Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe InDesign – Full speed

Indesign – Full Speed henvender sig til dig, der arbejder rutineret med Adobe InDesign, men som gerne vil have endnu mere ud af programmets mange værktøjer og funktioner. Vi gennemgår de bedste og mest avancerede muligheder, som hjælper dig til at arbejde hurtigere, smartere og mere effektivt og som derfor frigør tid til, at du kan fordybe dig i det kreative eller i andre opgaver.

Dette interne forløbt giver dig full speed i InDesigns avancerede funktioner for optimal opsætning af dokumenter, halvautomatisk tekstformatering, smartere objekthåndtering, effektive korrekturgange og meget andet.

Udbyder:

Kursusindhold - tilrettes efter ønske og behov.

  • Effektiv programopsætning til forskellige opgavetyper
  • Minimering af tidsforbruget til at lede efter funktioner og paletter.
  • Geniale templates, med automatiske tilpasninger i forhold til indhold.
  • Effektiv tekst formatering med udnyttelse af intelligente funktioner.
  • Effektive korrekturgange mellem InDesign-dokument og færdigt PDF-dokument
  • Cloud funktioner i InDesign, hvad kan du bruge dem til?
  • Forbedrede og nye eksport funktioner, hvornår har du brug for dem og hvad kan de anvendes til?
  • Skræddersyet automatisering – bliv inspireret til dit eget brug

Paneler, paletter, menuer og genveje

Hvor tit leder du efter et panel eller kigger i Window-menuen for at finde den palet, du har brug for. En gennemtænkt grundopsætning af programmet tilpasset specifikke typer af opgaver giver et langt bedre overblik og minimerer dit daglige tidsforbrug.

 

Tekster

En af de store tidsrøvere i enhver opgave er formatering og opsætning af tekst. På kurset lærer du ALT hvad der er værd at vide om avanceret tekstformatering, så du udnytter alle fordelene ved InDesigns mange muligheder optimalt.

 

Eksporter til PDF og andre online formater

Fra InDesign, kan du eksportere til en lang række formater med forskellige anvendelsesområder som f.eks. tryk, print, storformat bannere, emballage, web, e-publicering og meget andet. Hvordan gøres det korrekt og hvor anvendelige er de mange formater?

 

Cloud, Cloud, Cloud

Er du kommet godt i gang med Cloud funktioner i InDesign? Eller er det bare forstyrrende, når der popper vinduer op med CC Libraries. Kurset går nærmere på de enkelte funktioner og gennemgår om de er til gavn for dig, hvordan de kan være det – eller om de bare skal deaktiveres.

 

Målgruppe

Rutinerede brugere af InDesign, der er godt hjemme i programmets grundfunktionalitet. Din daglige brug af programmet har givet dig en klar fornemmelse af, at det rummer en lang række avancerede funktioner, som kunne gøre dit arbejde med rutineopgaverne betydeligt mere effektivt, skabe et bedre flow i dine processer og måske tilbyde dig helt nye muligheder. Det vil du gerne lære at udnytte bedre.

Hvad kan du forvente

Kurset giver dig et inspirerende overblik over de mange muligheder, som InDesigns specialfunktioner tilbyder brugeren på højeste niveau. Du vil opdage nye måder at effektivisere og håndtere dine daglige opgaver i InDesign på, så du kan nedsætte dit forbrug af tid til et minimum.

Samtidig giver indblikket i Indesigns specialfunktioner dig mulighed for at optimere de processer, du indgår i på din arbejdsplads og måske skabe helt nye muligheder gennem udnyttelse af Cloud-funktioner, nemme korrekturgange, specielle eksportformater eller andet.

Underviser

Underviser Carsten fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Interne virksomhedskurser

Vi skræddersyr gerne dette interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Forløbet også afholdes eksternt – vi har indgået samarbejdsaftaler med nogle af de bedste og mest unikke kursussteder i hele landet som ZOO, Radisson, Comwell, gallerier mf.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet | +45 5380 9004

KONTAKT OS PÅ TLF. 5380 9004, VI TAR GERNE EN UFORLIGTENDE SNAK.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.