Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

PROJEKTLEDERKURSUS (3 dage)

 

KURSET ER FOR DIG, SOM ER NY ELLER KOMMENDE PROJEKTLEDER
Projektledere er attraktive blandt arbejdsgiverne og har en høj grad af arbejdsglæde, men det er også en kompleks rolle, der kan vokse sig uoverskuelig, hvis ikke du har de rette kompetencer. På kurset lærer du at styre dit projekt sikkert i mål ved at identificere og tage højde for risikofaktorer, samt ved at håndtere din styregruppe og interessenter undervejs.

For at kunne planlægge, gennemføre og afslutte et projekt, er det nødvendigt at have en dybere indsigt i hvad projektledelse går ud på, samt et grundlæggende kendskab til metoder og værktøjer til analyse, strukturering, planlægning, styring og dokumentation af projekter.

Så står du overfor et konkret projekt? Eller har du gennemført adskillige projekter men bruger unødig tid og frustrationer på de samme forhindringer undervejs hver gang? Uanset om du er helt ny projektleder, eller om du har arbejdet med projekter i nogle år, er der stadig meget nyt at lære på kurset.

Her sætter vi fokus på din rolle som leder og facilitator i projektarbejde. På dette kursus udvikler du dine kompetencer til at arbejde med projektgruppens menneskelige ressourcer, og du får de grundlæggende projektværktøjer, du skal bruge for at få succes med et projekt.

Derudover får du mulighed for at gennemgå og træne alle de essentielle værktøjer i projektplanlægning, som gør dig i stand til at overskue og forstå hele projektforløbet fra målformulering til afslutning.

PRAKTISK GENNEMFØRELSE
Kurset veksler mellem undervisning i projektledelsesteori og case-arbejde i grupper omkring typiske situationer i et projektforløb ud fra en gennemgående case. På kurset har vi fokus på dit ansvar som projektleder.
Selve undervisningen vil være en vekselvirkning mellem plenumoplæg, caseøvelser i grupper samt refleksionsøvelser i mindre grupper. Vi vil også benytte iscenesatte øvelser for at illustrere vigtige pointer om projektledelse.

Kurset er et 3-dages kursus

Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Målgruppe

MÅLGRUPPE
Du arbejder med eller styrer projekter i en privat virksomhed eller offentlig organisation. Hvis du er projektdeltager, kan du bruge kurset til at forstå din projektleders rolle og de projektværktøjer, I arbejder med i projektet.

Indhold og form

Uanset hvilket fremgangsmåde du foretrækker at anvende i projekter, er der en række faser, der går igen i de fleste fremgangsmåder inden for projektledelse:

 • Opstart
 • Business Case
 • Fastsættelse af mål
 • Kravspecifikation
 • Planlægning
 • Estimering/økonomistyring
 • Risikovurdering
 • Eksekvering
 • Ledelse
 • Test
 • Overvågning
 • Kvalitetsstyring
 • Afslutning

Lær at arbejde med målformulering og milepælsplanlægning
Få indsigt i, hvordan du varetager interesseanalyse og interessehåndtering
Lær om aktivitetsplanlægning og usikkerhed i projekter
Bliv klædt på til at vurdere og håndtere projekters risiko

På kurset har vi fokus på dit ansvar som projektleder. Selve undervisningen vil være en vekselvirkning mellem plenumoplæg, caseøvelser i grupper samt refleksionsøvelser i mindre grupper. Vi vil også benytte iscenesatte øvelser for at illustrere vigtige pointer om projektledelse.

Projektledere er attraktive blandt arbejdsgiverne og har en høj grad af arbejdsglæde, men det er også en kompleks rolle, der kan vokse sig uoverskuelig, hvis ikke du har de rette kompetencer. På kurset lærer du at styre dit projekt sikkert i mål ved at identificere og tage højde for risikofaktorer, samt ved at håndtere din styregruppe og interessenter undervejs.

På kurset har vi fokus på dit ansvar som projektleder. Selve undervisningen vil være en vekselvirkning mellem plenumoplæg, caseøvelser i grupper samt refleksionsøvelser i mindre grupper. Vi vil også benytte iscenesatte øvelser for at illustrere vigtige pointer om projektledelse.

Dit og virksomhedens udbytte

DIN VIRKSOMHEDS UDBYTTE
Med de rette projektledelseskompetencer øges chancen markant for at et projekt gennemføres succesfuldt – dvs. projektet leverer det aftalte, til aftalt tid og inden for rammerne af de aftalte ressourcer. Det er derfor vigtigt, at projektlederen er klædt godt på til opgaven.

Efter gennemført kursus kan du:

 • gennemføre både interne og eksterne projekter med succes
 • give kvalificeret sparring til interessenter og ledelse
 • organisere et effektivt projektteam
 • lede og motivere på tværs af afdelinger og interesser
 • inddrage og engagere styregrupper og interessenter ud fra en forståelse af deres særlige interesser og udfordringer i projektet


Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En workshop bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister
 • Alt undervisningsmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på vores gratis seminarer og foredrag samt spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

Særlige praktiske informationer

Du vil på kursusdagende få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 1 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med din underviser.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Lidt om Trine Egede

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun laver skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde flere steder.

Internt forløb

Vi skræddersyr gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 21-23/5-2019 15.995 (DKK)*  
Ballerup 22-24/10-2019 15.995 (DKK)*  

* price does not include taxes