Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe Photoshop for erfarne brugere

Som erfaren bruger af Photoshop er du helt dus med programmets grundfunktionalitet og bruger det som et dagligt arbejdsredskab til justering og redigering af billeder. Nu gælder det detaljerne og kurset sætter bl.a. fokus på avancerede fritlægningsmetoder, fjernelse af uønskede elementer og brug af effekter.

Du lærer trin for trin at arbejde med Photoshops lag, masker og avancerede lys og farvejusteringer og du lærer at udnytte de mange fantastiske værktøjer til at opnå gode resultater.

Udbyder:

 

Kursusindhold

  • Avanceret fritlægning af billeder med flere forskellige metoder, der bl.a. afhænger af motivet.
  • Finjusteringer på udvalgte områder i et billede, f.eks. et underbelyst objekt eller ansigt, korrektion af farver på udvalgte områder.
  • Retoucheringsopgaver, fjernelse af uønskede elementer.
  • Sammenkopiering af flere billeder til ét billede, tilpasning af farver, afmaskning og sikring af sammenkopieringens kvalitet.
  • Anvendelse af de avancerede håndværktøjer i Photoshop.
  • Brugen af lag er central for effektivitet og kreativitet i Photoshop. Lær lagpalettens uundværlige funktioner, få styr på hvad du har brug for og hvornår.
  • Filtre og effekter. Se hvor nemt du kan lave effekter og lær brugen af uundværlige filtre til eksempelvis skarphed.
  • Automatikfunktioner, udfør dine rutineopgaver langt hurtigere.

 

Fritlægninger

Lær at vurdere billeder, så du kan vælge den rette fritlægningsmetode fra start. Fritlægninger varierer meget i sværhedsgrad og på kurset lærer du at gennemskue sværhedsgraden i et billede, så du kan vurdere dit tidsforbrug på forhånd og ikke går i gang med en ”umulig” opgave. Programmets forskellige metoder gennemgås, så du kan vælge de rette værktøjer afhængigt af motivet.

 

Fjerne uønsket elementer

Når man skal fjerne uønskede elementer, så skal der genskabes dele af billedet. Hvis du skal fjerne en bold, en hånd eller en bil fra et billede, så kan opgaven variere fra at tage ét minut til flere timer. Du lærer at bruge lag, selektioner og kloningsværktøjer hensigtsmæssigt, så du kommer bedst muligt i mål.

 

Individuel justering

Nogle gange har man brug for at justere lys eller farve på et udvalgt område i et billede. Det kan udføres både med og uden brug af selektioner og på kurset gennemgås flere forskellige metoder.

 

Lagpaletten

Lagpaletten er et af de vigtigste værktøjer at mestre i Photoshop. Du lærer at bruge justeringslag, masker, sammenkopiering af lag og en lang række andre vigtige funktioner, som du vil få stor glæde af i dit daglige arbejde.

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder rutineret med Photoshop og kan løse en række gængse opgaver i programmet. Du har behov for at kunne løse mere avancerede opgaver, effektivt og med optimale resultater, som f.eks. krævende fritlægnings opgaver, retoucheringsopgaver, sammenkopieringer, fjernelse af elementer m.v.

 

Hvad kan du forvente

Kurset giver dig grundlaget for at kaste dig ud i krævende opgaver i Photoshop og levere resultater i høj kvalitet. Du vil få et grundlæggende kendskab til, hvordan egentlige billedmanipulation kan foretages og du vil være i stand til at udføre en bred vifte af enkle og avancerede opgaver med et sikkert valg af værktøjer og metoder.

Praktisk info

Kendskab til Photoshops grundlæggende funktioner samt en vis rutine i at anvende dem er nødvendigt for at få det fulde udbytte af kurset. Du skal medbringe egne PC/MAC, hvor Photoshop er installeret.

Underviser

Underviser Carsten Blichfeldt fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Interne virksomhedskurser

Vi skræddersyr gerne vore kurser til interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Forløbet også afholdes eksterne – vi har indgået samarbejdsaftaler med nogle af de bedste og mest unikke kursussteder i hele landet som ZOO, Radisson, Comwell, gallerier mf.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Firmakurser i hele lande | +45 5380 9004

Kontakt os på tlf. 5380 9004, vi tar gerne en uforligtende snak.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.