Tilmeld nyhedsbrev

Salg 2.0 – for professionelle sælgere (2 dage)

Vil du og din virksomhed vinde kampen om kunderne?

Salg skal trænes vedvarende ellers går du som sælger i stå. Dine kunder og indkøbere forventer, at møde en topprofessionel sælger, med stor indsigt og kompetence inden for deres område.

Den topprofessionelle sælger bliver konstant målt på deres salg, kundedialog og løbende på salgsindsatser. Det er hårdt at være professionel sælger, men med de rigtige dialogværktøjer og slagsværktøjer er det en givende, spændende og en selvudviklende position.

Deltagerkrav og forberedelse:
Der kræver ingen specielle faglige forudsætninger at deltage i kurset, men det kræver erfaring med salgsarbejde og kendskab til planlægning af et professionelt salg. Der er ingen forberedelse til kurset, udover at du skal have gjort dig nogle tanker omkring dit nuværende salgsarbejde og hvor der er plads til udvikling.

 

Målgruppe

Kurset er for den professionelle sælger, salgskonsulent, key account manager, salgschef og salgsdirektør med nogen eller megen erfaring i salg og key account management. Kurset er også for de salgsledere der vil blive endnu bedre til at lede og træne deres professionelle sælgere.

Formål:
Fra sælger til topprofessionel sælger. Fornemmelsen af et godt salg og det at få en god ordre, er altid den samme – den er helt fantastisk. Alt går op i en højere enhed, og kunden er glad og tilfreds med sit køb.

Derfor er formålet med dette kursus, at sikre, at du som sæger vedvarende træner og udvikler dine salgsevner og løbende er i fremdrift – frem for at gå i stå. Den energi og den begejstring for salgsarbejdet som du startede karrieren med skal fastholdes til gavn for både dig, virksomheden og ikke mindst kunden. Du skal ikke være en af dem der kører på rutinen, men en af de få der virkelig udvikler sig som professionel sælger. Salg er sjovt når det trænes og løbende udvikles. Og uden salg ingen virksomhed.

 

Kursusindhold

Salgsarbejde er mange ting. Men vi kommer ikke uden om, at man som professionelle sælgere skal have system i at opsøge nye kunder, system i at sælge mere til de kunder vi allerede har, så salget udvikles – og vi skal have styr på hvordan vi arbejder sammen med kunderne frem for at blive opfattet som et forstyrrende element.

Sælgere der besøger kunder uden at have et mål – og uden at få en ordre – opfattes ofte som en forstyrrelse frem for en professionel repræsentant for en virksomhed. Den professionelle sælgere er målrettede og konkret, og ikke bare en ”besøgsven”. Derfor er det vigtigt, at man hele tiden udvikler på salgsevner og organisere alle salgsindsatser, så kunderne glæder sig til aftalte møde – frem for at glæde sig til sølgeren går igen!

På dette 2-dags forløb arbejder vi med den gode kundedialog, som sikre en optimal og værdifuld oplevelse for både kunden og for dig som er i kontakt med kunden. Med effektive værktøjer, teknikker, viden om salg og viden om salgsindsatser opnår du en lettere, hurtige og mere målrettet dialog med kunderne. Til gavn for både kunden, virksomheden og selvfølgelig dig som professionel sælger.

Om formiddag har vi fokus på salgsindsatser, og hvordan vi vedvarende sikrer, at vores evner som sælger og formidler forbedres frem for at gå i stå eller måske ligefrem tilbagegang. Vi arbejder med motivation for at købe frem for at overtale kunderne til at købe.

Eftermiddagen har fokus på styring af salgssamtalerne og møderne hos kunden. Vi arbejder med tidsstyring i mødet, styring af fokus, målsætninger i mødet med kunden og det at sikre den rette stemning under mødet.

Hvad kan du forvente

Forvent af komme fra kurset med fornyet energi, nye ideer og nye værktøjer til at styrke dine salgsindsatser og dit salgsarbejde vedvarende. Regn også med, at få tilført nye værktøjer til at præsentere både dig selv, virksomheden og produkterne på en motiverende og inspirerende måde.

Du får, efter kurset, lettere ved at fastholde og motivere dine kunder til at købe og til at holde dialoger i virksomheden omkring det professionelle salgsarbejde.

Desuden kan du forvente:

  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
  • Et kursus bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
  • Networking med andre kursister


Hvad kan du forventer efter kurset:

  • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
  • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
  • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
  • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kurser, konferencer og foredrag.


Undervisningsform:

Kurset er aktivt, motiverende, lærende og involverende, og alt der skal læres bliver lært og trænet på kurset.

Al teorien og træningen fra 1-dags forløbet indgår også på 2-dags forløbet, men her indgår der yderligere nye værktøjer og træning i kommunikation og konflikthåndtering.

Vi anbefaler, at du læser kursusprogrammerne til både 1- og 2-dags forløbet. Hele kursusmaterialet bliver udleveret som din egen personlige værktøjskasse og opslagsværk.

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret slags/undervisningsmateriale til brug efter kurset, som du kan benytte i din planlægning af salgsindsatser og alle salgets faser. Efter kurset vil du få tilsendt dagens undervisningsmateriale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk.

Der er også fri tilgang til personlig sparring på e-mail, SMS og telefon med din trainer og underviser op til 3 måneder efter kurset. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Alle vores forløb med fuld forplejning og diplom på dine nye kompetencer.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Lars Egsvang Ramussen har mange års erfaring med salg i forskellige brancher og på mange niveauer i en virksomhed. Så han kender alt til det med at planlægge salgsindsatser der fører frem til øget salg og tilgang af nye kunder. Han har arbejdet som sælger, Chefkonsulent, Key Account Manager, Markedschef, Salgschef og Salg- og Marketingsdirektør. I dag arbejder han som trainer, underviser, coach, mentor, sparringspartner, konsulent og professionelt bestyrelsesmedlem i private såvel som offentlige virksomheder.

Hans undervisningsform er aktiv, involverende, energisk og lærende på en let tilgængelig måde – altid med et smil på læben.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup d. 14/3 & 17/4- 2019 7.495 (DKK)*  

* price does not include taxes


7.495 DKKEkskl. moms