Tilmeld nyhedsbrev

 

Verdensudstilling for 

Direktør Kvindebilleder

 

I 2020 afholder Zenani en verdensudstilling for Kvindebilleder. Det bliver den første i en række af udstillinger, der stiller skarpt på alle de seje rebelske kvinder derude, der gør en KÆMPE forskel i deres del af verden. Vi starter i Danmark, og her har jeg fokus på de ambitiøse kvindelige ledere og direktører. Kvinder der ikke stiller sig tilfreds med ulige værd og begrænsende forhold for kvinder i samfundet. Vi er flere, der har en vision om at skabe bedre balance i verdensbilledet. Det kræver en ordentlig indsprøjtning af feminin energi og råstyrke, og vi er allerede mange kvinder, der modigt sprænger rammerne for normen.

Jeg vil ud og møde kvinder fra alle dele af verden, som kæmper for at gøre en forskel der, hvor de er. Til den første udstilling søger jeg 21 lækre kvinder i Danmark. Er du én af dem, har du mulighed for at blive en del af projektet og bidrage med din stærke energi til andre kvinder via Zenani’s udstilling.

Udstillingen bliver interaktiv med lækkert indhold, der puster liv i dit kvindebillede. Det bliver en dag, hvor vi blusser op for kærligheden og for inspirationen, så du kan mærke DIG på den fede måde!

Du får:

1. En kærlig kvindebillede oplevelse, der kærtegner din krop og sjæl

2. Et lækkert autentisk billede og et selvværdsboost der hæver barren

3. En fribillet til at deltage med dit kvindebillede ved en verdensudstilling for kvinder, der gør en forskel

Jeg søger kvinder, der har en stærk vision, de brænder for. Kvinder der gør en forskel i sin del af verden. Du behøver ikke at have en CEO titel, men det er vigtigt, at du tager ejerskab over eget liv og den mission, du er på.

Din deltagelse er personligt sammensat udfra dine ønsker og behov ifm valg af Kvindebillede pakke. Pris for deltagelse er derfor individuelt ba

Hvem er den fotograf, der taler så store ord? Jeg er fotografen, der fremelsker ALT det du er. Min tilgang til at fotografere en kvinde er, at det er en leg. Vi går på opdagelse i dit kvindebillede, og billederne giver os mulighed for at nærstudere energierne. Du bliver fyldt op indefra af varm kærlighed, styrke og tillid, så du kan stråle og fylde LIGE SÅ MEGET du har brug for. Jeg hjælper dig til at finde dit allermest modige, selvsikre og autentiske jeg.

At drysse kærlighed ned over sig selv er ikke egoisme. Det er en nødvendighed for, at vi som mennesker kan leve med balance, så vi ikke vælter når det stormer, lyner og tordner i vores liv.

Når vi planter en blomst i jorden, giver vi den kærlighed ved at vande den og give den gødning. Vi piller de trætte blade af, så nye kan komme frem og måske vi også bruger en forstøver, så blomsten kan strutte lidt og strække sig høj og rank med stolthed og spændstighed.

 

Vi er alle ligesom blomster! Er vi ik’?

Mit hjerte brænder for at inspirere kvinder til at mærke sin egen unikke kraft og til at turde følge det hjertet higer efter – selvom familien, vennerne eller samfundet måske siger noget andet.

Der er næsten ikke grænser for, hvor meget vi kan præge vores nærmeste, samfundet og verden, når vi inspirerer hinanden til at stå stærkere i os selv. Når vi går sammen om at følge vores drømme og sammen om at skabe en positiv forandring i verden.

Vil du være med i projektet?
Skriv en mail til suezanna@zenani.dk for mere info.

Jeg glæder mig afsindig meget til at møde dig.

Smil og hjertehilsner fra,
Suezanna Zenani

Viden skaber mennesker
Viden skaber forretning
Viden skaber dig