Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Tidens kvinder – fremtidens ledere Konferencen 2019

 

“Some leaders are born women”

Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019

Scandic danner rammerne for 200 kvindelige erhvervsledere d. 10. oktober 2019

Aller Medier har netop kommunikeret resultaterne af en stor undersøgelse omkring fremtidens kvinder, og konklusionen er, at vi kvinder “flytter” os fra Power til sårbarhed.

Mød nogle af Danmarks mest indflydelsesrige og modige kvindelige ledere og indlægsholdere, som vil fortælle deres helt egen historie om netop denne transformation. Kom og bliv inspireret, motiveret og meget klogere på, hvad der i fremtiden kræves af dig som kvindelig leder, og hvordan du kan bruge din kvindelige sårbarhed til at styrke din position.

Du kan glæde dig til en helt fantastisk dag, masser af sparring med andre inspirerende kvindelige ledere, aktive workshops, motiverende og humoristiske foredrag – vi lover, at både kreativiteten og lattermusklerne vil blive taget i brug denne dag. Du vil gå derfra med rygsækken fyldt af nye ideer, motivationstanken fyldt op, og en værktøjskasse der er fyldt med brugbare værktøjer.. DET ER BARE EN DAG DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF!

I år sætter vi bl.a. fokus på:

  • Kvinder i ledelse – brug dine værdier aktivt, det giver flere kunder ( værdi og kulturforankring)
  • Fra power til sårbarhed  – din sårbarhed er også din styrke
  • Den kvindelige leders fremtoning og opførelse – hvad betyder denne?
  • Hvad er fremtidens ledelse  – hvilke krav stiller den til os?
  • Forankring af ens grundværdier
  • Powerkvinder gennem tiden – hvad bringer fremtiden kvindelige leder til bordet
  • Positiv psykologi i ledelse
  • …og meget mere

På Hotel Scandic Sluseholmen byder vi på skøn morgenbuffet, Urban lunch med både kolde og varme retter, eftermiddagsbuffet, samt alt hvad hjertet kan begære i form af the, kaffe i alle varianter, kolde drikke, sunde drikke, og selvfølgelig en vinsmagning til at slutte dagen af med.

Danmarks bedste historiker Kåre Johannessen har aldrig været kvinde…men han har med stor iver studeret fænomenet gennem mere end 40 år, og tager dig med på en sjov og fantastisk rejse gennem tiden, med hans humørfyldte foredrag “Hjælpeløse Fruentimmere….?!?

Mød også Henrik Leslye med foredraget “Positiv psykologi i ledelse”. Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver der hvert år, inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer samtlige deltagere et højt udbytte i og uden for kursuslokalet. Henrik baserer sin undervisning og foredrag på den nyeste forskning inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling.


Mere information om konferencens foredragsholdere og workshopsfacilitatorer

WORKSHOPS

  • Sanne Møller Skovgaard -Workshop ”Grounded Leadership”
  • Trine Egede – Workshop: ”Bæredygtig ledelse- fremtidens Mindset er grønt”

Hvis du ønsker at deltage på én eller begge workshops, kan du tilmelde dig længere nede på siden (inkl. i prisen). Vores program giver dig mulighed for at deltage på begge workshops.

LOKATION
Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SV

INKL. GOODIE BAG
Glæd dig til vores goodie bag som repræsenterer vores sponsorer.

FORPLEJNING
I vores pris indgår der morgen-, frokost- og eftermiddags-buffet. Frokostbuffeten er en Urban Lunch, som er en god variation af kolde og varme retter samt oste og lidt sødt. Ved vores eftermiddags-buffet, sørger vi altid for at der er såvel sunde som søde småretter der kan tilfredsstille den “lille sult”, men som absolut ikke må undervurderes. Der er mulighed for varme og kolde drikkevarer hele dagen.

 

Målgruppe

Kvindelige ledere og mellemledere i erhvervslivet.

Udstillere

Her finder du konferencedagens udskillere – følg med herinde, da der hele tiden kommer nye til 🙂

 

FOR 5 ÅR SIDEN – FIK JEG EN IDE!

Mit navn er Barbro Jensen og jeg er stifter og indehaver af BARBRO Shoes.

Som ganske ung fik jeg en knæskade der gjorde, at jeg siden altid har været på jagt efter elegante og behagelige sko, der var gode at gå i.

Efter at have rejst i det meste af verden og shoppet sko i et utal af skoforretninger overalt, indså jeg at der var endog meget langt imellem de perfekte sko.

IKKE LANGT FRA TANKE TIL HANDLING
Jeg tog en rask beslutning – hævede min pension og begyndte at arbejde for min passion: Elegante sko, med medium hæl og i et flot design – sko du kan have pdøgnet rundt og ikke har lyst til at tage af.MIN MISSION

MIN PASSION
Elegante damesko, med medium hæl og i et flot design – herresko med elegance og komfort. Kort sagt:  du kan have på døgnet rundt og ikke har lyst til at tage af.

MIN MISSION
Smukke og behagelige sko, du kan gå i. Sko der får dig til at føle sig stærk og sexet på samme tid uden at du skal give afkald på at kunne gå, stå og danse som du vil.

 

Læs mere på Babroe Shoes

________________________________________________________________________________________________

 

Jeg går tæt på …og skaber STÆRKE resultater!

Kan dit kvindebillede stå prøven? En Zenani photosession er en opdagelsesrejse i dit indre og ydre Kvindebillede.
Det er ikke et portrætbillede – Det er en indre oplevelse, der forstærker din følelse af dig som kvinde. Uanset hvad du ønsker at tiltrække ind i dit liv, vil et Kvindebillede der oser af AUTENTICITET og DIN unikke energi have en magnetisk effekt.

At få din sande kerne frem, kræver MAGI, passion og en vilje til at skabe de resultater du drømmer om.

Jeg elsker det SKÆVE, det SKØRE, det ANDERLEDES, det som alle andre glor mærkeligt efter – og hvorfor?
Fordi jeg altid selv har været anderledes og ikke altid accepteret af samfundet og mit eget nærmiljø.

Idag syntes jeg det er fedt at være på tværs – det er fantastisk at skille sig ud og også lidt sjovt nogle gange at provokere lidt for at få budskabet ud….

Læs mere om Suezanna Zenani’s personlige historie her

Videre til zenani.dk

________________________________________________________________________________________________

Særlige praktiske informationer

LOKATION
Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SV

TIDSPUNKT
08.00 – 17.20 >

FORPLEJNING
I vores pris indgår der morgen-, frokost- og eftermiddagsbuffet. Kaffe, The, vand og frugt. Urban lunch er en rigtig god variation af kolde og varme retter, oste og sødt.

Ved vores eftermiddags buffet, sørger vi altid for at der er såvel sunde som søde småretter, der kan tilfredsstille den “lille sult”, men som absolut ikke må undervurderes.

PARKERING
Rigtig gode parkeringsmuligheder – frie parkeringspladser samt P-kælder under Sandic (95kr. for hele dagen)

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig dagligt fra kl. 9.00-16.00.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarne undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser pr telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding - vælg billet med den Workshop du ønsker at deltage på.

Detaljer Pris Stk.
10/10-2019 Tidens kvinder – Fremtidens ledere konference 2019 - INGEN Workshop 3.995 (DKK)*  
10/10-2019 Tidens kvinder – Fremtidens ledere konference 2019 med Workshop Spor A "Bæredygtig ledelse - Fremtidens Mindset er grønt" med Trine Egede 3.995 (DKK)*  
10/10-2019 Tidens kvinder – Fremtidens ledere konference 2019 med Workshop spor B "Grounded Ledership" med Sanne Møller Skovgaard 3.995 (DKK)*  

* price does not include taxes