Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

GRATIS informationsmøde OM TEAL – næste generations organisation

TEAL er et varmt emne, der har fanget manges interesse, idet vi ser et stigende antal TEAL organisationer opnå markante forretningsmæssige fordele ved at tænke ledelse, hierarki og ansvar på en helt ny måde.

Målet med dette informationsmøde er, at gøre det enkelt og let for organisationer at komme i gang med TEAL. I vores tilgang til TEAL fokuserer vi på projektmiljøer.

Det gør vi fordi projekter med deres tidsbegrænsede organisation, er et godt sted at gøre sig de første praktiske erfaringer med TEAL. Hvor TEAL er næste generations organisationer, er TEAL PROJECTS næste generations projekter.

TEAL PROJECTS er nye indsigter og erfaringer, der bygger ovenpå eksisterende projekterfaringer. Fremfor alt er TEAL PROJECTS bevidsthed om menneskelig interaktion i organisationer – en bevidsthed vi bruger aktivt og målrettet, når vi hjælper organisationer med at komme i gang med TEAL PROJECTS.

Vores resultater med TEAL PROJECTS taler for sig selv, idet vi har leveret forretningskritiske projekter og strategiske programmer til tiden og væsentligt under budget. Men den største gevinst er i virkeligheden den feed-back vi har fået fra projektdeltagerne, der går på, at det på et medmenneskeligt plan er mere meningsfuldt at arbejde på denne måde.

Målgruppe

Projektleder, projektchefer og projektdirektørere samt andre ledere og medarbejdere der arbejder med eller har interesse i projektet.

TEAL og vores konsulentydelser henvender sig til organisationer – private som offentlige – der har et eller flere af følgende karakteristika:

  • Organisationer der synes, at udvikling generelt er for dyr og for langsommelig, og derfor ønsker inputs og inspiration til, hvordan udvikling kan gøres enklere, hurtigere og billigere
  • Organisationer der er nysgerrige og interesserede i at høre om helt nye vinkler på organisation og ledelse med høj grad af autonomi (selvledelse)
  • Organisationer der har investeret mange ressourcer i at kunne alle de rigtige metoder og værktøjer, men som som ikke synes, at det har givet tilstrækkelig value for money
  • Organisationer der står med et nødlidende udviklingsinitiativ (fx. et projekt eller program), som man meget gerne vil have tilbage på sporet igen
  • Organisationer der ønsker enklere, hurtigere og billigere projekter.

Indhold

09.00    Byder vi på en dejlig morgenbuffet og Networking

09.30    Introduktion af TEAL:

  • Hvad er TEAL?
  • Eksempler på succesfulde TEAL organisationer og deres erfaringer
  • Eksempler på egne erfaringer med at anvende elementer af TEAL i projekter
  • Hvorfor TEAL?
  • Åben debat?

“De mest spændende gennembrud i det 21. århundrede vil ikke ske på grund af teknologi, men på grund af en udvidet forståelse af hvad det vil sige at være menneske.”
– John Naisbitt

11.30    Tak for i dag og kom godt hjem

Hvad kan du forvente

Information om fremtidens organisation TEAL og TEAL projekter.

Særlig praktisk inforamtion

Der er fri parkering ved World Trade Center i Ballerup.

Noshow fee DKK 180,-

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Indlægsholder

Indlægget varetages af én af vores erfarende og højt kvalificerede TEAL eksperter.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Tilmelding til kurset

0.00 DKKEkskl. moms