Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

mØD TEAMET og

Vores  team består af nogle af de dygtigste eksperter og undervisere inden for hver deres område.

Vi efteruddanner medarbejdere og ledere i de danske virksomheder og den offentlige sektor. Alle forløb tager udgangspunkt i innovative og effektive læringsmetoder og modeller.

Efteruddannelse skaber nye og flere muligheder.

Med efteruddannelse bliver du en mere eftertraktet medarbejder eller leder.

VI HAR INDGÅET NYT BÆREDYGTIGT SMARBEJDE MED   

 

Jens Severinsen, Salgschef

Peopleteam er i dag repræsenteret som leverandør på Kursus-Kompagniets kompetenceplatform, men det gode samarbejde har udviklet sig til et gunstigt strategisk samarbejde, hvor Jens Severinsen vil varetage rollen som salgschef hos KursusKompagniet. 
Kursuskompagniet.dk, Peopleteam, kurse
_____
+45 4275 4414     @

Trine Egede, Chefkonsulent, underviser & Coach 

Trine er Chefkonsulent hos KursusKompagniet, og underviser i det gode teamsamarbejde, stressforebyggelse, motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder. Hun er Certificeret og uddannet Arbejdslystkonsulent og Arbejdsmiljørådgiver med speciale i det psykiske arbejdsmiljø og forandrings-processer, og kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.
_____
+ 45 5380 9004     @

Rasmus bagger, mentalCoach & foredragsholder
 

Rasmus Bagger er rytterens mentale træner! Han er bag flere individuelle europæiske og verdensmesterskaber såvel som olympiader.
Han er manden bag MENTALTRÆNER-UDDANNELSEN™ – her får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner.
_____
+ 45 5380 9004     @

 Carsten Busk, Advokat & Underviser

Advokat Carsten Busk arbejder til dagligt med bl.a. ansættelsesret. Han rådgiver og fører sager for såvel danske som udenlandske virksomheder om alt inden for det ansættelsesretlige område.  Carsten blev advokat i 2002 og har siden 2017 været en del af TVC Advokatfirma.  Carsten har ca. 20 års undervisnings-erfaring fra Aarhus Universitet, Aarhus BSS samt Danmarks Domstole.
_____
+ 45 5380 9004     @

 Balder Vendt-Striim, underviser & Coach

Balder Vendt-Striim er en af Danmarks mest erfarne Enneagram undervisere. Han arbejder til daglig som konsulent i erhvervslivet. Balder
er forfatter til bogen Brug dit Enneagram og har udviklet den interaktive Enneagram test 360Indicator. Desuden har han i 20 år hjulpet HR og ledere med at skabe high performance teams gennem rekruttering/onboarding, kurser/uddannelser.
_____
+ 45 5380 9004      @


Britt Vangsgaard, 
CEO & Konceptudvikler

Britt står for den daglige drift og ledelse af Kursus-Kompagniet.dk. Hun har mange års erfaring med ledelses-og medarbejderudvikling, og har gennem årene designet kurser, uddannelser, konferencer, events og foredrag til nogle af landets største virksomheder, det offentlige, skoler og foreninger i hele norden. Britt er uddannet børsmæglerassistent hos Merrill Lynch i USA og har fungeret som PA & HR ansvarlig i virksomheder som Gartner og Quest Software Danmark.
_____
+ 45 5380 9004     @

Michael Hestbæk, Partner

Michael Hestbæk er Partner og står for den daglige administration af virksomhedens økonomi og kursusdeltagere. Michael er tidligere professionel sejlsportsmand, og har gennem sin karriere deltaget i fire olympiske lege. Han har desuden vundet utallige EM- og VM-medaljer i både ind- og udlandet.  Foruden hans rolle i Kursus-Kompagniet.dk arbejder Michael med coaching og team-building af landets dygtigste landsholds-sejlere.
_____
+ 45 5380 9004     @

Jan Olsen, Underviser & ekspert i markedsføring

I de sidste 10 år har Jan hjulpet små og mellemstore virksomheder med internet marketing konsulenttjenester gennem sit eget firma, JPO Marketing. Han har direkte erfaring med e-business, søgemaskineoptimering, Google AdWords og e-mail marketing. I øjeblikket beder vores kunder også om indgående marketingtjenester og indholds marketing, hvor han er personligt involveret.
_____
+ 45 5380 9004     @

 
 Nanna Bonde, Event & Marketingkoordinator

Nannas rolle som event- og marketingkoordinator er, at udtænke og eksekvere kampagner til vores nyhedsbrev, på de sociale medier samt koordinere interne og eksterne events.

_____
+ 45 5380 9004     @

 

 

 

Michael Zenon, underviser & Coach

Michael Zenon er civiløkonom og har i en årrække undervist i drift, økonomi og regnskab. Han mere end 20 års erfaring med undervisning af den offentlige sektor samt nogle af de store og mellemstore private virksomheder i dansk erhvervsliv. Han er meget vellidt underviser og i øjenhøjde med sine kursister.
_____
+ 45 5380 9004     @

HENRIC ANDERSEN, Trainer/underviser og indlægsholder

Henric Andersen er certificeret i Microsoft Excel og har arbejdet intensivt med regneark i over 30 år. Med en jobmæssig baggrund som økonomichef i virksomheder inden for forskellige brancher har Henric en praktisk erfaring og tilgang til arbejdet med Excel. Henric har en baggrund som HD-R og HD-O samt en certificeret uddannelse som coach.

Henric er vores uundværlige Excel-ekspert.

_____
+ 45 5380 9004     @

 we grow orgnisations

we grow business

We grow people