Tilmeld nyhedsbrev

Fremtidens arbejdsmiljø – gratis fyraftens seminar

Fremtidens arbejdsplads skal være både forandringsparat og bæredygtig!

Gratis, inspirerende og sjovt fyraftensforedrag, hvor de to certificerede arbejdslystkonsulenter  Helle Ask og Trine Egede dels giver et bud på fremtidens arbejdsmiljø og arbejdsformer, dels giver deres bud på hvilke værktøjer og kompetencer fremtidens ledere og medarbejdere får brug for i de kommende år.

Om foredraget:
Fremtiden kommer – og hvilke krav stiller den så til dig, dine medarbejdere og din virksomhed?
Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning, affaldssortering og bambustallerkener i kantinen. For fremtidens virksomheder er der meget mere i spil, ikke mindst evnen og viljen til at håndtere og implementere forandringer. Hvad vil det kræve af ledere og medarbejdere?

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

  • Hvad forstår vi ved begrebet ”Bæredygtigt arbejdsmiljø”, og hvordan bliver jeres virksomhed en bæredygtig arbejdsplads?
  • Forandringerne kommer – er du og dine medarbejdere klædt på til at håndtere dem?
  • Hvor starter vi ?

Vi åbner dørene kl. 16.30, hvor vi byder på kaffe, the og lidt sødt.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til alle – ledere som medarbejdere – der har interesse i hvordan man klæder sin arbejdsplads på til at håndtere de krav og forventninger fremtiden bringer.

Særlige praktiske informationer

Der er gratis parkering ved World Trade Center i Ballerup og Hotel Montra Sabro Kro.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Indlægsholdere

Indlægsholder er Helle Ask og Trine Egede, der er begge er certificerede arbejdslystkonsulenter med speciale i forandringer og forandringsprocesser og deres betydning for virksomheden.

Begge er partnere i virksomheden Benefit4Life, der uddanner ledere og medarbejdere i kunsten at lede, implementere, håndtere og forankre forandringer i både private og offentlige virksomheder.

Internt forløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 6/12-2018 17.00-19.00 0 (DKK)*  
Sabro v. Århus 30/1-2019 17.00-19.00 0 (DKK)*  
Ballerup 6/2-2019 17.00-19.00 0 (DKK)*  

* price does not include taxes