Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

MØD TEAMET 

Vores  team består af nogle af de dygtigste eksperter og undervisere inden for hver deres område.

Vi efteruddanner medarbejdere og ledere i de danske virksomheder og den offentlige sektor. Alle forløb tager udgangspunkt i innovative og effektive læringsmetoder og modeller.

Efteruddannelse skaber nye og flere muligheder.

Med efteruddannelse bliver du en mere eftertraktet medarbejder eller leder.

Trine Egede 
underviser & Coach 
________________________

Trine underviser i det gode teamsamarbejde, stressforebyggelse, motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder. Hun er Certificeret og uddannet Arbejdslystkonsulent og Arbejdsmiljørådgiver med speciale i det psykiske arbejdsmiljø og forandrings-processer, og kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland. 
_____
+ 45 5380 9004     @

Rasmus bagger
Coach & foredragsholder
________________________

Rasmus Bagger er rytterens mentale træner! Han er bag flere individuelle europæiske og verdensmesterskaber såvel som olympiader.
Han er manden bag MENTALTRÆNER-UDDANNELSEN™ – her får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. 
_____
+ 45 5380 9004     @

Carsten Busk
Advokat & Underviser
________________________

Advokat Carsten Busk arbejder til dagligt med bl.a. ansættelsesret. Han rådgiver og fører sager for såvel danske som udenlandske virksomheder om alt inden for det ansættelsesretlige område.  Carsten blev advokat i 2002 og har siden 2017 været en del af TVC Advokatfirma.  Carsten har ca. 20 års undervisnings-erfaring fra Aarhus Universitet, Aarhus BSS samt Danmarks Domstole. 
_____
+ 45 5380 9004     @

Balder Vendt-Striim
underviser & Coach
_______________________

Balder Vendt-Striim er en af Danmarks mest erfarne Enneagram undervisere. Han arbejder til daglig som konsulent i erhvervslivet. Balder
er forfatter til bogen Brug dit Enneagram og har udviklet den interaktive Enneagram test 360Indicator. Desuden har han i 20 år hjulpet HR og ledere med at skabe high performance teams gennem rekruttering/onboarding, kurser/uddannelser.
_____
+ 45 5380 9004      @

Rikke Thauer
Specialist i stress og psykisk førstehjælp
________________________

Rikke har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp. Rikke harover 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.
_____
+ 45 5380 9004     @

Lars Egsvang
underviser & Coach
_______________________

Lars Egsvang Ramussen har mange års erfaring med ledelse i flere forskellige brancher og på flere niveauer i en organisation. Han er uddannet coach, arbejder som konsulent ude i private og offentlige virksomheder og er aktiv i et antal bestyrelser. Hans ndervisningsform er aktiv, involverende, energisk og lærende på en let tilgængelig måde.
_____
+ 45 5380 9004     @

Annette Frydenlund
Underviser & Coach
________________________

Annette Frydenlund har gennem flere år afholdt kurser og retreats inden for mental sundhed, stresseforebyggelse og mindfulness. Hun er certificeret mindfulnesstræner fra Dansk Mindfulness Akademi, og har et indgående kendskab til, hvordan vi kan øge vores livskvalitet og styrke vores trivsel. Annette er en særdeles erfaren formidler. Hendes undervisning er aktiv, involverende, energisk og reflekterende  – altid i en positiv ånd og med smil på læben.
_____
+ 45 5380 9004     @

Britt Vangsgaard
CEO & Konceptudvikler
________________________

Britt står for den daglige drift og ledelse af Kursus-Kompagniet.dk, og har mange års erfaring med ledelses-og medarbejderudvikling. Britt har gennem årene designet kurser, uddannelser, konferencer, events og foredrag til nogle af landets største virksomheder, det offentlige, skoler og foreninger i hele norden. Britt er uddannet hos Merrill Lynch i USA og har fungeret som PA & HR ansvarlig i virksomheder som Gartner og Quest Software Danmark.
_____
+ 45 5380 9004     @

Michael Hestbæk
Partner
________________________

Michael Hestbæk er Partner og står for den daglige administration af virksomhedens økonomi og kursusdeltagere. Michael er tidligere professionel sejlsportsmand, og har gennem sin karriere deltaget i fire olympiske lege. Han har desuden vundet utallige EM- og VM-medaljer i både ind- og udlandet.  Foruden hans rolle i Kursus-Kompagniet.dk arbejder Michael med coaching og team-building af landets dygtigste landsholds-sejlere.
_____
+ 45 5380 9004     @

Jan Olsen
Underviser & Marketing
________________________

I de sidste 10 år har Jan hjulpet små og mellemstore virksomheder med internet marketing konsulenttjenester gennem sit eget firma, JPO Marketing. Han har direkte erfaring med e-business, søgemaskineoptimering, Google AdWords og e-mail marketing. I øjeblikket beder vores kunder også om indgående marketingtjenester og indholds marketing, hvor han er personligt involveret.
_____
+ 45 5380 9004     @

Signe Koefoed
Event & Marketingkoordinator
________________________

Signes rolle som marketingkoordinator er, at udtænke og eksekvere kampagner til vores nyhedsbrev, på de sociale medier samt koordinere interne og eksterne events.
_____
+ 45 5380 9004     @

 

 

Michael Zenon
underviser & Coach
_______________________

Michael Zenon er civiløkonom og har i en årrække undervist i drift, økonomi og regnskab. Han mere end 20 års erfaring med undervisning af den offentlige sektor samt nogle af de store og mellemstore private virksomheder i dansk erhvervsliv. Han er meget vellidt underviser og i øjenhøjde med sine kursister.
_____
+ 45 5380 9004     @

Henric Andersen
Underviser & Excel-ekspert
________________________

Henric Andersen er certificeret i Microsoft Excel og har arbejdet intensivt med regneark i over 30 år. Med en jobmæssig baggrund som økonomichef i virksomheder inden for forskellige brancher har Henric en praktisk erfaring og tilgang til arbejdet med Excel. Henric har en baggrund som HD-R og HD-O samt en certificeret uddannelse som coach.

_____
+ 45 5380 9004     @

 

 

Søren Grube Brandt Dragsdahl
underviser i Økonomi
_______________________

Søren Dragsdal er uddannet fra Copenhagen Business School (HD Finansiering), og har besat en række stillinger indenfor økonomi og investering. Han har mere end 10 års  undervisningserfaring fra private virksomheder og skoler, og er kendt for at være en stærk formidler af sin viden.
_____
+ 45 5380 9004     @

 

 we grow orgnisations

we grow business

We grow people