Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Præsentationsteknik og Power Point (2 dage)

Vil du præsentere med sikkerhed og power?

Præsentationsteknik og PowerPoint learning med energi og dynamik. Kurset giver dig de nødvendige værktøjer og teknikker til at opbygge en præsentation, blive hørt og få dit budskab klart igennem.

Du er dit budskab – og du opfattes som din præsentation fremstår. Glæd dig til at fremstå både sikker, professionel, målrettet og motiverende i dine præsentationer fremover. Meget få, har egentlig trænet og lært at præsentere over for et antal tilhørere.

Hvor mange gange har vi ikke hørt andre sige, eller selv sagt, at vi ikke er meget for at stå overfor en flok indkøbere, kunder, direktion, banken, medarbejderne eller bestyrelsen og præsentere vores ideer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange.

Men med få teknikker får du trænet og lært de præsentationsteknikker og opsætninger der i fremtiden gør, at du vil opnå succes med dine præsentationer og bragt dit budskab igennem med stor troværdighed, energi og succes.

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde målrettet og resultatorienteret med præsentationsteknikker, kropssprog og professionelle præsentationer, hvor dit budskab brænder igennem og du bliver hørt at dine tilhører.

Kursusindhold

Du er dit budskab 
Hvor mange gange har vi ikke hørt andre sige, eller selv sagt, at vi ikke er meget for at stå overfor en flok indkøbere, kunder, direktion, banken, medarbejderne eller bestyrelsen og præsentere vores ideer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange. Men med få teknikket får du trænet og lært de præsentationsteknikker og opsætninger der i fremtiden gør, at du vil opnå succes med din præsentationer og budskaber. Mange frygter det mere end alt andet i livet. Bare det at holde en tale til en fest eller et jubilæum kan skræmme mange. Men meget få har egentlig trænet og lært at præsenter over for et antal tilhørere.

Overfør dit budskab målrettet og med energi
Tænk dig, at du efter bare 2 dage kan gøre dine præsentationer så spændende, at tilhørerne nærmest ikke kan vente på at høre dit budskab.

Og det er muligt! For vi arbejder med et højt aktivitetsniveau og med så lette og målrettede værktøjer til Professionelle Præsentationer og præsentationsteknik, at du kommer fra kurset med helt nye metoder til at fastholde, motivere og begejstre dine tilhørere. Uanset om det er en idé til ledelsen, et budskab over for kunden eller din agenda på et personalemøde. Dine præsentationer forbedres markant med få lette tiltag.


Powerfulde Præsentationer

Sammen arbejder vi b.la med:

 • Hvad er en god præsentation for dig?
 • Hvad er dine styrker og hvad vil du gerne forbedre i dine egne præsentationer?
 • Hvordan kommer du af med din nervøsitet og skepsis overfor at præsentere?
 • Hvordan undgår du de kendte fejl der oftest begås når der præsenteres?
 • Hvordan præsenterer du på en måde så tilhørerne lytter intenst til dig – og forstår dit budskab?
 • Hvordan fastholder du energien i dine præsentationer – og hos tilhørerne?
 • Hvordan bruger du kropssprog og stemmeføring på en optimal og effektiv måde?
 • Hvordan sætter du struktur i dine præsentationer uanset om de er på 15 minutter eller en hel dag?
 • Hvordan bruger du PowerPoint, flipover og andre medier på en professionel og spændende måde i dine præsentationer?
 • m.m.

Hvad kan du forvente

Udbytte af kurset:
Du kan forvente at komme fra kurset med masser af nye ideer og konkrete værktøjer, så du i fremtiden kan afholde langt bedre og mere værdifulde præsentationer fyldt energi og dynamik.

Lær det hele mens du træner

 • Du kommer fra kurset med helt nye ideer og metoder til at gøre dine præsentationer levende, spændende og energiske.
 • Vi træner og implementerer alle værktøjer på kurset så du er helt klar til at præsentere når du kommer fra de 2 dage.
 • Din hverdag med præsentationer bliver aldrig det samme igen. Det bliver noget sjovere for dig selv – og noget bedre for dine tilhørere.
 • Dine budskaber bliver modtaget på en helt ny måde og du får en helt anden respons på dine præsentationer.

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister


Hvad kan du forventer efter kurset:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på vores gratis events samt spare mange penge på kurser, konferencer og foredrag.

Særlig praktisk inforamtion

Deltagerkrav og forberedelse:
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage på kurset, blot et ønske om at skabe resultater og koble energi, kropsprog, power og stuktur på dine  præsentationer og præsentationsteknik.

Du vil før uddannelsens start få udleveret brugbart kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter uddannelsens afslutning har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med din undervise. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

 

Underviser

Trine Egede er Certificeret og uddannet Arbejdslystkonsulent og Arbejdsmiljørådgiver med speciale i det psykiske arbejdsmiljø og forandringsprocesser, og kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Som en del af sit daglige arbejde arbejder Trine med præsentationsteknik og PowerPoint. Hun underviser ledergrupper i teknikker til at brænde igennem og få deres budskab klart formidlet.

Hun laver skræddersyede kurser og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder det gode teamsamarbejde, stressforebyggelse, at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige, samt private virksomheder.
Derudover brænder hun for udvikling af ledelseskompetencer, og arbejder således med både forandringsledelse, anerkendende ledelse, og personlig udvikling gennem sparring/coaching.

Trine er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og lysten til at formidle og hjælpe andre til læring og udvikling er aldrig forsvundet – blot er målgruppen og emnerne nu nogle ganske andre. Selv tror hun på konstant udvikling og videreuddannelse, og starter til september således op på uddannelsen i projektledelse på CPH Business School.

Hun er aktiv og engageret, hvilket giver sig udslag i både frivilligt arbejde, bestyrelsesarbejde samt en bibeskæftigelse som studievært på en lokalradio.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup d. 19-20/11 - 2019 7.495 (DKK)*  
Ballerup d. 19-20/11 - 2019 pris ved min. 2 personer 6.900 (DKK)*  
Århus d. 25-26/11 - 2019 7.495 (DKK)*  
Århus d. 25-26/11 - 2019 pris ved min. 2 personer 6.900 (DKK)*  

* price does not include taxes