Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Workshop – Lær at forebygge stress på 4 uger

Du kan ikke fjerne stress, men du kan lære at forholde dig konstruktivt til hvad der stresser dig og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

På 4 uger får du konkret viden om stress, så du får en større forståelse for hvorfor du i perioder får det skidt. Du bliver bevidst om, hvornår nok er nok for dig og hvad du helt konkret kan gøre ved det, både på kort og på lang sigt.

Din underviser på workshoppen er Rikke Maj Thauer som er førende stressekspert. Hun har gennem de seneste 7 år hjulpet flere hundrede mennesker ud af stress i personlige stressforløb, og nu har hun sammenfattet hendes viden og erfaringer i denne workshop. Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge og håndtere stress i hverdagen – både privat og på jobbet, får du leveret på blot 12 timers undervisning fordelt over 4 uger.

Nedenfor kan du læse mere om det udbytte, som nogle af Rikkes tidligere klienter har fået via deres personlige stressforløb i hendes praksis.

Prisen er inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

 

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Ofte stillede spørgsmål

Udtalelser fra tidligere deltagere
“Tak for en god dag på workshoppen, som jeg oplevede virkelighedsnært med få overskuelige og praktiske værktøjer. Jeg synes det umiddelbart er til at arbejde videre med selv, og hele forløbet var dejligt jordnært uden belærende ”pegefingre”. Jeg er blevet bevidst om, at bedre prioritering i det daglige, så det væsentlige og værdiskabende kommer i centrum, gør det lettere at sige fra og sætte egne grænser.”
Torben, Privatperson

“Jeg synes selv jeg er god til at planlægge min hverdag, men på workshoppen er jeg blevet bevidst om at jeg tit bliver forstyrret, fordi der opstår noget akut. Derfor er det vigtigt, at jeg prioriterer ”stilletid” for mig selv, og måske også arbejde hjemme en gang imellem. Min sundhed og mit liv vægter mere end penge, og når jeg er bevidst omkring, mine grænser og hvad jeg formår, er det lettere at holde balancen i livet generelt.”
Heidi, Indkøbsassistent på DTU

Målgruppe

Denne workshop er for dig som:

 • er træt af at føle dig stresset og gerne vil have det bedre med mere overskud,
 • føler dig overvældet og ønsker værktøjer til at bremse den negative udvikling,
 • er sygemeldt med stress eller tæt på, og mangler konkrete værktøjer, som kan få dig ud af stress,
 • gerne vil vide hvordan du forebygger at blive ramt af stress igen eller
 • oplever du har gjort mange ting selv for at stoppe op men ikke har sluppet ud af din stress endnu.

Workshoppen er ikke for dig, der:

 • Lige er stress-kollapset og evt. sygemeldt. Her anbefaler vi at du får akut individuel hjælp hos en specialiseret behandler, som f.eks. en meget erfaren stresscoach eller en psykolog med speciale i stress .
 • Føler dig overvældet, frustreret, udmattet og oplever din nuværende situation helt uoverskuelig.
 • Lider af depression, angst, PTSD eller andre psykiske lidelser.

Hvordan er workshoppen opbygget?

Workshoppen strækker sig over 4 uger og er designet ud fra tankegangen om, at du kun skal fremmøde én gang om ugen på 4 mandage ml. kl. 17-20 og undervisningen vil veksle mellem oplæg, individuelt arbejde og vidensdeling. Du skal i gennemsnit kun afsætte ca. 10 min. pr. dag til hjemmeopgaver.

Hvordan er workshoppen opbygget i København?

Modul 1: SÆT SPOT PÅ DIG SELV
I dette modul er der fokus på, at du opnår en bevidsthed om hvilken størrelse stress er og hvad du selv kan gøre her og nu.

Modul 2: BALANCEGANG
I dette modul er der fokus på, at du får så meget overskud på din energikonto, så der bliver tid nok til at spilde tiden. Du skal lære at stå af ræset og nyde ”når tiden står stille”.

Modul 3: OVERMANDET AF STRESS
I dette modul er der fokus på, at du lærer at mestre følelsesmæssig kompetence, som betyder at du ved hvornår nok er nok for dig.

Modul 4: STRESS PÅ JOBBET
I dette modul er der fokus på viden om, hvorfor vi rammes af stress på jobbet samt hvordan du finder ud af, hvad der helt konkret belaster dig og hvad du selv kan gøre ved det.

Modul 5: STRESS I PRIVATLIVET
I dette modul er der fokus på dit privatliv og hvad det gør ved os, når vi ikke får ryddet op i det som roder i vores liv. Samtidig er der i dette modul også fokus på, at du får bevidsthed om dine hvad der betyder noget i dit liv, og hvad du bør værne om.

Modul 6: JAGTEN PÅ ROBUSTHED
I dette modul er der fokus på, at du får indsigt i, hvordan robuste mennesker tænker og lever samt at du lærer at kende din egen realistiske formåen, så du ikke byder dig selv belastninger, der kan være skadelige på din krop og din psyke.

Modul 7: KNÆK KODEN PÅ STRESS
I dette modul er der fokus på, at du får indsigt i, hvordan robuste mennesker tænker og lever samt at du lærer at kende din egen realistiske formåen, så du ikke byder dig selv belastninger, der kan være skadelige på din krop og din psyke.

Modul 8: PERSONLIG HANDLEPLAN
I dette modul er der fokus på, at du får lavet en personlig handleplan for din fremtid, så du undgår tilbagevendende stress.


Når du tilmelder dig workshoppen får du ligeledes mulighed for en særpris på vores online ANTISTRESS forløb (værdi 1.995,-) samt at få et eks. af Rikke’s nye bog “Stress er også dit eget ansvar – en førstehjælpsguide mod stress” (værdi 250,-). Bogen udkommer ultimo 2018.

Hvad kan du forvente

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne stressekspert i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En kursus bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Let forplejning (sandwich og drikke) og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

Efter kurser kan du forvente:

 • Hele kursusmaterialet og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer fra Thauer Stresscenter
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på vores gratis seminarer og foredrag samt spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

 

Særlig praktisk information

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 1 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med vores underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Tilmeldingsfristen er 5 arbejdsdage før kursusstart.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Rikke Maj, Specialist i stress og psykisk førstehjælp
Rikke Maj Thauer har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp.

Rikke har en baggrund som mellemleder fra beskæftigelsesbranchen med over 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.

Internt virksomhedsforløb

Book en workshop internt i virksomheden.

Vi desinger interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Afholdelsessteder

Århus Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus | Telefon: +45 86 12 86 65

Brug for hjælp? Kontakt os på +45 5380 9004