Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

PRINCE2® Practitioner E-lerning

Lær at anvende PRINCE2® i praksis. PRINCE2® Practitioner online E-læring er til dig, der allerede er certificeret i PRINCE2® Foundation og ønsker en endnu bedre forståelse for projektarbejde efter PRINCE2-metoden. Her har du muligheden for at lære verdens førende projektmetode, og få en strukturerer tilgang til at lede og gennemføre projekter med Succes.

Med et online kursus i PRINCE2® Practitioner får du større evne til at anvende og tilpasse PRINCE2® til dine projekter.

Efter kurset vil du i højere grad kunne involvere dig i projekter og kunne analysere og anvende tilgange, processer og procedurer, samt bidrage til at styre projekter succesfuldt i mål med reduceret risiko for overskredne deadlines og budgetter.

LÆR METODEN BAG SUCCESFULD PROJEKTLEDELSE
Med PRINCE2® Practitioner får du større evne til at anvende og tilpasse PRINCE2® til dine projekter.

FORUDSÆTNINGER
Du skal have bestået certificeringseksamen i PRINCE2® Foundation for at kunne tage certificering i PRINCE2® Practitioner. For at få mest muligt ud af kurset, er det en fordel at du har erfaring med at arbejde i projekter.

Adgang 24/7 og i min. 6 mdr.
Hos os får du adgang til din e-læring i 6 måneder. Så kan du gennemgå forløbet, hvor og når det passer dig bedst. Vores digitale læringsplatform giver dig også løbende mulighed for at genopfriske din viden fra enkelte områder, så du ikke glemmer noget, du allerede har lært.

Kurset kan tages på dansk eller engelsk

 

Målgruppe

Kurset er for alle der ønsker en brugbar metode til at planlægge, organisere og styre projekter fra A-Z PRINCE2® Foundation certificeret
Projektkendskab er en fordel – det kan fx være gennem roller som:

 • Styregruppemedlem
 • Projektleder
 • Projektdeltager
 • Teamleder

Udbytte

KURSISTENS UDBYTTE

 • Styr på, hvordan du kan anvende PRINCE2®-metoden i forskellige typer projekter
 • Øvelser i, hvordan du kan tilpasse metiden til konkrete projekter
 • Større fokus på projekter, der leverer tydelige resultater Kompentencer til at identificere uhensigtsmæssige arbejdsgange og urealistiske projekter
 • De nødvendige forkundskaber til at bestå certificeringseksamen i PRINCE2® Practitioner

 

VIRKSOMHEDENS UDBYTTE

 • Projektdeltagere, teamledere og projektledere, der alle taler samme projektsprog og arbejde rud fra samme principper og processer, så projekternes succesrate stiger
 • En kontrolleret og effektiv projektstyring, der reducerer fejl og urentable projekter
 • Projekter der leverer det aftalte til tiden og inden for budget

 

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN

Den officielle PRINCE2®-manual PRINCE2® Practitioner- certificeringseksamen Læsevejledning til kurset Adgang til 23 e-læringsmoduler, quizzer og 2 testeksamener i 6 måneder Mulighed for faglig sparring med en PRINCE2® instruktør, der giver sparring og vejledning i løbet af kurset.

PRINCE2® PRACTITIONER KAN KOMBINERES MED: PRINCE2® Agile Practitioner

HVORFOR E-LEARNING

LÆR MERE OG HURTIGERE -LÆRING NÅR DU VIL, HVOR DU VIL

Med Adaptive Learning lærer du hurtigere, da e- læringen hurtigt tilpasses dit niveau for viden og starter derfra.
E-læringen er bygget på Artificial Intelligence, hvor systemet tilpasser sig din måde at lære på, hvilket sikrer en mere effektiv og individuel læring.

Uanset om du allerede besidder et vist kendskab eller om du er helt ny, så er der bevis for, at du med Adaptive Learning lærer hurtigere og opnår en høj læringseffekt.
Faktisk kan du reducere dit tidsforbrug på e-læringen med op til 50% – du trænes nemlig kun i dét, du har brug for at lære.

PRINCE2® Parctitioner e-læringen kan du tilgå fra alle platforme – computer, tablets og smartphones. Du kan med andre ord “lære når du vil, hvor du vil”.

Internt virksomhedsforløb

Alle vores forløb kan også bookes som interne virksomhedsforløb eller workshop med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulener om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

E-learning/Online kursus | +45 5380 9004

Bestil dit e-learning kursus her

Detaljer Pris Stk.
E-learning/Online kursus 8.900 (DKK)*  

* price does not include taxes