Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Stressafklaring – Hold på dine ledere og medarbejdere

Skræddersyet personligt coachingforløb 

Hold på dine ledere og medarbejdere  – Hjælp dem til at opretholde motivationen til at lykkedes godt i deres arbejde.

Det er alt afgørende, at I som virksomhed sikrer Jer, at jeres ledere og medarbejdere holder motivationen, er engagerede og mærker arbejdsglæde i hverdagen. Det er lige præcis det, som dette forløb har fokus på! Med et personligt, skræddersyet coachingforløb forløb får jeres ledere og medarbejdere en objektiv og erfaren sparringspartner, hvor de kan dele mere følsomme og private emner, der forhindrer dem i at yde deres bedste og få konkrete værktøjer til at komme tilbage på sporet.

 

 

Målgruppe

Kurset er henvendt til virksomheder, der gerne vil hjælpe deres ledere og medarbejdere til at genfinde motivationen i deres arbejde.

 

Workshoppens indhold

Coachingforløbet er skræddersyet den enkelte leder eller medarbejder og har fokus på at identificere hvorfor motivationen ikke er som den plejer og give konkrete værktøjer til at genfinde og fastholde motivationen.

Forløbet vil typisk indeholde følgende:

  • En afklaring af værdier og kompetencer således, at det bliver tydeligt hvad der skaber motivation og arbejdsglæde
  • Konkrete værktøjer til hvordan motivationen kan genfindes og opretholdes
  • Motivering og støtte igennem hele processen

Det er muligt at supplere coaching-forløbet med en personlighedstest.

Udbytte

Virksomheder får hjælp til at fastholde deres ledere og medarbejdere med fokus på at højne trivslen.

 

Priser

Det er muligt at vælge forskellige pakker afhængigt af behov.

Kontakt for yderligere information på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et forløb.

 

 

Beliggenhed og form

Coaching-forløbet varer typisk 3 måneder og kan foregå på flere måder afhængig af behov og tilrettelægges efter behov. Der kan være tale om personlige møder, skypemøder, telefonmøder, e-mails og walk & talk.

Personlige møder foregår i Hellerup på følgende adresse:
Ordnung Kontorhotel
Tuborgvej 5
2900 Hellerup

Coach

Tanyia Hammer_underviser hos Kursuskompagneit.dk, Karriereafklaring – går du i karriereovervejelser?, kursus, uddannelse

Executive Coach, Tanyia Hammer med fokus på at hjælpe ledere og medarbejdere i en forandringsproces. Hun møder altid mennesker hvor de er, hvilket gør at hun leverer gode resultater.

 Tanyia Hammer er uddannet cand.merc. samt Coach og har arbejdet i forskellige ledende, kommercielle og operationelle roller fra flere forskellige brancher og organisationer, bl.a. IBM, Telenor og Right Management. Tanyia Hammer kan således tilbyde en solid forretningsforståelse og menneskeforståelse.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi tilpasser gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarne coach og undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Se flere interne virksomhedsforløb her

KONTAKT GERNE VORES KONSULENT BRITT VANGSGAARD PÅ TLF. +45 5380 9004 FOR YDERLIGERE INFORMATION OG PRIS.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.