viser åbenhed overfor nye ideer og værktøjer.

Tidligere deltagere fortæller

“Pernille Garde Abildgaard er en formidabel underviser. Hun formår med sin varme, engagerede væremåde at få kursusdeltagerne til at føle sig godt tilpas, dele ud af deres erfaringer, og hjælpe hinanden på vej. Og Pernilles kurser er virkelig velstrukturerede”

”Kursusdagen var fantastisk god! Godt tilrettelagt og med perfekte blanding af evidens, eksempler, dialog og øvelser. Det var virkelig øjenåbnende i forhold til, hvordan vi selv kan reducere stress og travlhed i vores arbejdsliv. Pernille er humoristisk, nem at forstå og virkelig god til at holde interessen fanget”

Afholdelsessteder

København |

Book din plads

Detaljer Pris Stk.
København: d. 18. januar + 22. februar 2022 15.000 (DKK)*  

* price does not include taxes