Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Adobe Illustrator – for marketingmedarbejderen

I takt med at kommunikation og markedsføring bliver mere og mere visuel, bliver det til stadighed vigtigere at kunne skabe klare og tydelige grafiske elementer, der nemt kan tilpasses til forskellige publiceringsformål.  Adobe Illustrator er værktøjet til at skabe infografik, grafer, kort, logoer og anden grafik til brug i jeres marketingmateriale. Med relativt få grundværktøjer kan man skabe enkle og flotte illustrationer og få godt styr på udarbejdelsen af f.eks. infografik.

Udbyder:

Kursusindhold - tilpasses og tilrettes efter ønsker og behov.

  • Illustrator overblik – gennemgang af værktøjer og paneler
  • Korrekt dokumentopsætning bringer dig rigtigt fra start
  • Arbejde med kurver. Alle objekter tegnes med figur- eller kurveværktøjet, som du lærer at bruge.
  • Korrekt definition af farver, farveforløb og grafikformater.
  • Brug af effekter, som du kan lægge på alle elementer, som f.eks. tekster og alle former for grafik.
  • Teksthåndtering, tekster på kurver og formatering af tekst.
  • Rentegning med et foto eller en indscannet stregtegning som udgangspunkt. Du lærer brugen af de rigtige værktøjer til opgaven.
  • Opsætning af visuelt fængende grafer samt mulighederne med grafværktøjet i Illustrator.
  • Infografik, kombinationen af figurer, tekster og måske billedelementer. På kurset får du afprøvet flere forskellige kreative løsninger.

 

Tegn objekter

Du lærer at opbygge grundfigurer med brug af firkanter, cirkler og kurveværktøjet og lærer at sammensætte det hele til komplekse figurer.

 

Lav infografik

Kurset giver dig en række eksempler på, hvordan du kan lave iøjnefaldende infografik med Illustrators værktøjer.  Du lærer at anvende nogle af Illustrators mange effekter og at kombinere tekster og figurer så din information formidles meget visuelt.

 

Opsæt grafer

Du lærer at importere data fra Excel og fremstille unikke grafer til eksempelvis infografik eller et opslag på jeres website.

 

Leg med tekster

I Illustrator kan du bøje, dreje og forme din typografi præcis, som du har lyst til. Skal et ord have form som en fisk, en oval eller noget helt tredje? – Du lærer hvordan.

 

Gør billeder til grafik

Du kommer til at arbejde med muligheden for at indsætte et billede og herefter gøre det til et stykke grafik, som du selv kan farvelægge, forenkle eller manipulere, som du måtte have lyst til.

Målgruppe

Har du ingen eller kun lidt erfaring med Adobe Illustrator og har du brug for ind imellem at skabe grafik, der understøtter din virksomheds budskaber med et flot, visuelt udtryk eller som rent grafisk formidler en information præcist og enkelt, så er kurset lige netop henvendt til dig.

Hvad kan du forvente

Med kurset som grundlag har du et godt udgangspunkt for at skabe grafik, infografik, logoer eller andet grafisk materiale, der er tilpasset din arbejdsplads’ kommunikationsbehov og som kan anvendes til mange forskellige illustrative formål i alt fra magasiner og websites til emballage, plakater og bannere i storformat.

Praktisk info

Kendskab til Illustrator er ikke nødvendigt for at deltage i forløbet.

Underviser

Underviser Carsten fra Medit Consult er uddannet grafiker og Adobe Certificeret instruktør i Acrobat og InDesign. Carsten har 18 års undervisningserfaring i grafiske programmer fra Adobe samt omfattende erfaring i anvendelsen af InDesign, Photoshop og Acrobat til mange forskellige typer af produktion siden de første udgaver af programmerne.

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr gerne vore kurser til interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Forløbet også afholdes eksterne – vi har indgået samarbejdsaftaler med nogle af de bedste og mest unikke kursussteder i hele landet som ZOO, Radisson, Comwell, gallerier mf.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet | +45 5380 9004

KONTAKT OS PÅ TLF. 5380 9004, VI TAR GERNE EN UFORLIGTENDE SNAK.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.