Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

SAFe® Product Owner/Product Manager

Levering af værdi gennem effektiv programledelse i et skaleret agilt setup med Scaled Agile Framework SAFe® 4 Product Owner / Product Management certificering baseret på seneste version SAFe 5.0

Product Owner / Product Management er kundens repræsentant i SAFe organisationen og har ansvaret for vision og produktet.

Lær at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at styre værdikæden i en Lean-Agile virksomhed – og lær om de aktiviteter, værktøjer og teknikker, der bruges til at håndtere backlogs og programmer – ved at blive SAFe® 4 Product Owner / Product Manager (POPM).

 

Kursusindhold

Under dette to-dages kursus vil deltagerne få en indgående indføring i produktledelse på teamniveau, forretningsniveau og styringsniveau, og hvad produkt-ejere og produkt-ledere kan gøre for at udføre deres rolle effektivt.

Kurset går i dybden med leverancer, krav og kompetencer for produkt-ejere og produkt-ledere rollerne og forklarer endvidere sammenhænge bag de forventninger der stilles til rollerne.

Endvidere drages der paralleller til eksisterende roller og leverancemodeller for at anskueliggøre forskelle og fordele ved den agile organisation og hvordan der skaleres i SAFe.

Kursisterne lærer også, hvordan man anvender Lean til at identificere MVP’s, skrive Epics, bryde dem ned i Features og Stories, samt at planlægge og gennemføre iterationer og planlægge program intervaller (PI).

Endelig lærer deltagerne om den kontinuerlige leverance model og DevOps-kultur, hvordan man effektivt integrerer som produkt-ejer og produkt-leder, og hvad der kræves for vedvarende at forbedre det agile release train. Samarbejdet med udviklingsteam og arkitekter omkring produkt ejerskab og levering af den bedste løsning er et vigtigt element på kurset.

Kurset rundes af med Q&A samt tips til certificeringen.

Hvem deltager?

Kurset henvender sig til projektledere, programledere og forretningsejere der ønsker at forstå og kunne agere i et skaleret agilt program, samt eksisterende  produkt-ejere (PO) og produkt-ledere (PM) der ønsker at forbedre leverancerne en agil organisation.

Kurset er ideelt for forretning eller produkt ejere samt scrum masters der har behov for at forstå hvad de kan forvente og skal kræve af Product Owners og Product Management i en agil organisation.

Kurset kræver ingen forudsætninger.

Udbytte

Kurset går i dybden med Product Owner og Product Manager i SAFe rammeværktøjet og giver kursisten forudsætning for at kunne bestå certificeringen til SAFe® 4 Product Owner / Product Manager (POPM) (inkluderet i prisen).

Man lærer at sætte retningen for produktudviklingen og styre den røde tråd fra vision til leverancer.

Hvad dækker prisen over

  • Deltagerbevis
  • Undervisningsmateriale
  • SAFe POPM (POPM4) Certificering
  • Adgang til ScaledAgile Community
  • Forplejning på de 2 kursusdage (morgenmad, frokost, samt kaffe/te/vand/frugt)

Der udleveres en workbook på dagen.

Materialet er på engelsk.

Certificering

Certificeringen er inkluderet i prisen og skal tages på egen hånd efter kurset.

Certificeringen foregår online og er multiple choice besvarelse af 45 spørgsmål, der skal løses indenfor 90 minutter. Beståelse ved mindst 35 rigtige svar (77%).

Underviser

SAFe, Troels Jakobsen, KursusKompagniet, Lean Agile, kursus

Troels Jakobsen

Main instructor, Troels Jakobsen, has been working with software development since 1997 and as a Scrum Master since 2010. Troels has been part of SAFe implementations in Nordea and BEC and running SAFe trainings since earyly 2018.

Certifications:

  • SPC, SAFe Program Consultant (ScaledAgileFramework)
  • Scrum Master (Scrum Alliance)
  • Certified Accredited Scrum Coach (Scrum Institute)

 

SAFe, Kasper Dannefær, KursusKompagniet, Lean Agile, kursus

Kasper Dannefer

Co-instructor, Kasper Dannefer, has been working with agile project management since 2004 with specialization in liaison between business, IT, contractors, developers and operation. Kasper has used agile mindset in numerous organizations.

Certifications:

  • SPC, SAFe Program Consultant (ScaledAgileFramework)
  • Scrum Master (Scrum Alliance)

Særlig praktisk information

Det er 2 intense dage, så sørg for at være veludhvilet og kan deltage den fulde tid.

Der skal ikke medbringes bærbar.

Undervisningen foregår på dansk.

Undervisningsmaterialet og certificering er på engelsk.

Materialet bliver udleveret på dagen.

Internt virksomhedsforløb

Alle vores forløb kan også bookes som interne virksomhedsforløb eller workshop med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulener om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Online kursus | +45 5380 9004
SE DATOER HER |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.