Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe InDesign redigering

Et kursus for dig, der har brug for at kunne redigere, ændre og rette i et InDesign-dokument og sikre at alle indstillinger i dokumentet er korrekte.

Du lærer at åbne et dokument og få overblikket over det sikkert og hurtigt. Du lærer at gennemskue, hvilke funktioner der er i brug i et dokument. Du får et solidt kendskab til de vigtigste menuer og paletter og du lærer at printe eller oprette et PDF-dokument af det færdige InDesign-dokument

 

Udbyder:

Kursusindhold

 • Overblik over InDesigns brugerflade
 • Navigation i et dokument
 • Brug af InDesigns vigtigste værktøjer
 • Sidehåndtering, oprettelse, sletning organisering af sider
 • Håndtering af tekstrammer og tekstjustering
 • Tilføje farver og formater på tekst
 • Indlæse ny tekst og udskifte tekst
 • Rette i eksisterende tabeller
 • Udskiftning og indsættelse af billeder
 • Opdatering af indholdsfortegnelse
 • Håndtering af lænket grafik i InDesign

 

Formatering af tekster

Tekster kan være formateret på flere forskellige måder. Du lærer at se forskel på dokumenter, der er opbygget professionelt med brug af afsnits- og tekstformater eller mere ustruktureret med al formatering direkte i teksten. Samtidig lærer du, hvordan du lettest arbejder videre med dokumentet, uanset hvordan det er opbygget.

 

Kvalitet på billeder

Når man anvender billeder i et InDesign-dokument, er det vigtigt at de overholder en række minimumskrav i forhold til, om dokumentet skal anvendes til tryk eller til print i små eller store formater. Kurset giver dig grundlæggende viden om den rette opløsning på billeder og om brug af  farverummene RGB og CMYK

 

PDF til tryk

Fra InDesign kan man generere PDF-dokumenter så nemt som ingenting. Kurset lærer dig at  overholde PDF-kvalitetskravene til tryk samt at vælge den korrekte PDF-standard. Du lærer også at  tilføje skæremærker og beskæring og du lærer, hvordan du undgår at farverne i din færdige tryksag afviger fra de farver, du har arbejdet med i InDesign.

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder i en kommunes eller en offentlig organisations kommunikationsafdeling, i marketingafdelingen i en privat virksomhed eller lignende steder. Du har brug for at kunne redigere og rette tekster eller indsætte og udskifte billeder i InDesign-dokumenter, som er designet og opsat af andre. Du har også brug for at kunne generere et PDF-dokument eller et print fra InDesign-dokumentet i den korrekte kvalitet og uden at der opstår uønskede ændringer eller fejl.

Hvad kan du forvente

Hvis man skal rette i et InDesign-dokument, man ikke selv har oprettet, kræver det selvfølgelig, at man har et overblik over, hvordan dokumentet hænger sammen. Kurset giver dig alt den viden, der er nødvendig, for at du hurtigt og uden at ødelægge den eksisterende struktur eller layout, kan opdatere indholdet i jeres visitkort, flyers og øvrige publikationer sikkert og omkostningseffektivt. Efter kurset vil det virke uproblematisk for dig at åbne eksisterende InDesign-dokumenter, rette dem til og publicere dem.

Praktisk info

Kendskab til InDesign er ikke nødvendig for at deltage i kurset. Du skal blot medbringe egne PC/MAC, hvor InDesign er installeret.

Underviser

Underviser Carsten fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Interne virksomhedskurser

Vi skræddersyr gerne vore kurser til interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Ballerup | +45 5380 9004
Vejle | +45 5380 9004
SE ALLE DATOER |

Tilmelding

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.