Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

ITIL ® 4 Specialist: Digital & IT Strategy

Understøt forretningens strategi med IT

På ITIL ® 4 Specialist: Digital & IT Strategy vil du få forudsætningerne for at være med til at skabe en IT-strategi, som både understøtter og fremmer forretningens strategi. Undervejs i kurset vil du også komme til at beskæftige dig med de disruptions, som nye teknologier kan udsætte virksomheden for samt, hvordan I som ledelse og IT-afdeling kan reagere.

ledelse, kommunikation, kursus, kompetenceudvikling, projektledelse, salg, økonomi, kurser, kursus

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til dig, som arbejder som leder, projektleder eller chef i en organisation eller virksomhed. Fælles for alle deltagere er, at de arbejder med strategier og, hvordan virksomheden kan transformeres til den nye digitale virkelighed og være en del af fremtidens digitalisering

Kurset forudsætter, at du har et ITIL ® 4 Foundation certifikat

Dit udbytte

Når du har deltaget på kurset, vil du:

  • Kunne løfte diskussionen om ITILs koncepter op til et strategisk niveau
  • Være i stand til at bygge og implementere en IT- og digitaliseringsstrategi
  • Have værktøjer til at håndtere og agere på digitale disruptions

Virksomhedens udbytte

Når du har været på kursus i ITIL ® 4 Specialist: Digital & IT Strategy vil virksomheden får en medarbejder som:

  • Kan genkende og agere på digitale disruptions
  • Kan skabe og fastholde succes
  • Kan skabe en konkurrencedygtig værdikæde

Metode

Kurset er et dagskursus, hvor der vil være undervisning fra kl. 09:00-17:00 over tre dage. Undervisningen foregår på dansk, men både kursusmateriale og eksamen er på engelsk. Dine sprogkundskaber i engelsk skal derfor være gode for, at du kan deltage i undervisningen og gå til eksamen.

Undervisningen veksler mellem gruppearbejde, teori og opgaveløsning. Vær særligt opmærksom på, at der er tale om et intensivt kursus, hvor du også skal påregne at afsætte tid til hjemmearbejde mellem kursusdagene. Du skal derfor ikke forvente, at du kan løse andre arbejdsopgaver de dage, hvor du deltager i kurset.

Internt virksomhedsforløb

Er I flere i din virksomhed som står med samme udviklingsbehov, er der mulighed for at få afholdt kurset som et internt forløb. I dette tilfælde vil kurset blive tilpasset jeres behov og udfordringer. Ring til os på tlf. 22 60 11 70 for at høre mere.

Eksamen

Eksamen er blevet obligatorisk pr. 1. november 2019 og kan derfor ikke fravælges. Eksamen vil foregå på den sidste dag på kurset. Når du har bestået din eksamen, vil du modtage et ITIL ® 4 Specialist: Digital & IT Strategy certifikat.

Afholdelsessteder

Online |
København |

Book din plads her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.