Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Service Mindset – fundamentet for enhver kundekontakt – Internt forløb

 

Service Mindset er for virksomheden og medarbejderen der ønsker at styrke sin kommunikation med kunden. Vi giver dig redskaber til at omsætte din serviceholdning til konkret adfærd samt tips og tricks til, hvordan man med enkle og praktiske metoder kan skabe bedre serviceoplevelser i den individuelle kundekontakt.

Vi udvikler materiale på baggrund af virksomhedens behov og daglige processer, og forvente masser af opgaver og aktivitet i forløbet. Med baggrund i eksempler fra virkeligheden bygger du videre på medarbejderens/virksomhedens egen viden om god kommunikation.

 

Kursuskompagniet.dk, Peopleteam, kurse
Service Mindset – fundamentet for enhver kundekontakt – Internt forløb leveres af Peopleteam, som er ATO Affiliates hos Aim4Knowledge og akkrediteret af PeopleCert® til at udbyde kurserne.

 

Målgruppe

Service Mindset er for virksomheden og medarbejderen der ønsker at styrke sin kommunikation med kunden. Vi giver dig redskaber til at omsætte din serviceholdning til konkret adfærd samt tips og tricks til, hvordan man med enkle og praktiske metoder kan skabe bedre serviceoplevelser i den individuelle kundekontakt.

God kundesevice kan  tydeligt ses på bundlinjen!

Kursusindhold

 • Hvad er service – set med kundens øjne?
 • De 4 servicevarianter – hvad gør du selv?
 • Service Mindset – hvordan ser det ud i praksis?
 • Introduktion til kundeadfærd – forstå hvorfor kunderne gør, som de gør
 • Hvad er ægte kundefokus – forstå betydningen af at sætte kunden i centrum
 • Peak End Rule – simple greb til den gode kundeoplevelse
 • Sådan håndterer du vanskelige kunder

Hvad kan du forvente

Dine medarbejdere kender DNA’et i den gode serviceoplevelse. De lærer helt konkrete teknikker – og får lov til at øve sig undervejs i forløbet. Men de får oven i dette også teknikker, så de kan forankre metoderne fra foløbet i deres dagligdag.

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En uddannelse bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser


Efter kurser kan du forvente:

 • Hele undervisningsmaterialet og en fyldt værktøjskasse, som medarbejderen efterfølgende kan benytte i hverdagen som deres eget opslagsværk
 • Kursuscertifikat med bevis på deres nye kvalifikationer
 • Alle medarbejdere bliver medlem af Kursuskompagniets kampagneprogram, som giver mulighed for at deltage på vores gratis seminarer og foredrag samt spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

 

Særlig praktisk information

Op til 1 måneder efter forløbet er der mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med vores underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Brian Vang har arbejdet med kundeservice som leder og rådgiver i to årtier. Han er uddannet Cand. Mag. (filosofi og psykologi), og har foretaget analyser, rådgivning og praktisk kommunikations-uddannelse for private virksomheder og offentlige institutioner, med henblik på at skabe bedre serviceoplevelser. Brian Vang har massiv erfaring med analyse af kundekontakt i telefon, på skrift og i personlige henvendelser, med særligt fokus på dialog og kropssprog. Han har gennemført analyser, kurser og individuel praktisk kommunikationstræning i alle typer af virksomheder, og har således en meget bred erfaringsbaser omkring service mindset.

Johnny Jensen har højt udviklede spidskompetencer i at skabe konkrete adfærdsændringer gennem enkle metoder, der er praktisk anvendelige umiddelbart efter, at man har lært dem. Johnny har i det private og det offentlige fungeret både som personaleleder og som ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse gennemførsel og kontrol af hundredevis af praktiske uddannelser. Alle med hovedvægt på at bibringe deltagerne viden, færdigheder og holdninger til at kunne udfylde deres til enhver tid gældende funktion. Johnny har gennem en årrække også været chef for en nordisk supportorganisation med fokus på loyale og glade kunder gennem effektive processer og gode serviceoplevelser.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyer et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.