Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Tidens kvinder – fremtidens ledere Konferencen 2019

 

“Some leaders are born women”

Stor konference for kvindelige ledere, Iværksættere, HR-ledere og trendsættere.

Scandic danner rammerne for 250+ kvindelige ledere, iværksættere, HR-ledere og trendsættere d. 10. oktober 2019

Læs om alle foredragsholdere og se deres videopræsentationer længere nede på siden. 

Mød 6 af Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige kvindelige ledere og indlægsholdere. Kom og bliv inspireret, bliv klogere og mere motiveret.

Som Stine Bosse siger ”Kvinder er bedre ledere…sammen med mænd”, så derfor har vi selvfølgelig også inviteret 2 dygtige og inspirerende mandlige foredragsholdere, nemlig Henrik Leslye med foredraget “Positiv psykologi i ledelse”, samt Danmarks bedste historiker Kåre Johannessen. Du kan læse mere om alle foredragsholderne og deres foredrag og workshops under “Foredragsholdere” længere nede på siden.

De giver alle deres bud på fremtidens gode lederskab, og sætter fokus på spørgsmålene: Hvad er godt lederskab? Er du født leder? Ønsker du at blive leder? Hvad er DINE behov som kvinde, kvindelig leder, iværksætter, HR-leder og trendsætter? Du får konkrete værktøjer, ny inspiration og masser af motivation, som du aktivt kan bruge i din nuværende karriere og- eller karriereudvikling. Kom og bliv meget klogere på, hvad der kræves af dig i fremtiden, og hvordan du aktivt kan bruge din kvindelige energi i din nuværende funktion og lederskab i fremtiden.

Du kan glæde dig til en helt fantastisk dag med masser af fantastiske kvinder, sparring, aktive workshops, motiverende og til tider grænseoverskridende, men også humoristiske foredrag – vi lover, at både kreativiteten og lattermusklerne vil blive taget i brug adskillige gange denne dag.

Dit udbytte som deltager
Du vil gå derfra med rygsækken fyldt af nye ideer, motivationstanken fyldt op samt en værktøjskasse der er fyldt med brugbare værktøjer.. DET ER BARE EN DAG DU IKKE VIL GÅ GLIP AF!

 

foredrag, tidens kvinder,

 

I år sætter vi bl.a. fokus på:

 • Stress – er det også dit eget ansvar?
 • Kvinder i ledelse – brug dine værdier aktivt, det giver flere kunder ( værdi og kulturforankring)
 • Power og kvindelig energi
 • Den kvindelige leders fremtoning og opførelse – hvad betyder denne?
 • Hvad er fremtidens ledelse  – hvilke krav stiller den til os?
 • Forankring af ens grundværdier
 • Powerkvinder gennem tiden – hvad bringer fremtiden kvindelige leder til bordet
 • Positiv psykologi i ledelse
 • …og meget mere

Danmarks bedste historiker Kåre Johannessen har aldrig været kvinde…men han har med stor iver studeret fænomenet gennem mere end 40 år, og tager dig med på en sjov og fantastisk rejse gennem tiden, med hans humørfyldte foredrag “Hjælpeløse Fruentimmere….?!?

Mød også Henrik Leslye med foredraget “Positiv psykologi i ledelse”. Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver der hvert år, inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer samtlige deltagere et højt udbytte i og uden for kursuslokalet. Henrik baserer sin undervisning og foredrag på den nyeste forskning inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling.

Læs om alle foredragsholdere og se deres videopræsentationer længere nede på siden. 

WORKSHOPS

 • “Stress er også dit eget ansvar”Rikke Maj Thauer
 • Sanne Møller Skovgaard ”Grounded Leadership”
 • Trine Egede – Workshop: ”Fremtidens ledelse er bæredygtig”

Hvis du ønsker at deltage på én eller begge workshops, kan du tilmelde dig længere nede på siden (inkl. i prisen). Vores program giver dig mulighed for at deltage på begge workshops.

På Hotel Scandic Sluseholmen byder vi på skøn morgenbuffet, Urban lunch med både kolde og varme retter, eftermiddagsbuffet, samt alt hvad hjertet kan begære i form af the, kaffe i alle varianter, kolde drikke, sunde drikke, og selvfølgelig en vinsmagning til at slutte dagen af med.

Interesseret i en stand på konferencen?

Kontakt da Britt Vangsgaard på Britt@kursus-kompagniet.dk eller ring på +45 27 6060 05

Tidens kvinder - fremtidens ledere, konference, kursus-kompagniet, stine bosse,Line baun danielsen

 

Foredragsholdere her →

Line Baun Danielsen, Kursus-Kompagniet, Tidens kvinder - fremtidens ledere

LINE BAUN DANIELSEN, Konferencier, foredragssholder og CEO

“Skab dig bevidst”

Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved allerførste øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst – særligt når vi er på job. Hvor meget betyder vores udseende, fremtoning og opførsel som kvindelig leder. Og hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det? Line er også dagens konferencier.

 

Stine Bosse, kursuskompagniet

STINE BOSSE, Bestyrelsesformand, tidligere CEO og foredragsholder

Foredrag ”Kvinder er bedre ledere … sammen med mænd!”

“Efter snart 30 års erfaring med ledelse, heraf 20 år med topledelse, er det tydeligt for mig, at ledelse er gruppearbejde.

Kun ved at anerkende værdien af forskellighed og de skabende kræfter i diversitet, får man de bedste resultater. I bredeste forstand, og ikke nødvendigvis skåret efter samme læst, som de seneste mange hundrede år har været.”

 

henrik leslye, foredrag, foredrag med henrik leslye

HENRIK LESLYE, Erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser, iværksætter & inspirator

Positiv Psykologi i ledelse”

Den videnskabelige vej til mere trivsel og bedre resultater. Positiv Psykologi er forskningen i, hvad det er der gør, at vi mennesker trives, udvikler os og lykkes med de ting, vi sætter os for at opnå. Foredraget tager dig omkring nogle overraskende måder, som hjernen fungerer på og hvad der bringer os i mål. Henrik kommer med en omgang Mental Fitness, hvor der præsenteres en række konkrete værktøjer, som virker!

 

Sanne Møller Skovgaard kursus-kompagniet.dk

SANNE MØLLER SKOVGAARD, StressMaster og Coach.

Workshop: Grounded Leadership

Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske i centrum i deres eget liv – hvad enten det handler om stresshåndtering, trivsel eller ledelse.

Sanne Skovgaard er specialist i stresshåndtering og hele det holistiske aspekt omkring et velafbalanceret liv. Derudover er hun medejer af virksomheden Grounded People, der arbejder med mennesket bag ethvert lederskab. De sætter fokus på, at sikre lederen et stærkt og solidt fundament som menneske, således det faktisk er muligt at forvente naturlig respekt, tillid og følgeskab fra andre. Sanne er en energifyld og underholdende underviser og foredragsholder.

Med en mangeårige baggrund som leder og ledelseskonsulent i bl.a. Danske Bank, tager hun udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser, når hun holder foredrag og workshops.

Glæd dig til indlæg omhandlende kunsten mellem at være et moderne menneske, med alt hvad det indebærer, og samtidig bevare sig selv og sin kerne. Med sprudlende energi, en skøn lethed og et positivt Mindset inspirerer Sanne om komplicerede emner som stress, trivsel og Grounded Leadership.

 

Trine Egede Tidens kvinder fremtidens ledere konferencen

TRINE EGEDE, Underviser, coach & foredragsholder.

Workshop: Bæredygtig ledelse – fremtidens mindset er grønt

Trine Egede er en underholdende og ofte benyttet workshop facilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger – og hendes foredrag er skarpe, præcise og underholdende. Hendes kunder er en blanding af private og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

Hendes foredrag tilpasses 100% til netop jeres møde, situation og ønsker, og I har altid god og grundig kontakt inden selve dagen for indlægget, så alt rammer helt plet.

Trine Egede får altid rigtig gode evalueringer fra arrangører og deltagere, og det er ikke uden grund. Trine er en dygtig performer – skarp, nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum og giver dem stof til eftertanke og samtidig konkrete og relevante råd lige til at tage med hjem og bruge, enten i virksomhederne eller i privat regi.

 

Dorte, foredrag, foredrag med Dorte, kurser, kursus

DORTE KROGH, Specialist i kultur-transformation.

“Brug kultur og værdier aktivt, det giver flere kunder”

Dorte Krogh arbejder internationalt og fokuserer på strategisk arbejde for at hjælpe virksomheder med at forankre deres virksomhedskultur og værdier i deres organisation, produkt og mærke for at opnå merværdi.

Hun er mentor hos Scion DTU. Medlem af KRIFA Advisory Board

Hun solgte sin designstudio (Krogh & Co www.krogh.dk), efter at hun i 20 år havde tjent en række store skandinaviske virksomheder. Hun har blandt andet arbejdet sammen med Danisco, PenSam, Convatec / Unomedical, Royal Copenhagen, Royal Greenland, Dansk Hjertestiftelse, UNICEF, PepsiCo, Kommunalbanken, NRK, Abelia, Agito, Plantui, KUA og Tandberg / Cisco.

Som bestyrelsesmedlem i danske designere startede Dorte Dansk Designforening. Hun har været et internationalt jurymedlem, og har et stort internationalt netværk. Hun er medlem af den norske MAIA, og rådgivende rådsmedlem i World Brand Congress 2013/14. Hun taler og giver foredrag om værdibaseret branding.

Dorte indledte og var medforfatter på Harvard Business Case om det norske selskab Moods of Norway, efter at han var med i Business Perspective for Creative Leaders på Harvard Business School.

Hun er bestyrelsesmedlem i små og mellemstore virksomheder.

 

Rikke maj thauer, KursusKompagniet

RIKKE MAJ THAUER, Foredragsholder og én af Danmarks førende stresseksperter.

Workshop: “Sig NEJ til stress?”

Kære leder – det er OGSÅ dit ansvar!

Stress er et kæmpe helbredsproblem på arbejdspladserne. Også i din virksomhed. Tiltag og løsninger er endeløse, og alligevel rammes flere og flere af stress.

Du har nu en mulighed for at deltage en workshop og lære, hvordan du helt konkret kan vende stress-kurven hos dine medarbejdere.

Bliv klogere på:

• Hvordan stress kan undgås, så medarbejderne ikke behøver at sygemelde sig.
• Hvad du som leder, helt konkret skal ændre i din indstilling til stress.
• Og hvilket ansvar din medarbejder har, for selv at undgå stress både på privat og på jobbet.

Workshoppen vil give dig værktøjer, som gør at du kan handle anderledes i din lederrolle. At sige klart nej til stress, er en måde at vise dine medarbejdere, at du bakker dem op og vil dem det absolut bedste. Hvis du som leder går i spidsen for tiltag der virker, får du glade medarbejdere, og hvis du opfordre dine medarbejdere til at tage sig selv alvorligt og sige nej til stress både privat og på jobbet, får du selv en lettere hverdag.

Rikke Maj Thauer er én af Danmarks førende stresseksperter og forfatter til bogen ”Stress er også dit eget ansvar“. Rikke Maj Thauer er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

Video er på vej!

 

Kåre Johannessen Kursus-Kompagniet

KÅRE JOHANNESSEN,foredragsholder og medrivende historieformidlere.

”Hjælpeløse Fruentimmere…?!?”

I foredraget ser vi nærmere på, hvordan den ene halvdel af menneskeheden gennem tiden har behandlet den anden halvdel, fra skrønen om Evas æbleskud over græske dramatikere og romerske naturforskere, rapkæftede revolutions-strigler og blussende borgerfrøkner med en mission, til nutidens neo-feminister. Vi hilser på en række markante kvindeskikkelser, som gennem tiden har formået at bryde gennem glasloftet og sætte sig uudslettelige spor.

Foredragsholderen har aldrig været kvinde… men har med stor iver studeret fænomenet gennem mere end 40 år (!)
Kåre Johannessen er en af landets mest engagerede og medrivende historieformidlere.

 

Britt Vangsgaard, Adm. Direktør hos KursusKompagniet og SpeakersLounge

Målgruppe

Kvindelige ledere og mellemledere i erhvervslivet, Ivæksættere, HR ledere og trendsættere. Går du fra medarbejder til ny leder, er dette også en konference for dig.

Udstillere

Her finder du konferencedagens udskillere – følg med herinde, da der hele tiden kommer nye til 🙂

 

FOR 5 ÅR SIDEN – FIK JEG EN IDE!

Mit navn er Barbro Jensen og jeg er stifter og indehaver af BARBRO Shoes.

Som ganske ung fik jeg en knæskade der gjorde, at jeg siden altid har været på jagt efter elegante og behagelige sko, der var gode at gå i.

Efter at have rejst i det meste af verden og shoppet sko i et utal af skoforretninger overalt, indså jeg at der var endog meget langt imellem de perfekte sko.

IKKE LANGT FRA TANKE TIL HANDLING
Jeg tog en rask beslutning – hævede min pension og begyndte at arbejde for min passion: Elegante sko, med medium hæl og i et flot design – sko du kan have pdøgnet rundt og ikke har lyst til at tage af.MIN MISSION

MIN PASSION
Elegante damesko, med medium hæl og i et flot design – herresko med elegance og komfort. Kort sagt:  du kan have på døgnet rundt og ikke har lyst til at tage af.

MIN MISSION
Smukke og behagelige sko, du kan gå i. Sko der får dig til at føle sig stærk og sexet på samme tid uden at du skal give afkald på at kunne gå, stå og danse som du vil.

 

Læs mere på Babroe Shoes

________________________________________________________________________________________________

 

Jeg går tæt på …og skaber STÆRKE resultater!

Kan dit kvindebillede stå prøven? En Zenani photosession er en opdagelsesrejse i dit indre og ydre Kvindebillede.
Det er ikke et portrætbillede – Det er en indre oplevelse, der forstærker din følelse af dig som kvinde. Uanset hvad du ønsker at tiltrække ind i dit liv, vil et Kvindebillede der oser af AUTENTICITET og DIN unikke energi have en magnetisk effekt.

At få din sande kerne frem, kræver MAGI, passion og en vilje til at skabe de resultater du drømmer om.

Jeg elsker det SKÆVE, det SKØRE, det ANDERLEDES, det som alle andre glor mærkeligt efter – og hvorfor?
Fordi jeg altid selv har været anderledes og ikke altid accepteret af samfundet og mit eget nærmiljø.

Idag syntes jeg det er fedt at være på tværs – det er fantastisk at skille sig ud og også lidt sjovt nogle gange at provokere lidt for at få budskabet ud….

Læs mere om Suezanna Zenani’s personlige historie her

Videre til zenani.dk

________________________________________________________________________________________________

Forplejning, Lokation og særlige praktiske informationer

LOKATION
Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SV

TIDSPUNKT
08.00 – 17.30 >

PARKERING
Rigtig gode parkeringsmuligheder – frie parkeringspladser samt P-kælder under Sandic (95kr. for hele dagen)

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig dagligt fra kl. 9.00-16.00.

FORPLEJNING
I vores pris indgår der morgen-, frokost- og eftermiddags-buffet. Frokostbuffeten er en Urban Lunch, som er en god variation af kolde og varme retter samt oste og lidt sødt. Ved vores eftermiddags-buffet, sørger vi altid for at der er såvel sunde som søde småretter der kan tilfredsstille den “lille sult”, men som absolut ikke må undervurderes. Der er mulighed for varme og kolde drikkevarer hele dagen.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarne undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser pr telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding - vælg billet med den Workshop du ønsker at deltage på.

Detaljer Pris Stk.
10/10-2019 - deltager på INGEN Workshop 3.995 (DKK)*  
10/10-2019 - deltager på Workshop Spor A "Bæredygtig ledelse - Fremtidens Mindset er grønt" med Trine Egede 3.995 (DKK)*  
10/10-2019 deltager på Workshop "Grounded Ledership" med Sanne Møller Skovgaard 3.995 (DKK)*  
10/10-2019 deltager på Workshop "Sig NEJ til stress" med Rikke Maj Thauer 3.995 (DKK)  

* price does not include taxes