Tilmeld nyhedsbrev

HVEM ER KURSUS-KOMPAGNIET.DK

Kursus-Kompagniet.dk er et konsulenthus, der arbejder med viden, vækst og udvikling i hele Danmark. Vi har opbygget Danmarks stærkeste platform, hvor vores kunder tilbyder kompetenceudviklende kurser, konferencer og foredrag til den private og offentlige sektor. Efter ønske og behov sammensætter vi lige netop det kursus, uddannelse og/eller foredrag som din virksomhed har behov for. Dette kan være både internt og eksternt forløb/arrangementer, uddannelser eller blot nogle timers inspiration eller motivation. Dette kan eventuelt være i forbindelse med kick-off, motivationsdage, faglig kompetenceudvikling mv.

Vores platform er bygget op omkring vores mange dygtige kursusudbydere, og vi hoster og facilitere deres kurser, uddannelser, seminarer, interne forløb og foredrag.

I samarbejde med vores kunder, løfter vi kvaliteten af dine og de danske virksomheders kompetencer gennem udvikling, læring og ny viden – både i den private og offentlige sektor. Standarden er høj når det gælder vores produkter, services, undervisere og foredragsholdere.

Kursus-Kompagniet.dk har et tæt og løbende samarbejde med vores kursusudbydere som blandt andre konsulenthuset F10, Serviceskolen, Thauer Stresscenter, Serviceskolen & Atea. Derudover har vi samarbejde med store danske og internationale virksomheder samt Danmarks stærkeste profiler inden for undervisning, foredrag, viden & vækst.

Vores forretningsmodel bygger på den gode langvarige relation og gode samarbejde med vores dygtige kursusudbydere, undervisere, foredragsholdere og ikke mindst vores glade og tilfredse kunder. Vi garanterer et høj niveau af faglighed i vores udbud af kurser, uddannelser og har samarbejde med Danmarks bedste og mest kompetente kursusudbydere og undervisere.

Vi lægger stor vægt på faglighed og innovation. Vores mål er at være førende kursus- og uddannelsesplatform inden for medarbejder- og lederudvikling, personlig udvikling, psykologi, motivation, regnskab & økonomi, HR, strategi, projektledelse, kommunikation, salg, kundeservice, IT & Sociale medier.

Se hele vores kursuskatalog her

Ledelsen:

Britt Vangsgaard, Adm. Direktør
Britt står for den daglige drift og ledelse af Kursus-Kompagniet.dk og har års erfaring med ledelses- og medarbejderudvikling. Britt har gennem årene designet kurser, uddannelser, konferencer, events of foredrg til nogle af landets største virksomheder, det offentlige, skoler og foreninger.

 

Michael Hestbæk, Partner
Michael Hestbæk er tidligere professionel sejlsportsmand, og har gennem sin karriere deltaget i fire olympiske lege. Han har desuden vundet utallige EM- og VM-medaljer i både ind- og udlandet. Foruden hans rolle i Kursus-Kompagniet.dk arbejder Michael med coaching og teambuilding af landets dygtigste landsholdssejlere.

Vi ser frem til at høre fra dig.