Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

 

Podcasting er en effektiv måde at skabe nærværende indhold og opbygge en unik relation til dine kunder – og ja, du kan lave en podcast om alt. Tandlægen, Letbanen, gynækologen, kursusforløb og din bedemand har en podcast, og det er der mange grunde til. Podcasting er en af ​​de hurtigst voksende strategier for content marketing, og hvis du ønsker at opbygge tillid, autoritet og netværk bør du starte den nu!

LÆS MERE OM VORES KURSUSFORLØB HER
______

Podcasting skaber værdi

Brug din podcast som et  brandingværktøj

Fang dit publikum mens de er på farten

Podcasting er et fremadstormende medie

Der er kun fordele ved podcasting

 Podcasting er et fremadstormende medie
Tal fra andet halvår 2019 viser at 24% af danskerne lytter til podcast ugentligt. Det er 6% mere end i samme periode i 2018. Ligeledes lyttede hele 31% af 15-31-årige ugentligt til podcast. Og her er tale om en generation, der har svært ved at se pointen i traditionelle medier der år efter år taber terræn til de mange on-demand tjenester.


Fang dit publikum mens de er på farten
Undersøgelser viser at 65% foretrækker at lytte til podcasts på mobilen og på den måde, er det en rigtig god mulighed for at fange lytterne, mens de visuelt er fokuseret på noget andet. Det kunne være mens de er på farten, gør rent, laver mad eller er i fitness. 

Brug din podcast som et branding værktøj

Diskuter de seneste trends indenfor din branche og promover dig som eksperten, ved at dele viden og din know-how med dine lyttere. De vil elske dig for det. Ligeledes får du en content du kan anvende på din hjemmeside, i nyhedsbrevet, LinkedIn, Instagram, Facebook etc. 

Vi tilbyder både at hjælpe dig i gang med din egen podcast, som du derefter selv holder kørende, men vi kan også fungere som producer og tilrettelægger. 

Interne eller eksterne kursusforløb
Vil du, som mange andre virksomheder, også styrke dit brand og relationer til dine kunder? Så ring til os på tlf. 22 60 11 70, og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne . 

Mød vores ekspert og underviser Jacob Slot Linneberg, stifter af Ugli Fruit Podcasting.   

Vidste du… 
At hvis du eksempelvis sælger kurser, ydelser eller rådgivning til ledere, så kan du være sikker på ramme dit segment ved at annoncere i min podcast. Og hvorfor skal du så bruge penge fra marketingsbudgettet til podcast-annoncering?

Du får her 5 gode grunde: 
  

  • En undersøgelse fra USA (2016) viser at 45% besøgte en annoncørs hjemmeside, som følge af podcast-annoncering
  • Samme undersøgelse viste også at 42% overvejede at købe et produkt eller service, som følge af podcast-annoncering
  • Podcastannoncering genererer op til 4,4x bedre brand-kendskab end almindelige displayannoncer (scroll ads, static ads og pop-up ads) på andre digitale medieplatforme.
  • Podcasting er en fremradstormende niche i medieverdenen. Siden 2016 er antallet af lyttere til podcasts fordoblet – og væksten fortsætter.
  • Ledelse Gennemtænkt forventer +60.000 afspilninger i 2020.
BLIV KONTAKTET

– det er naturligvis helt uforpligtende

Du er også meget velkommen til at ringe og få en snak med én af vores konsulenter.

Tlf. +45 2260 1170
E-mail på info@kursuskompagniet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

“you cannot hope to build a better world without improving the individuals”

marie curie