Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

AGILEPM® FOUNDATION

Skab fleksibel projektledelse med AgilePM Foundation

AgilePM Foundation lever op til sit navn, da den bidrager med de grundlæggende principper, som er nødvendige for at formidle et succesfuldt projekt, samtidig tages degree-of-scope og agilitet i betragtning, hvilket mange andre metoder ikke gør. Med et klart, kortfattet og detaljeres perspektiv på projekt produktivitet er AgilePM certificeringen nyttig for alle kandidater med kompetenceniveau rangerende fra erfarne projekt managere til nye.

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Kursus-Kompagniet AGILEPM® FOUNDATION inklusiv en fuld akkrediteret eksamen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

  • Du deltager i eller leder projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder.
  • Du ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra A-Z.
  • Du arbejder i projekter – enten som projektdeltager, teamleder eller projektleder, eller hvis projektledelse indgår i dine fremtidsplaner.

Hvad får du

✔  Hvordan man lægger fundamentet for succesfulde agile projekter.

✔  Om de forskellige ledelsesstilarter der kræves for at agile projekter er succesfulde.

✔  Hvordan et agilt projekt varetages.

✔  Principperne i AgilePM®.

✔  Om de forskellige roller og ansvar i projektet.

✔  Indsigt i teknikker til styring af bl.a. tid og kvalitet.

✔  Din rolle, som du udfylder i projektet, og hvad det kræver af dig.

Forudsætninger
Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2 og projektledelse generelt er en fordel, men ikke et krav.

Målet med kurset

  • Forklare hvordan man lægger fundamentet for succesfulde agile projekter.
  • Forklare hvordan et agilt projekt varetages.
  • Tydeliggøre de forskellige ledelsesstilarter der kræves for at agile projekter er succesfulde (sammenlignet de traditionelle projekter).

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Introduktion

At lede agile projekter kan kræve en anderledes ledelsesstil sammenlignet med traditionelle projekter. Traditionelle projekter er typisk forudsigeligt planlagt af projektlederen. I agile projekter er en højniveauplan udført tidligt og derfra er produktet skabt iterativt og gradvist stigende.2 videoer – 13 min.

Filosofi

DSDM filosofien understøttes af otte principper, som bygger på det mindset og den opførsel, som er nødvendig for at filosofien gøres gældende.

1 video – 9 min.

Principper

Uden kollektiv anvendelse af de otte principper, så bringes DSDM filosofien ikke til livs, og hvis et team ikke følger alle principperne, så vil man ikke få det fulde udbytte af metoden.

1 video – 19 min.

Forberedelse på succes

Nøglefaktorer er instrumentale i positioneringen af en succesfuldt DSDM projekt. Hvis disse faktorer ikke bliver mødt, så udgør de en signifikant risiko for DSDM-metoden.

1 video – 6 min.

DSDM Processen

Ulig andre agile metoder, så integrerer DSDM projektledelse og produktudvikling til en enkelt proces. For mange virksomheder er DSDM alt hvad der er behov for, dog opnår nogle virksomheder værdi ved at integrere DSDM med andre metoder for eksempel PRINCE2, PMI eller XP.

1 video – 5 min.

DSDM Produkter

Det agile projekt-framework DSDM beskrives som et sæt af produkter, som skal overvejes som projekter skrider frem. Disse produkter beskriver løsningen og alt det, som skabes med henblik på at hjælpe med processen, og alt det som er krævet til at hjælpe projektledelse og kontrol.

1 video – 11 min.

Roller & Ansvar

Fundamentet for et succesfuldt projekt er folk, der arbejder effektivt sammen. DSDM vedkender dette og tildeler klare roller og forpligtelser til de inddragede personer i et projekt.

1 video – 17 min.

Planlægning & Kontrol

DSDM lægger vægt på udførlig planlægning og der defineres tre agile projektplanlægningskoncepter, seks testkoncepter og fire sporings- og kontrolkoncepter.

1 video – 12 min.

MoSCoW & Timeboxing

MoSCoW er en teknik som anvendes til at prioritere

Timeboxing er en veldefineret proces, hvori man kontrollerer skabelsen af lavniveau produkter i en iterativ måde med flere specifikke evalueringspointer, for at sikre kvaliteten af disse produkter og effektiviteten af leveringsprocessen.

2 videoer – 11 min.

underviser

Jakob Rasmussen, Management Consultant at Implement Consulting Group. Jakob er certificeret i PRINCE2®, MSP®, PRINCE2 Agile® and P3O® are registered trademarks of AXELOS Limited. AgilePM® is a registered trademark of APMG International.

Afholdelsessteder

E-learning/Online kursusforløb |

Køb dit e-learning kursus her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.