Tilmeld nyhedsbrev

Positiv psykologi i ledelse Henrik Leslye

På kurset vil du blive præsenteret for den nyeste forskning, få masser af konkrete redskaber og gå fra kurset med en fyldt værktøjskasse. Og blot fordi der er forskning bag, behøver det ikke være en videnskab at bruge i praksis. Så hvorfor udsætte succes?

Den videnskabelige vej til mere trivsel og bedre resultater

Psykologi er forskningen i, hvad det er der gør, at vi mennesker trives, udvikler os og lykkes med de ting, vi sætter os for at opnå. Det viser sig heldigvis, at der er en række fællestæk ved mennesker, der lykkes særligt godt. Og det bedste er, at vi alle kan træne og udvikle disse egenskaber gennem relativt enkle værktøjer og forståelser. Så blot fordi der er seriøs forskning bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis.

Kurset tager dig omkring nogle overraskende måder, som hjernen fungerer på, har et par try-it-yourself-eksempler med, vender op og ned på vante forestillinger om, hvad der bringer os i mål og kommer så med en omgang Mental Fitness, hvor der præsenteres en række konkrete værktøjer, som virker.

 

Målgruppe og formål

Målgruppe:
Ledere, Mellemledere, Teamledere og andre ledelsesfunktioner.

Formål:
Du får en lang række brugbare psykologiske værktøjer til at øge trivselen, få en bedre relation til dine medarbejder/kollegaer samt en større mental indsigt, robusthed og engagement.

Kursusindhold

Der er en række fællestræk og egenskaber ved mennesker, der lykkes særligt godt. Som leder skal du træne og udvikle egne og andres træk og egenskaber gennem relativt enkle værktøjer og forståelser. Det er viden, der gør en fremtid til forskel mener prisbelønnet underviser Henrik Leslye.

Her er en række af de emner vi kommer omkring på kurset. Og husk at du får konkrete værktøjer, test, styrkekort, vejledninger og andet inden for hvert af emnerne, så det er lige til at gå til og bruge i dit lederskab i praksis.

o    Psykologisk Kapital – der kan forklare 38% af en succes
o    Styrkeanvendelse – den konkrete vej til øget engagement, effektivitet og overskud
o    Mental Robusthed – trivselsskabende menneskelig buffer mod modgang
o    Positivitet – der øger problemløsning, samarbejde, forandringsparathed og perspektiv
o    Positive Leadership – de 4 omdrejningspunkter for ledelse
o    Vaner & viljestyrke – den direkte vej til succes

Hvad kan du forvente

Forvent en lang række værktøjer til eksempelvis øget trivsel, bedre relationer, større engagement, mere viljestyrke, forøget robusthed, ændring af vaner og stærkere håbefuldhed. Alt sammen egenskaber, der bidrager til mere trivsel og øget faglighed, som du kan implementere i din hverdag.

Desuden kan du forvente:

  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
  • En uddannelse bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
  • Networking med andre kursister

 

Efter kurser kan du forvente:

  • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
  • Et elektronisk uddannelsescertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
  • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
  • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

 

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 1 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursusafdelingen@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Underviser Henrik Leslye er cand. psych., erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver. Han er ejer af konsulentfirmaet henrikleslye.dk og youcanstudy.dk. Hans specialer er inden for positiv psykologi, forandringer, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Henrik har 15 års erfaring med at anvende den positive psykologis viden og værktøjer i organisationer.

Han er desuden en prisbelønnet underviser og kendt som en engageret og humoristisk formidler, med en direkte facon. Du får altid den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og som tidligere nævnt – blot fordi der er forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet. Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

4.795 3.995 DKKEkskl. moms