Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe Acrobat DC – PDF update

Et PDF-dokument er altid et slutprodukt fra et office-program, et grafisk program eller noget helt tredje og dermed er det også et dokumentformat, der næsten altid leveres under et tidsmæssigt pres. Det stiller store krav til effektive arbejdsgange og tiden er derfor inde til at få gennemset og evt. revideret dine arbejdsgange i Adobe Acrobat. Kurset giver dig et indblik under Acrobats enkle brugerflade og finder de bedste guldkorn frem til dig.

Du får bl.a. stillet skarpt på, hvad Document Cloud rummer af muligheder, du får en grundig gennemgang af de nye og smarte korrektur- og delings muligheder, du får indblik i den tættere integration med MS Word, Adobe InDesign og du får meget mere.

Udbyder:

Kursusindhold

  • Korrekturgange og godkendelsesprocedurer – effektivt og på en helt ny måde med Document Cloud
  • Signering af et PDF-dokument. Lær hvordan du opsætter muligheden for at signere og hvad det kræver af underskriveren
  • Effektive arbejdsgange med deling af dokumenter i Document Cloud
  • Redigeringsmuligheder i Acrobat, tekstrettelser, farverettelser, m.v.
  • Optimale korrekturgange. Lær at udnytte samspillet mellem Acrobat, Word og InDesign
  • Actions i Acrobat automatiserer dine arbejdsgange. Lær at håndter dine PDF-dokumenter smart og effektivt – ganske automatisk
  • Brug Acrobat på mobile enheder øger din fleksibilitet
  • Masser af andre Acrobat tips og tricks

Målgruppe

Du sidder i en privat eller offentlig virksomhed med ansvaret for at håndtere PDF-filer fra det øjeblik, hvor de har forladt dokumentskaberen og til de hurtigt og fejlfrit er nået ud til modtageren eller er blevet publiceret via et af mange medier.

Du har brug for at arbejde effektivt og sikkert med korrekturgange, rettelser, godkendelser og lignende. Derfor har du et behov for at vide mere om, hvad der rent faktisk kan udføres af opgaver i Acrobat og hvordan det kan anvendes til at skabe bedre flow i dine og din virksomheds arbejdsprocesser.

 

Hvad kan du forvente

Efter kurset har du indblik i, hvad Acrobat kan anvendes til ud over at indsætte kommentarer i et PDF-dokument og tjekke trykindstillinger. Du kan igangsætte og administrere korrekturprocesser og godkendelsesprocedurer, du kan udføre visse typer af rettelser i et PDF-dokument, du kan anvende Document Cloud til effektiv håndtering af PDF-dokumenter og du kan effektivisere og optimere forskellige typer af handlinger i et PDF-dokument med brugen af actions.

Kort sagt: du kan udføre en lang række opgaver direkte i og med et PDF-dokument og dermed skabe langt mere effektive og sikre arbejdsgange end din virksomhed havde tidligere.

 

Praktisk info

Kendskab til Acrobat er ikke nødvendigt for at deltage i kurset. Du skal blot medbringe egne PC/MAC, hvor Acrobat er installeret.

Underviser

Underviser Carsten fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Internt virksomhedskursus

Vi skræddersyr gerne vore kurser til interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Firma kurser i hele landet | +45 5380 9004

Kontakt os på tlf. 5380 9004, vi tar gerne en uforligtende snak.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.