Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

SILENT LEADERSHIP MASTERCLASS

Styrk din gennemslagskraft i selskab med andre ambitiøse, visionære og bevidste ledere.

Over 2 intensive dage får du adgang til et ledelsesværktøj, der er så cutting edge, at det ikke står i ordbogen, men i al sin banalitet har skabt værdi i nogle af de største danske og internationale organisationer. Vi inddrager cases fra bl.a. Amazon, Google og mine egne kunder, som fx Novo Nordisk, DSV, Finansforbundet og Region Midtjylland.

Du får den nyeste hjerneforskning og hands-on-erfaring med at navigere i den stærke stilhed, mange frygter. Oplev den gennemslagskraft, dine ord får, når de hviler på et fundament stilhed.

Bastian Overgaard ser frem til at booste dit lederskab med den måske vigtigste ledelseskompetence i det 21. århundrede – evnen til at reducere støj og skabe fokus på det, som er essentielt.

 

 

MERE END 9 UD AF 10 DELTAGERE VIL ANBEFALE DENNE MASTERCLASS TIL KOLLEGER. DEN GENERELLE TILFREDSHED EVALUERES GENNEMSNITLIGT TIL 9,5 UD AF 10.
SLIENT LEADERSHIP MASTERCLASS

 

Silent Leadership Masterclass er for ledere, projektledere, konsulenter og product owners, som ikke blot taler om fremtiden, men faktisk lytter til hvad den kræver af os.

Jeg inviterer virkelighedens dirigenter og fremtidens inspiratorer. Dig, der stræber efter at gøre lederskab til et mesterværk. Ikke ved at råbe højere og løbe hurtigere, men ved at lede ud fra det intelligente mellemrum. Fra den klarhed, mening og samhørighed, der bor i stilheden.

Over to moduler ser vi på, hvordan “støj” bremser fremdrift, forandring og reel videndeling. Hvor lidt dine kolleger egentlig hører af det, du siger. Og hvordan du bygger broer af viden og tillid i dit team ved hjælp af silent co-creation.
_______
Bastian

SILENT LEADERSHIP MASTERCLASS
v/ Bastian Overgaard

Målgruppe

Silent Leadership Masterclass er relevant, hvis du leder mennesker, teams eller projekter. Især hvis du har en erkendelse af, at fremtidens lederskab handler mere om facilitering end ledelse. Har du ingen erfaring med at facilitere møder eller processer, er denne masterclass ikke noget for dig. Ej heller, hvis tanken om at improvisere og vove fodfæste skræmmer dig.

Adgangskrav: Test og personlig samtale

 

Program for SILENT LEADERSHIP MASTERCLASS

Forløbet kan tilpasses efter behov.

MODUL 1

Boost din ledelse med silent co-creation facilitering

ONE2ONE:

Individuel ledelsescoaching og sparring på “hjemmeopgaver”

(2 x 30 min. over skype/tlf.)

 

MODUL 2

Dit fulde potentiale, silent leadership og implementering

COMMUNITY OF PRACTICE:

Videndeling, sparring og netværk

(Online og offline)

 

SLIENT LEADERSHIP MASTERCLASS

 

Moduler

KORT OM MODUL 1:

Her får du lynhurtigt få aha-oplevelser omkring, hvor stort potentialet i stilhed er. Dagen starter med et involverende oplæg, hvor du arbejder med principperne for silent co-creation. Du får udleveret en workbook, som giver dig en teoretisk ballast og praktiske værktøjer, du hurtigt kan anvende, når du skal lede i stilheden – og i støjen.

Følgende vil muligvis blive namedroppet: Ludwig Wittgenstein, Martin Heidegger, Daniel Kahneman, Frederic Laloux, Otto Sharmer og Teori U. Men måske i en kontekst, du ikke har overvejet før. Du får også den nyeste viden om, hvad der sker i hjernen i stilhed.

 Vi afrunder med en dynamisk workshop, hvor du anvender silent co-creation til at identificere, hvor du implementerer metoden i netop dit arbejde.

 

På modul 1 lærer du: 

  • at skabe optimal videndeling, hvor alle bliver hørt
  • at sikre udelt opmærksomhed i et rum
  • at skabe flow og fremdrift i møder
  • at facilitere effektiv tidsstyring
  • at planlægge dynamiske møder, workshops og samtaler ud fra silent co-creation modellen

 

KORT OM MODUL 2:

Vi følger op på de praktiske erfaringer, alle har haft med silent co-creation siden første modul. Men herefter er fokus på dig. Du vil blive klogere på dig selv, din gennemslagskraft og autoritet som faciliterende leder. Det betyder, at vi kigger indad og ser på områder, der ”støjer” i forhold til vores ledelse i mellemrummet.

Dagens øvelser faciliteres med silent co-creation. Det gør ikke blot, at du får metoden helt ind under huden. Det skaber også et intenst, fokuseret og tillidsfuldt rum, som styrker det mod, overskud og overblik, der skal til for at få succes med dit Silent Leadership.

Vi afslutter med en workshop, hvor du skaber en konkret action plan for, hvordan du nu indløser det fulde potentiale i dig selv og andre via stilhed.

På modul 2 lærer du:

  • at styrke din gennemslagskraft og autoritet
  • at motivere og skabe psykologisk tryghed
  • at hæve den kollektive intelligens i et team
  • at holde “et space” og hvile i “det som er”
  • at improvisere i autentisk styrke

Form

Undervisningen forløber i flere meta-lag, da begge dage faciliteres konsekvent med silent co-creation. I første modul har vi fokus på teori og praksis. I andet modul er der mere plads til øvelser, feedback og refleksion. 

For begge dage har vi en plan, som kan afvige alt efter, hvad rummet og det unikke hold af deltagere kalder på. På Silent Leadership Masterclass er antallet af deltagere holdt lavt for at sikre et intensivt læringsforløb med optimal værdi for den enkelte. 

One2one individuel ledelsescoaching

Allerede efter første modul gennemgår du den vigtigste del af denne masterclass: mødet med virkeligheden. Også kaldet hverdagen. Med dig bringer du alle dine nye indsigter og læringer. Og en begejstring over hvor effektiv og meningsfuld jeres kommunikation kan være, når den ikke drukner i ordforurening. Problemet er, at din organisation følger samme normer som altid.

Det er her, den individuelle sparring kommer ind i billedet. Du kan dele nogle af de første og afgørende udfordringer, der kan opstå, når du præsenterer stilhed i din organisation.

Vi anvender selvfølgelig stilheden i vores fortrolige samtale, så vi når langt på 30 minutter. Målet er, at du trygt kan give stilheden ordet i din facilitering af møder, samtaler og processer.

Community of practice

Efter modul 2 inviteres du med i et stærkt Community of practice, hvor du sammen med de andre Masterclass-deltagere forsætter jeres udvikling, udveksling og vigtige arbejde med at skabe uhørt værdi midt i orkanens øje.

Om Bastian Overgaard

LEADERSHIP BEYOND WORDS

Bastian Overgaard, KursusKompagniet, Slient Leadership Masterclass

Bastian Overgaard,Silent Leadership Coach

Bastian Overgaard er ledelsesrådgiver, foredragsholder og pioner inden for anvendelse af strategisk stilhed som ledelsesredskab. Han er omtalt i Forbes som though leader på området og har sat stilhed på agendaen i virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted og DSV. Bastian rådgiver primært større private og offentlige organisationer i, hvordan de effektiviserer deres mødekultur. Med Silent Leadership Masterclass underviser han ledere i at navigere i “støj” og kompleksitet – uden at tale om hverken mindfulness eller meditation.

Min mission er at skære støjen fra i mødet mellem mennesker. Mit værktøj: strategisk stilhed.
_____

Bastian

 

 

 

Praktisk information

Få 20% ved booking 2 måneder før jeres opstart.

Få 10% ved bookin 1 måned før jeres opstart.

 

Spørgsmål til Silent Leadership Masterclass?

Ring på +45 22 60 11 70 eller send en email på info@kursuskompagniet.dk og få en snak med konsulent Britt Vangsgaard.

Tilmelding til kursus

We're sorry, but all ticket sales have ended.