Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe Photoshop basis

Kurset, der skærer ind til benet og giver dig den Photoshop schweizerkniv, du har brug for i det daglige. Du lærer at udføre de oftest forekommende opgaver, når det gælder arbejde med fotos og du bliver i stand til at levere billeder i korrekt kvalitet til tryk, print, storformat, web og online medier med et minimum af tidsforbrug.

Udbyder:

Kursusindhold - tilrettes og tilpasses efter ønsker og behov

  • Få overblik over Photoshops brugerflade
  • Lav et kvalitetstjek på et billede
  • Beskær billeder korrekt
  • Indsæt tekst i billeder
  • Korriger under- og overbelyste billeder
  • Gør uskarpe fotos skarpere
  • Juster farver i billedet, så det ser naturligt ud
  • Brug af udvalgte filterfunktioner til specielle effekter
  • Fritlægning (fjerne baggrund) af enkle motiver
  • Effektiv og smart brug af lag

 

Kvalitet af billeder
I dag er det super nemt at tage gode billeder, men det betyder ikke, at de altid er perfekte. Selvom et billede er i høj opløsning, så kræver et godt billede, god skarphed, korrekt lys og optimal beskæring. Du lærer at vurdere et billedes kvalitet, så du på forhånd ved, om det kan bruges til det ønskede formål.

 

Lag
I Photoshop kan man arbejde med flere lag i et billede og lag benyttes til et utal at ting. Kurset fokuser på brugen af lag som basis for at fjerne en baggrund og for at justere lys og farve. Du får den basale viden – uden nørderi.

 

Justering af lys og farve
Udover skarphed og beskæring så er belysning og naturlige farver altafgørende for et godt billede. I Photoshop findes der et hav at justeringsmuligheder, som kurset guider dig sikkert igennem, samtidig med at du lærer de mest enkle funktioner grundigt at kende. Du kommer hurtigt i mål med din billedkvalitet og ikke mindst kan du hurtigt vende tilbage til den originale udgave, hvis du kommer på afveje.

 

Filformater
Der findes et meget stort antal filformater, men hvor mange har du egentligt brug for i dit daglige arbejde? Sandsynligvis kun tre slags og sjældent mere end fem. Du får den nødvendige viden, så du kan blive sikker i at levere billeder i det korrekte filformat til forskellige publiceringsformål.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder i en kommunes eller en offentlig organisations kommunikationsafdeling, i marketingafdelingen i en privat virksomhed eller lignende steder. Du har brug for at kunne justere og behandle billedfiler, så de fremtræder bedst muligt og så de er teknisk set er optimale til det medie, de skal publiceres i, uanset om det er tryk, print, storformat bannere, web eller andet skærmbrug.

Hvad kan du forvente

Efter kurset kan du med sikkerhed åbne Photoshop, uden at blive væltet bagover at de mange værktøjer. Kurset giver dig en grundlæggende viden om og forståelse for brugen af Photoshops mest basale funktioner til justering og efterbehandling af billeder. Er du helt grøn i Photoshop inden kurset, vil du efter kurset føle dig tryg ved at åbne programmet og du vil have det helt rigtige grundlag for med tiden at blive en rutineret billedbehandler.

Praktisk info

Kendskab til Photoshop er ikke nødvendigt for at deltage i kurset.

Underviser

Underviser Carsten fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Interne virksomhedskurser

Vi skræddersyr gerne vore kurser til interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Forløbet også afholdes eksterne – vi har indgået samarbejdsaftaler med nogle af de bedste og mest unikke kursussteder i hele landet som ZOO, Radisson, Comwell, gallerier mf.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet | +45 5380 9004

KONTAKT OS PÅ TLF. 5380 9004, VI TAR GERNE EN UFORLIGTENDE SNAK.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.