Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Styrk din kommunikation

..med kraftfulde og praktiske kommunikationsværktøjer

Workshop eller kursus internt i virksomheden.

Kraftfuld kommunikation er en disciplin, som nok er den mest efterspurgte blandt ledere og medarbejdere. En disciplin som du sjældent får nok af, fordi du udelukkende bliver god til kommunikation ved konstant og daglig træning.

Du befinder dig i en verden med opgaver som alle fordrer tæt samarbejde mellem mange forskellige interessenter på tværs af flere faglige interne og eksterne faggrupper. Tilstedeværelsen af kraftfuld kommunikation er limen, der binder jeres relationer sammen. Udeblivelsen er at I splittes, graver dybe skyttegrave og peger fingre af hinanden, når I ikke lykkes. Effekten er tydelig i jeres resultater.

Kun ved at være en aktiv selvdisciplineret spiller styrker du den daglige kommunikation og dermed jeres fællesskab. Du får praktiske værktøjer med hjem, så du kan træne kraftfuld kommunikation, kropssprog, aktiv lytning og lytte mellem linjerne.

 

Udbyder:

Målgruppe

Workshoppen er for dig som er leder, teamleder, mellemleder, afdelingschef, projektleder, leder i din egen virksomhed eller i det hele taget medarbejder, som ønsker at stå stærkt i din kommunikation. Du kan lide at være leder eller påtage dig lederskab og trives godt i rollen, men nogen gange er det som, at I taler forbi hinanden, at I bruger unødig tid på misforståelser og at aftaler ikke bliver holdt til stor irritation for alle og ikke mindst dig selv.

Hvad får du?

Du får viden, indsigt og træning i:

  • modellen af verden
  • forskellen på hvor god du er til at lytte og hvad lytter du efter
  • forskellen på at lytte/høre og lytte aktivt/kraftfuldt
  • bevidsthed og effekten af non verbal kommunikation
  • fra begrænsende til de fem kraftfulde kommunikationsformer
  • hvorfor kropssprog og tonation er så afgørende for udfaldet af din kommunikation

Fællesnævneren for begrænsende og kraftfuld kommunikation

I begge kommunikationsformer ønsker at opnå eller modtage noget bestemt, som du udtrykker med ord eller i din adfærd. Forskellen er, at den begrænsende kommunikation generelt er hæftet op på gamle mønstre, som du gentager ubevidst. På trods af, at du ikke opnår det ønskede resultat, fortsætter du med at gentage dig, fordi gentagelsen gør dig tryg. Du ved, hvad du får, og igen får du ret i din antagelse om dig selv og de mennesker, som du kommunikerer med.

Når du indser, du er fanget i et mønster, har du mulighed for at vågne op og bevidstgøre noget andet, end det du plejer. Du udvikler dig som menneske i stedet for at afvikle dig.  Du skifter spor, kan man sige. Den kraftfulde kommunikation kræver, at du bevidst tager en beslutning om at træne.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er det en selvfølge, at du deltager aktivt i dagens program – for det kommer du til.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

 

Dit udbytte

Med bevidsthed på at integrere den kraftfulde kommunikation i din dagligdag vil du og dine omgivelser opleve, at du kommunikerer på en simpel og enkel måde, så alle føler sig set og hørt i forhold til dig/mig relationen, stemningen og udførelsen af opgaven. Du bliver en aktiv og bevidst spiller, som styrker jeres daglige kommunikation og dermed jeres samarbejde og fællesskab.

Om facilitator 

Lene Fischermann, Kursus-Kompagniet, teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver, underviser

Lene Fischermann er teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver, underviser, certificeret Talents Unlimited konsulent og foredragsholder. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Master coach og Mindjuice Master Coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Ennegrammet.

Hun er desuden uddannet konfliktcoach og mægler, Mindfulness Practitioner samt certificeret TT38 Talents Unlimited i talent. . Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR fra flere teknologiske virksomheder.

Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer. Det gør hun gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Virksomhedsforløbet

Dette interne virksomhedsforløb tilpasses og tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov, interne processer, strategier og målsætninger.

Kontakt vores konsulent Britt Vangsgaard tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på Britt@kursus-kompagniet.dk – hun sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Afholdelsessteder

Internt virksomhedsforløb - hele Danmark | Telefon: +45 5380 9004

KONTAKT OS PÅ TLF. 5380 9004, VI TAR GERNE EN UFORLIGTENDE SNAK.