Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Præsentationsteknik og Power Point Internt forløb 2 dage

Vil du præsentere med sikkerhed og power?

Præsentationsteknik og PowerPoint learning med energi og dynamik. Kurset giver dig de nødvendige værktøjer og teknikker til at opbygge en præsentation, blive hørt og få dit budskab klart igennem.

Du er dit budskab – og du opfattes som din præsentation fremstår. Glæd dig til at fremstå både sikker, professionel, målrettet og motiverende i dine præsentationer fremover. Meget få, har egentlig trænet og lært at præsentere over for et antal tilhørere.

Hvor mange gange har vi ikke hørt andre sige, eller selv sagt, at vi ikke er meget for at stå overfor en flok indkøbere, kunder, direktion, banken, medarbejderne eller bestyrelsen og præsentere vores ideer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange.

Men med få teknikker får du trænet og lært de præsentationsteknikker og opsætninger der i fremtiden gør, at du vil opnå succes med dine præsentationer og bragt dit budskab igennem med stor troværdighed, energi og succes.

Foløbet er over 2 dage.

Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Målgruppe

Forløbet er for dig, der ønsker at arbejde målrettet og resultatorienteret med præsentationsteknikker, kropssprog og professionelle præsentationer, hvor dit budskab brænder igennem og du bliver hørt at dine tilhører.

Forløbet er over 2 dage.

Kursusindhold

Du er dit budskab 
Hvor mange gange har vi ikke hørt andre sige, eller selv sagt, at vi ikke er meget for at stå overfor en flok indkøbere, kunder, direktion, banken, medarbejderne eller bestyrelsen og præsentere vores ideer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange. Men med få teknikket får du trænet og lært de præsentationsteknikker og opsætninger der i fremtiden gør, at du vil opnå succes med din præsentationer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange. Men meget få har egentlig trænet og lært at præsenter over for et antal tilhørere.

Overfør dit budskab målrettet og med energi
Tænk dig, at du efter bare 1 dag kan gøre dine præsentationer så spændende, at tilhørerne nærmest ikke kan vente på at høre dit budskab.

Og det er muligt! For vi arbejder med et højt aktivitetsniveau og med så lette og målrettede værktøjer til Professionelle Præsentationer og præsentationsteknik, at du kommer fra kurset med helt nye metoder til at fastholde, motivere og begejstre dine tilhørere. Uanset om det er en idé til ledelsen, et budskab over for kunden eller din agenda på et personalemøde. Dine præsentationer forbedres markant med få lette tiltag.


Powerfulde Præsentationer

Eksempel på indhold (dette tilpasses virksomheden)

 • Hvad er en god præsentation for dig?
 • Hvad er dine styrker og hvad vil du gerne forbedre i dine egne præsentationer?
 • Hvordan kommer du af med din nervøsitet og skepsis overfor at præsentere?
 • Hvordan undgår du de kendte fejl der oftest begås når der præsenteres?
 • Hvordan præsenterer du på en måde så tilhørerne lytter intenst til dig – og forstår dit budskab?
 • Hvordan fastholder du energien i dine præsentationer – og hos tilhørerne?
 • Hvordan bruger du kropssprog og stemmeføring på en optimal og effektiv måde?
 • Hvordan sætter du struktur i dine præsentationer uanset om de er på 15 minutter eller en hel dag?
 • Hvordan bruger du PowerPoint, flipover og andre medier på en professionel og spændende måde i dine præsentationer?
 • m.m.

Hvad kan du forvente

Udbytte af kurset:
Du kan forvente at komme fra kurset med masser af nye ideer og konkrete værktøjer, så du i fremtiden kan afholde langt bedre og mere værdifulde præsentationer fyldt energi og dynamik.

Lær det hele mens du træner

 • Du kommer fra kurset med helt nye ideer og metoder til at gøre dine præsentationer levende, spændende og energiske.
 • Vi træner og implementerer alle værktøjer på kurset så du er helt klar til at præsentere når du kommer fra de 2 dage.
 • Din hverdag med præsentationer bliver aldrig det samme igen. Det bliver noget sjovere for dig selv – og noget bedre for dine tilhørere.
 • Dine budskaber bliver modtaget på en helt ny måde og du får en helt anden respons på dine præsentationer.

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et forløb bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Som medlem af vores kampagneprogram,får  hele virksomheden mulighed for modtage vores VIP invitationer til alle vores gratis events og kampagnetilbud.

Særlig praktisk inforamtion

Forberedelse:
Du vil før start få udleveret tilpasset kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse.

Op til 3 måneder efter uddannelsens afslutning har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med din undervise.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Lidt om Trine Egede

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun laver skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde flere steder.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.