Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

ITIL ® 4 Foundation Superflex – Online

Har du brug for fleksibilitet, når du skal i gang med et kursus?

Så er Superflex Online den helt rette løsning for dig. Her får du mulighed for at tage et to dages kursus fordelt over en længere periode, så du kan planlægge, hvornår det passer ind i din hverdag. Læs mere under punktet metode.

ITIL ® 4 Foundation giver dig de grundlæggende forudsætninger for at kunne arbejde med IT services og IT management. På dette kursus vil du få en indsigt i ITIL ® 4’s rammeværktøj og koncepter. Derudover vil du også blive undervist i, hvordan ITIL ® understøtter moderne teknologier og arbejdsprocedure. Som afslutning på kurset vil du komme op til en certificerende eksamen.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Dette kursus er for dig som arbejder, som IT-professionel som enten medarbejder eller leder. Det er en fordel at have et generelt kendskab og viden om IT samt forståelse for, hvordan en IT-virksomhed arbejder.

Dit udbytte

Når du har deltaget på dette kursus vil du:

  • Forstå nøglebegreber fra ITIL ®
  • Have en grundlæggende indsigt i aspekterne omkring service management
  • Have kendskab til styrende principper, værdikæder og processer

 

Virksomhedens udbytte

Når du deltager på dette kursus, vil din arbejdsplads få en medarbejder som:

  • Kan arbejde aktivt med ITIL ® 4s rammeværktøj
  • Forstår aspekter og begreber i servicemanagement
  • Kan være med til at identificere og optimere værdikæder og processer

Metode

Dette kursus i ITIL ® 4 Foundation er et klassekursus, som vare to dage. Med Superflex Online har vi delt undervisningen op i 4 moduler, som hver varer ca. 3 timer. Du kan tage de fire moduler over en længere periode – dog max 4 uger – så du kan planlægge undervisningen, så det passer ind i din hverdag og arbejdssituation.

Undervisningen kan foregå både på dansk og engelsk. Dog er undervisningsmaterialet og eksamen på engelsk.

Du vil hver uge få adgang til alle moduler, så du selv kan designe dit undervisningsforløb. Den første dag kører modul 1 både formiddag og eftermiddag. Dag 2 kører modul 2 og sådan kører opbygningen af moduler videre resten af ugen.

Når du tilmelder dig dit online-forløb, skal du vælge den dato, hvor dit forløb skal starte.

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22 60 11 70 for at høre mere.

Eksamen

Eksamen er obligatorisk og kan ikke fravælges.

Der vil blive afholdt en certificerende eksamen som afslutning på dit forløb. Du vil få en voucher tilsendt, når dit forløb er afsluttet, som vil give dig adgang til online eksamen.

Eksamen sker ved en multiple-choice opgave, hvor du har 75 minutter til din rådighed, hvor du skal besvare 40 spørgsmål. For at bestå eksamen skal du have svaret korrekt på min. 26 af spørgsmålene.

Når du har bestået din eksamen vil du modtage et ITIL ® Foundation certifikat. Med dette vil du kunne bygge oven på med andre specialiseringer.

 

Book din plads her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.